slut

Jag är helt slut och då har jag inte hunnit med att dqmmsugit än och rensat garderoben. Tänker spara det tills imån eller på lördag för hinner inte det nu. Ska börja packa allt som ska med idag nu.

Men vi har då hittat hans kossa och även en vante som vart borta ett tag =) haha tänk vad man kan hitta saker om man letar på de mest udda ställerna.

Marcus ringde precis och han fick sluta  nu så han är på väg hem redan nu, så nu blev det ännu mer brottom så får skynda mig att föra in bilderna på datorn utefall om de blir några nya bilder tagna ikväll.

Här kommer lite bilder:


Så här ser matdosorna ut som kommer hem med marcus från jobbet =(


Så här fint märke har Alexander efter att han ramlade och slog i läppen med nappen igår.

Men glad är väl han ändå !



det var så här han slocknade idag =)


Anton 2 Månader!


den otroligt fina bild jag fick av erica i julklapp. Av ritad Anton =)


Nej nu ska jag skynda mig att fixa  allt här hemma så vi inte blir allt för sena ikväll. Men får se om jag kan och hinner skriva mer innan tolv slaget annars får ni ha en så bra kväll och ett Gott Nytt År!!


31/12-2009

Ja detta blir ju det sista inlägget som jag skriver 2009 med i rubriken tror jag, eller ja det är väl om jag hinner slänga ihop inlägget om mitt år som gått kanske. Som det ser ut nu så hinns det inte med men jag får väl jäckta vidare och hoppas på att man hinner så mycket som möjligt idag. Kan inte fatta att det är den sista dagen på detta år. Jag hinner verkligen inte med i verkligheten längre. Är jag i min egna fantasi värld eller vart är jag då?? känns som jag typ vaknade upp nyss och inte hunnit med detta år alls.Men jaja sånnt är väl livet, är det inte nu åren kommer gå fortare och fortare sedan har man passerat hela sitt liv?? brukar man inte säga att allt går så mycket fortare när man har barn osv.

Idag då ja vi har varit vakna sedan klockan 8 i morse och alexander var så lös i magen att han hade bajsat igenom blöjan och sovdress så hela sängen var ner skitad. Så då blev det att tvätta alla sängkläder i hans säng och även i antons säng.Så nu har jag tvättat 2 st maskiner fulla med skittvätt och nu har jag torktummlaren igång för allt fick inte plats att hängas på tork i badrummet. Sen har jag även lyckats byta ut lampan i taket i vårat sovrum =) ahha ja jag når inte upp dit så jag stog på alexanders pall som han har inne i badrummet i vanliga fall. Så den ställde jag i våran säng sedan så kättrade jag upp på den och försökte hålla balansen så gott ja kunde =)  men ja jag lyckades efter många om och men.... så nu har vi lyse där inne igen!!!

Bäddat våran säng har jag åxå gjort och det händer  ju inte varje dag kan jag lova. Men det är så här att Alexanders gosefilt(kossa) har försvunnit spårlöst idag så det är den jag försöker hitta med hjälp av lite städning. Och samtidigt har jag lyckats gett anton mat nyss.Alexander ligger och sover middag just nu, försökte lägga han senare idag för att han ska orka vara uppe lite längre ikväll och skjuta raketer.  Men nu har jag en massa disk att ta i tu med och sedan ska det dammsugas och fixas åxå för det kan väl få vara lite fint när det nya året kommer och knackar på dörren!Soporna kan jag ta sedan ikväll när marcus kommer hem från jobbet.

Sen ska det packas åxå för när marcus kommer hem så ska vi bara packa in alla saker och oss själva i bilen sedan fara upp till amsberg på 3 rätters middag och massa godis och småtugg.Sedan blir det lite raketer så att alexander och erik får se. Vi blir nog att sova kvar där uppe annars blir det så sent att åka hem. och sedan kanske jag tar en cider till maten åxå, så då underlättar det att ligga kvar där. Men det visar sig än kan ju mitt humör svänga så de kanske slutar med att sova hemma istället ändå, vem vet....

Idag när jag stog och pratade i telefon så sprang alexander in och väckte anton hela tiden så jag låste dörren in till alexander, då satt han sig och leket så fint med sina leksaker.sedan när jag pratat klart tyckte jag att det var väldigt tyst där inne så låste upp och kollade  in och där på golvet på sin stora nallebjörn ligger alexander och sover. Så det var bara att bära över han till hans säng =) tog kort på det så ska lägga ut det sen, har inte tid just nu men jag lovar att det kommer kort på det inom någon dag, kanske till och med idag.

Nej nu lär jag återgå till mitt stök här hemma om jag ska hinna allt jag tänkt hinna med innan vi lär fara vidare...tänkte även rensa ur för små kläder i garderoben som tillhör både anton och alexander men det är om de blir tid över och det tror jag knappast.

Så njut av de sista timmarna på år 2009 nu!


30/12-2009

Ja snart är det endast en dag kvar på detta år...hummm vart har tiden tagit vägen, har jag fått nått vettigt gjort under detta år?? ja du inte mycket, inte mycket.....

Idag har det varit runt 20 minus hela dagen så vi har varit inne hela långa dagen och de tycker inte alexander om, för han nästan klättrar på väggarna då =) sen kom erica hit och vi hade lite julklapps byte och vi fick massa fina saker.så de tackar vi för så mycket!!

Sedan kom ekis och happa hit på besök åxå och vi hade lite julklapps byte då åxå. Och där får vi åxå tacka så mycket för de fina julklapparna vi fick.Tack så mycket!

Anton har varit piggelin hela dagen idag, ja jag tror han har varit vaken hel dagen.han somnade kanske i 1 timme ´precis innan erica kom annars har de varit vaken och små gnälligt. Men glad har han åxå varit så ska inte klaga så mycket. Tyvärr så har jag inte fått nått gjort pga att jag burit runt på anton i stort sett hela dagen och försökt sysselsatt alexander så gott de går här i denna lilla lägenhet....

nu ligger anton på golvet och "pratar" och alexander sover. jag ska ut med soporna och köra in bilen i garaget. sedan ikväll hoppas jag på lite soff mys och kanske en film..

nej ska inte sitta och spilla tid här just nu.....


Fixat

Idag så fixade jag att ringa ett viktigt samtal så nu är dopet bokat. Så den 6 februari 2010 ska Anton få vatten på huvudet. Ska börja planera i tid denna gång för med Alexander blev allt så pang på så fick sitta och ringa runt till alla bara nån vecka innan. Men känner att jag har då lite mer tid på mig denna gång och sedan ska jag få lite hjälp av erica åxå. hon är verkligen guldvärd den människan..

Nu tror jag att anton har somnat så nu ska jag ta och kila upp och spela spel med marcus. får se om de är något bra spel på wii. Var så länge sendan jag spelade så jag har väl glömmt bort hur man gör =)

Ska försöka fixa lite små fix här hemma imån för blev utan bil imån med så t lär jag inte komma och ska det vara 20 minus grader så vill jag inte  dra ut mina barn i den kylan. Och sen blir de nog att träna, ja jag ska antagligen träna. det behövs verkligen kan jag säga!!

Jaja får skriva mer imån för nu väntar älsklingen där uppe!


29/12-2009

Idag känns det som att det kommer bli en kanon seg dag för hela jag känner mig seg. Ska passa på att varva ner lite nu medans BÅDA barnen sover middag.  Det enda jag hunnit gjort är att ta reda på disken, ja jag vet jag diskar å diskar  å diskar. Tror vi ska sluta äta här hemma för då måste de ju sluta bli så mycket disk!!?? eller så ska vi fan börja äta på papperstallrikar som man bara slänger sedan =) haha nej då lite diskande har väl inget dött utav??
Idag kommer barnens farmor hit medans jag och marcus ska iväg på ett möte efter att han slutat jobbet. Och efter det ska vi skynda oss att passa på att handla det vi ska ha. För man blir så stressad att ha båda barnen med sig i affären så man glömmer  ju hälften varje gång =) och det är ganska mycket vi ska handla idag så det är lika bra att fixa det när man vet att man har någon som sitter barnvakt!

Annars då, jo jag  tror hela familjen är så gott som förkylda nu men det är väl Anton som är värst.Hoppas det vänder för han snart, kan inte vara lätt att vara så där liten och knappt kunna andas =( man vet ju själv hur det är när man är dunder förkyld.

Sen när alexander vaknat så blir det att äta lite taco rester från igår.Haha tror de var ganska många som åt taco igår, så här efter jul så blir man ju så förbannat trött på julmaten och jag som knappt tycker om nått på julbordet heller. Men jaja jag överlevde den jul åxå!

Nej nu ska jag läsa aftonbladet osv sedan får vi se om man hinner med ett telefonsamtal åxå!

2 månader

Idag är det den 28 december 2009 och det innebär att Anton blir 2 månader idag, ja våran lilla plutt bara växer och växer. snart börjas det väl med smakportioner och sånnt =) ja gud vad tiden springer iväg. Och jag är så lycklig, jag har en helt underbar sambo och vi har 2 helt perfekta barn!! Kan man få nått bättre än det?? nej jag tror fan inte det, jag är lyckligt skattad!!
Kärleken till dessa 3 underbara grabbar kommer aldrig försvinna, den blir bara starkare och starkare! det kallas EVIG KÄRLEK!!<3

I den skrivande stunden så har Anton precis somnat, eller ja han somnade på golvet under babygymmet så jag la in han i sin säng istället så där får han nu sva vidare.... Alexander sitter vid Antons babygym och leker. Tror han börjar bli liten igen=) han ska vara i babygymmet hela tiden och nu har han ju åxå börjat klättra upp och lägger sig i spjälsängen =) ahha ja du hur ska detta sluta?

Vi väntar fortfarande på Marcus, han slutade 13.45 och han har inte kommit hem än, så jag sitter här med hjärtat i halsgropen och är så panikslagen att jag gråtit flera gånger. Vart är han?? vad har hännt?? Inget svar på mobilen och min bil har han. Jag är fast här hemma och kan inget göra. Snart ringer jag polisen och efterlyser både han och min bil. Men vill inte behöva gå så långt.....Ska jag våga ringa till hans jobb och höra när han åkte?? nej det vågar jag inte för säger dom att hna åkte på en gång ja då bryter jag samman och det vill jag inte göra när jag är själv med barnen. jaja får väl stå ut ett tag till och hoppas på det bästa. Bara han lever!!!<3

Nej kan inte skriva mer för nu blev jag så där skakig igen, känner på mig att det inte är som det ska så nu började tårarna rinna igen...fasiken då...

28/12-2009

När ska det sluta snö då??räcker det inte med snö nu?? Jag får ju skotta infarten hela tiden för de bara vräker ner snö där ute. Ja 28 december idag då bara några få dagar kvar på detta år! Vart tog år 2009 vägen, har jag sovit hela året eller?? Det har gått så ruskigt jäkla fort så jag tror jag inte hunnit med nått på detta år. Men ska fortsätta fundera och göra min år 2009 lista!

Vad ska då hända och ske år 2010 då?? just nu så vet jag inte mycket vad som kommer hända, visst man har väl vissa saker man skulle vilja fixa till och göra men det får tiden visa om det just blir år 2010 det kommer hända.

Nu har jag lyckats lagt över alla bilder i kameran in på datorn så tänkte lägga ut lite bilder och lite beskrivning till dom. sen får jag skriva ett mer vettigare inlägg senare för nu precis när jag fått Alexander att sova middag ja då ska ju självklart Anton vakna, så de blir väl matdags snart. Så ska skynda mig att ladda upp bilderna nu.

Tomtenissen!
Anton sover i Alexanders vagn

Anton somnar alltid i sin sköna overall
Pappa & son mys
Bröderna bus

Alexander saknar sin gammla säng så han har börjat klättra upp och lagt sig där i.
Ögonen bara lyser BUS
Antons uggskor

Uggskorna på!

Ja där har vi några bilder, orkar inte ha in alla bilder och vissa är bara trams bilder ändå så =) nu ska jag ta hand om en ilsken Anton som vill ha mat snart. Och sedan ska jag försöka hinna med att ta disken innan stora vilddjuret vaknar till liv igen. Men kommer nog bara hinna hälften av det jag ska.

Ha en bra dag i snövädret!!


Kaos

Idag tog vi en promenad till kupolen men där inne var det ju kaos så de heter duga till. Folk är som tokiga och kommer man med en stor syskonvagn är det ju så gott som kört att komma fram. Så de blev bara en snabb titt idag, får ta mig dit en annan dag istället och hoppas på att det har lugnat ner sig med folk då =)  Snöat har det gjort hela dagen åxå, så tyvärr så kom vi inte väg till Erica på besök idag.Och vi hann inte ens åka någe bob eller  pulka så får se om det hinns med imorgon då. Marcus jobbar dag så han kommer väl hem efter 2 någon gång skulle jag tro så kanske ska försöka ta med barnen själv och åka lite..men tycker inte om att lämna anton i vagnen själv när man ska åka med alexander..jaja de visar sig hur man gör. Är det för kallt så vill jag inte ut ändå för Anton är verkligen dunder förkyld.Hoppas de släpper snart.

Idag så kom marcus farmor och hans kusin linda och hans halv syster Martina på besök. Och Anton fick ett par uggskor =) haha ja dom var så gulliga så var tvungen att sätta på han dom och ta kort. så imån  ska jag föra över alla korten till min dator sedan lägger jag upp dom här =) Alexander fick någe garage liknande leksak som man kunde köra in 3 bilar i och sedan låsa med nyckel.

Snart är det bara 1 vecka kvar tills Alexander fyller 2 år, ja han blir stora killen nu ju =) vart tog min lilla bäbis vägen??

Nu på kvällen så beställde vi pizza och kollade på hockey så nu ska jag ner och ta hand om diskberget som ropar mitt namn så det ekar över hela dalarna =) sen blir det nog sängen för mig för nu börjar ögonlocken kännas tunga igen =) och i natt hoppas jag att båda barnen vill sova för natten som var så skulle alexander leka mellan 2 tiden och somnade gjorde han vid 6.30 tiden. Gggrrrr då ville man bara strypa ungen =)  Känns som han bara vill jävlas med en för han är ju trött åxå men nej han vägrar och håller man fast han i sängen för att få han att sova, ja då skriker han så han väcker anton åxå =(

Ska försöka skriva lite tidigare imorgon och fixa bilderna som jag lovat!

Sova

Ska snart gå och  lägga mig och sova för nu börjar bli en aning trött här. Alexander sover sedan vid 20 tiden och anton sover sedan 22 tiden. Ja just de Anton får alltid sitt sista målmat vid 21 tiden till 23 tiden och somnar där runt också.Sedan sover han till allt mellan 7 tiden till 9 tiden på morgonen.

Alexander sov hela nätterna från 3 veckors ålder och nu anton som började vid 7 veckors ålder. Har jag inte duktiga barn?? jag är så stolt över dom. Är man inte lite bortskämmd måntro?? Eller får jag det som tack för att vi hade en helvetes period där ett bra tag... Ja de lär jag aldrig få veta men jag är glad och nöjd så länge de varar så här =)

Idag var vi ute och skulle åka lite pulka med Alexander borta vid hans farmor. Men de slutade med att han skulle åka bob istället för de var ju så mycket roligare när man kunde svänga själv =) så Marcus har fått sprungit upp och ned för den där kullen vi åkte från. Själv så drog jag bara ett par gånger för jag hade inga bra skor på mig så jag gled och ramlade bara hela tiden.Så imån är det jag som måste leta fram mina vinter skor i våran garderob, för så här kan de inte fortsätta. Så de blir nog lite pulka åkning i morgon åxå fast då blir de nog här i bananbacken som de så fint heter =) Fast Alexander vill nog hellre åka bob igen så de var väl tur att han fick den där boben idag eftersom ingen i den familjen åker bob längre.

Tog en varm och skön dusch nyss och jag kunde stå där och bara fundera på allt mellan himmel och jord och det behövdes kan jag säga. Kändes mycket skönare när jag kom ut där i från. Så för några sekunder så kände jag mig nästan som en helt ny människa.

Min kropp börjar känna ifrån, idag har det hännt ganska ofta och det blir bara värre och värre. Till och med jag blev rädd idag. Hur länge kan jag dölja detta`? någon kommer märka det förr eller senare men är det försent då?? det vill jag inte, det måste bli en ändring nu!! Jag vill inte ha det så här, ska jag gå och vara räddd hela tiden?? nej de vill jag inte och det ska jag fan inte ens behöva!

Jaja nu ska jag sappa vidare på tvn sedan dra mig ner mot sängen.Men återkommer imån om vad som händer och sker. Men de lutar åt ett besök på kupolen, ett besök i pulkabacken och besöka Erica för att ha julklapps byte  och få umgås lite. Sen skulle vi få främmande från marcus farmor som vi ej har sett sedan i maj. Hur ska vi hinna med allt?? jaja de visar sig!
''
God natt

26/12-2009

Vilket väder det är ute, snön bara öser ner och det blir vitare och vitare, skotta snö får man göra titt som tätt. Ja var det detta dom kallar för snöovädret??ja de kanske är det, för vi har inget varmvatten och det är väldigt många hushåll här i dalarna som är utan el just nu. Och krockar och avåkningar är det väl lite här och var stans, men ändå, brukar det inte vara så här varje jul?? de tycker då jag iallafall.

Anton vaknade nyss så nu går Marcus runt med han, Alexander ligger och sover middag. Han borde väl vakna snart annars får vi ta och väcka han för annars blir de sängproblem ikväll =)

Blev bjudana på mat hos svärmor idag så vi åker nog dit till en 15 tiden och käkar lite mat skulle jag tro. Och självklart ska Alexander få åka lite pulka idag, för han har inte åkt i sin nya pulka än. det kommer säkert bli skitkul!!!!

Nej nu ska jag ta och fixa iordning mig och få på mig lite mer kläder, sen blir det att skotta  ingången så vi kommer ut utan att behöva pulsa i snön..


25/12-2009

Ja denna dag har bara gått av farten och den blev inte alls som jag hade tänkt mig. Har nästan kännts som en sådan där dag man bara ligger i sängen och vill dra täcket över sig för att man är så bakis att man vill gå och dö. Men varför känndes det så idag?? ja de finns sina anledningar men de är inget jag villskriva om här ute just nu, ja kanske inte sen heller, de får visa sig. Men jag har då fått varit hemma en hel dag och bara myst med min älskade familj som jag älskar så otroligt mycket.

Nu ska vi snart ta och göra lite mat och sedan blir det någon film tror jag. Alexander somnade nyss så hoppas han sover för hela natten nu då =)

Jag börjar redan bli trött så får se om de vänder eller om de blir en tidigkväll idag.

Nej nu har jag då slängt ihop några rader mitt upe i stressen med disk,matlagning, sopkasstning och en massa mer saker.

See you soon....

7år

Ja idag är det då 7 år sedan vi förlovade oss, och tiden den har gått riktigt fort, ja man blir rädd när man inser vad fort allt kan förändras.Brukar tänka tillbaka hur det var med allt då vi träffades. Kommer något någonsin bli sig likt som då eller kommer det bara rulla på framåt hela tiden nu?? ja de där är en fråga jag ställer mig ofta. Vissa saker saknar jag nått så enormt mycket så jag skulle vilja spola tillbaka tiden. Men samtidigt är jag så lyckligtlottad hur jag har det nu åxå så jag skulle inte vilja byta bort eller fölora nått av det som jag har nu. Ja de där är verkligen svårt..
Men som sagt 7 helt underbara år med den jag älskar mäst på denna jord. Vi har haft bra och dåliga stunder, men va fasiken det är ju nått fel om ett förhållande är helt problem fritt. =)

Julafton idag då, dem dagen gick lika fort som alla andra. Och barna har fått massa paket och vi lika så. Trotts att man säger att man inte ska ge vuxna julklappar längre så blir det så ändå. Jag vet inte men kanske är det omtanken som styr en ändå. Jaja alla blev då nöjda och glada.

Alexander var skrajsen för jultomten i år, han som skulle sitta i hans knä hela tiden förra året. Nu blev han som förstelnad helt och hållet. Och tomten fik varken en kram eller ett tack =)  Men samtidigt så var han ju så nyfiken på tomten åxå!=)

Nu sitter Marcus och Emil och spelar nhl09 här på ps3 och jag satt mig här för att blogga lite innan klockan blir för mycket, för jag skrev ju tidigare att jag skulle skriva lite om våran dag...

Tänkte skriva lite om anton åxå men nu ligger han och små gnäller på golvet så ska gå dit och sätta mig och busa lite med han. Så får väl knapra ihop något sen någon annan gång.

En sista gång nu då!! En riktigt GOD JUL till er ALLA!!!

Klart

Nu är då jag klar med alla julklappar och inslagningen av dom åxå. Marcus är uppe och slår in den sista julklappen han har fixat sen så är det klart!! haha tänk vad vi ska vara ute i sistasekund hela tiden. Men de blir väl så när de inte blir som man tänkt sig från början.

Nu är kladdkakorna klara som står i ugnen, marcus har provat sig på att göra vitkladdkaka och kladdkaka med vit chocklad i. Så de ska vi ha med oss och bjuda på idag. Jag har precis letat fram kläder åt Alexander och Anton. ska försöka hitta nått åt mig själv åxå med inte allt för mycket spylukt på =) Eller spyfläckar här och där!=)  Visst är det underbart att vara småbarns förälder oh jag börjar njuta mer och mer för varje dag. Tror jag börjar komma över detta värsta i den deppiga perioden jag haft, men jag ska ju inte ropa hej än för jag vet att de fortfarande kan vända fort.

Nu ska vi bara klä på oss och fixa det sista för sedan far vi. vet ej när vi kommer hem igen så får se om de blir nått mer skrivande idag.


Men lite om våran 7 åriga förlovningsdag ska jag väl kunna knapra ihop... vet inte ens om marcus kommer ihåg det för han har inte sagt nått och jag vill ju se om han kommer ihåg de så jag säger inget =) haha

God JUL

God Jul

En riktig GOD JUL önskar jag er alla mina vänner och bloggläsare!!! Hoppas ni får en bra dag med massa mys och fina stunder med era nära och kära.

Nu ska jag åter gå till stressen här hemma innan vi ska fara vidare till svärmor med familj. Men innan vi drar dit så ska jag nog hinna slänga in ett inlägg  till.



GOD JUL!

24/12-2009

Uppesittarkvällen gav ingen utdelning för oss inte. Men de visste man ju redan, vi har kommit fram till att alla som vinner sånna där stora vinster är bara i scen satt för att man ska spela... Men jaja fick en stund tillsammans iallafall.. Under pauserna har marcus  fixat med sitt lilla exprment som ska vara klart tills vi ska på julaftons firande hos svärmor med familj. Och jag ska snart springa ner och slå in de sista julklapparna!! Ja sen är jag änteligen klar...

Annars tycker jag att jag hunnit gjort ganska mycket ändå idag. Har typ tvättat 4 st fullproppade tvättmaskiner, byt sängkläder i våran säng. Fixat de sista julklapparna slagit in mer än hälften av alla julklappar. Jaa sen har jag spelat bingolotto, bytt blöjor,matat barn och massa saker. Ja sånna tillfällen så känns det nästan som  man har 10 armar minst =)

Ska bara hänga upp de sista kläderna nu, sen funderar jag på att ha torktummlaren igång i natt men ajja de visar sig hur jag göt.den låter ju så förbaskat högt ju =(

Ska väl försöka fixa de sista nu så man kan få sova nån gång för imån blir det att gå upp i tid för att hinna med allt. Ja stress på  självaste julafton här med =)  kan jag någon sin stressa av?? nej tror inte det.

Idag sov alexander ingen middag, jag gav upp efter 2 timmars försök så han fick vara vaken och det har gått hur bra som hellst, visst man märkte att han började bli trött vid 17 tiden med att han började göra massa små hyss hela tiden. Men med lite lek och sedan ett bad så fixade vi det galant åxå"!! Så klockan 19 så slog han igen ögonen mot sin nya kudde =)

Anton somnade vid 22.30  fast att han är så förkyld. Det är så man v ill hjälpa till att andas åt han ibland, men ibland så låter det bra åxå. Min lilla mina gris!!! =)



Får skriva mer efter jag fått någon timmes sömn sen så hållut!! =)

Färga

Är i amsberg nu, åkte hit för att hjälpa mamma att färga håret. Så nu har vi fått lite mat i magen och alexander vägrar sova middag så han får väl vara vaken då.för vi lär åka om ett tag för kl. 15 så komme ju tomten till gården och de vill ju inte alexander missa. Se blir det väl att försöka fixa så många julklappar som möjligt, har räknat ut att de är 8 eller 9 st kvar, ja fan varför ska jag jämt vara ute i sista sekund hela tiden för. men jaja hoppas de hinns fixas idag.

Sedan ikväll blir de uppestittar kväll så då hoppas vi på miljon vinst!!!!=) fast jag vinner ju aldrig så vi kan ju hoppas på att marcus vinner.

Nu ska jag ta hand om busungen här för han håller på att riva eriks rum, så de är ett jäkla liv här..

återkommer senare!


23/12-2009

En liten dag kvar och om den susar förbo lika fort som alla andra dagar så är det ju julafton vilken sekund som helst =)  Ska väcka Marcus snart så han får ta hand om busfröet Alexander medans jag ska fixa de sista in för julklapparna som åter står, sedan är det bara en massa julklapps inslagningar idag! fy sjutton vad skönt de ska bli när de är klart.

funderar på om man ska göra sig så gammal som man känner sig och köpa bingolott tills uppesittar kvällen i kväll?? ja jag får fråga min andra hälft nu när jag ska picka på han! =)

Vid 15 tiden så skulle barnen på gården få gå ut till lekstugan för där ute ska visst tomten sitta och ha klappar med sig till dom =) ska bli kul att se vad alexander gör =)

nej nu ska jag sätta lite fart annars får jag väl inget alls gjort idag...

skriver nog mer sen idag när de finns mer tid till det!


22/12-2009

Endast 2 dagar kvar och det är verkligen nedräkning och peppar peppar så har vi mycket snö kvar, dessutom så står det i tidningarna att ett snöoväder ska dra in över oss i natt, ja man får väl se imån när man vaknar. Man vet ju hur de brukar vara när dom säger en sak =)

Idag då, jo vi var till amsberg och åt mat.Sedan hade vi julklappsbyte med mamma,pappa,farmor,mormor eftersom vi ej kommer träffa dom nått under jul. Och barnen fick massa saker som verkligen behövs eller ja mest pressentkort men då kan man ju köpa de dom verkligen behöver.Vi fick pengar och fina saker vi med. Så de tackar vi för.

Nu snart ska jag ta det näst sista rycket med julklapparna som är kvar att fixa så det inte blir allt för mycket att stå i imorgon. Jag hoppas bara att man hinner klart allt. Nästa år ska jag fan börja med julklapparna redan i juni tror jag. =)

funderar om vi ska göra mat nu eller om de blir varm chocklad och en macka. men de lutar åt mat för marcus verkar jätte hungrig. och han som varit så duktig och bakat en slags kladdkaka nyss med vitchocklad i.ska bli intressant att smaka på den sen =) Är den god så äter jag upp den i natt!!! =)

Nej ska väl ta och hjälpa till och börja fixa annárs blir man ju helt körd för nån gång vill mna ju sova åxå!!


Bvc

Anton är stor våran pojk så idag blev det följande resultat!

Längd: 57 cm

Vikt: 5300 gram

Huvudomf: 41 cm

Så han har dragit i väg med längden och vikten nu och följer kurvan jätte fint!! det märks ju på kläderna att han vuxit för det är nästan så att  56 är för litet nu åxå vi som precis gick över till 56 från 50.

Nu ska vi fixa iordning sedan ska vi till Amsberg på middag och julklappsbyte.

Ha de gött!


Alexander

Våran älskade alexander!!! Vad tiden går fort!!


Dagis fotografiet!


Fotograf taget september 2009


Fotograf taget september 2009

21/12-2009

Idag är det bara 3 dagar kvar till julafton och idag så var vi och handlade massa mat och saker som saknades här hemma. Var även in till onoff och fixade en del av ett par julklappar. Men till min fasa så är ju det mästa jag behöver slut eller väldigt utplockat just nu så börjar få smått panik nu.
Så ska snart pallra mig upp på övervåningen  och fixa 3 av julklapparna som är kvar för dom ska jag ge bort imorgon. Så blev en aning mer stressad när mamma ringde idag och sa att de blir lite middag där imån på dagen  och även mormor och farmor kommer dit då. För kommer ju inte träffa dom runt jul sen så lika bra att få allt överstökat på den fronten då!

Idag då eftersom jag inte hittade vissa julklappar här i bolränge så hängde jag med mamma till smedjebacken och ludvika för att hitta dom. men nja hittade kanske bara hälften av det jag behöver. Så kanske det måste bli en julklapps letar runda imorgon åxå =(  snälla låt mig slippa det!!
Vi åkte även förbi till Petra och Daniel i smedjebacken eftersom Anton skulle ha mat osv. Så blev lite fika där och en massa prat,för de är ju inte allt för ofta man träffas nu för tiden. Och Lucas hade växt en del han med.

Kom hem hit och Erica kom så vi började vårat bak, och kan säga att det är inte lätt att baka med 2 st barn som inte vill som jag vill =) så de slutade med att typ halva köksgolvet var blött av vatten eftersom alexander skulle "diska" och ja han hade väl kissat  några gånger åxå. för han fick ha kalsonger på sig bara. så det var 3 st blöta fläckar på hans matta i rummet och 5 st blöta fläckar på matten i hallen och ja någon kisspöl i köket =) så tillslut satt jag han på toaletten och sa att nu får du sitta här tills du kissar. och japp han kissade på toaletten!!!! Och vad glad både han och jag blev!! =) han är så duktig våran pojk, bara han vill!

Knäcken som jag gjorde ska kasstas för den är så mjuk att man får verkligen SUGA ur den ur knäckformarna =) fan vad jag ska misslyckas med allt..så ska inte prova mig på detta nå mer för de stog att de skulle koka i ca. 20 minuter och jag lovar att jag kokade det minst 1 timme och ändå så blev det pajjas av allt. erica hon låg i och fick 2 hela plåtar med kola gjorda... så  när alexander hade somnat så slängde jag ihop en kolasmet så den ska snart klippas och has in i papper.

Men först lär jag väl ta tag i julklapparna som MÅSTE bli klara idag/natt!!

För imån på förmiddagen har vi bvc besök med Anton och sedan börjar marcus jobba och sedan ska vi vara i amsberg på middagen. Så de kommer inte hinnas med att göras imån.

funderar på att kassta in en tvätt i maskinen också men såg nu att klockan var jävligt mycket så får spara det tills imån istället. Och dammsugningen och torkningen av golven får åxå vänta för nu blev det ju stressigt och kaos i mitt huvud..

¨Så bilderna som togs idag får jag lägga in en annan dag och även inlägget om anton får komma en annan dag. för nu måste jag bege mig här i från om nått ska hända.

Ha de gött!

20/12-2009

Endast 4 dagar kvar till julafton, men dock så känns det inte så. Jag vet inte vad det är som saknas. Jag har ju fått den vita fina snön som förhoppningsvis ligger kvar så fint på julaftonen, för de smnöar ju fortfarande och det är ju fortfarande minus ute. den borde ligga kvar men vi har säkert 10 plus imån istället =)

Julfesten igår gick bra, fast alexander höll väl på att  riva stället där ibörjan och sitta stilla och äta det gick ju inte alls så han sprang runt med en köttbulle och en prinskorv osv. Fast där han stog mäst still det var vid russinskålen =) har aldrig varit med om att någon älskar russin så mycket, han tog en sked och bara slevade i sig igår så fick säga åt han fler gånger. Men konstigt nog så har han inte varit lös imagen än =/ de kommer nog innan dagen är slut.

Och vann på lotteriet som fanns gjorde vi åxå. så vi blev en julskinka rikare innan vi for hem. Ja vi vann nått annat krimskrams åxå men kan inte säga vad de heter, man hänger de i fönstret tror jag typ som en prydnad.

Nu sover båda barnen middag så ska skynda mig att skriva klart och gå och vila jag med. för hur mycket man än får sova så är jag trött och slut ändå. börjar bli lite drygt i längden nu.
Det går då bättre med anton nu iallafall, tänkte ta och skriva om det sen nån gång så ni får vänta ett tag till.

Ha de gött!


19/12-2009

Nu är det bara 5 dagar kvar till julaftonen och snön ligger fint på marken. Men inte fasiken behöver det vara 20 minus ute..man kan ju knappt gå utan för dörren innan man nästan förfrusit sina fötter och händer =( ändå klär jag på mig som jag skulle vara ute i kylan i all evighet.

Idag är det julfest för gården och jag och barnen ska väl traska iväg på det vid 17 tiden sen skulle marcus komma så fort han slutat jobbet. men de blir säkert bra, hoppas bara att nå fler barn i samma ålder som alexander är där annars blir de svårt att sysselsätta han. men jjajja får väl kedja fast han i vagnen annars =) haha nej då...

Jag hatar verkligen dessa helger som marcus jobbar, tycker han redan jobbar mycket men värst är det när han åker vid 7 på lördag morgon  och kommer hem efter 19 på lördag kväll och likadant på söndagen. Helgerna blir att kännas så ensamma och tråkiga.inte alls så där familje livs vis. Att hela familjen är hemma och samlade under helgen..nej nej  inte här inte. Känns som jag oftast får sitta själv  med barnen för det mästa just nu. Så jag tackar gud för att dessa två skitungar fick komma till iallafall!!<3

Nu ska jag fortsätta försöka få alexander i säng, han är så övertrött att han vägrar sova. och anton lär väl vakna och ska ha mat snart så idag blir det nog ingen vila för min del, fast känner att det skulle sitta fint med en liten vilopaus för alexander var uppe före tuppen idag och inte ville han somna om och vara snäll.  nej nej här ska man upp så tidigt som möjligt..

Shit nu är det fan bara 17 grader inne, vi som brukar ha typ 23 grader.. bbrrrrrrrr  men alla element är ju på slagna så fattar inte varför det ska vara så kallt, ska jag behöva stå och hoppa för att få värme..nej sätter snart på ugnen och öppnar luckan =/

ha en bra dag!


18/12-2009

Grattis mamma på 46 års dagen!! hoppas du får en fin och bra dag, jag och barnen kommer upp senare och grattar!

Idag har det inte gjorts så mycket vi gjorde vårat egna lilla julbord iallafall. Så nu har jag fått ätit lite julmat åxå =) fast jag tycker inte julmat är en sådan jäkla höjdare, och man tröttnar väldigt fort på det. men men så kan det vara.

Alexander fortsätter och vill sitta på toan men nå kiss eller bajs vill de inte komma, men men de får ta den tid de tar, man ska inte tvinga fram nått av en sådan liten människa..

Idag ser jag allt från ett annat håll, jag tror  och hoppas att denna dag är en vändpunkt i mitt(vårat) liv.

Nej de blir bara fel och trökigt att skriva när man inte har nått att skriva om.


17/12-2009

Idag så är det 9 minus grader ute och det blåser som tusan. så Anton han är verkligen inpackad i vagnen, gjorde liksom som en liten kojja åt han för när vi började gå till dagiset imorse så bläste det in till han så han låg ich chippade efter andan hela tiden och sen yrde det in snö hela tiden på han. Bilder kommer så får ni se hur mysigt han fick! Alexander packade jag in under en filt och sedan hade jag upp suffleten så han låg och myste där under tills vi var framme.  Själv så dommnade mina ben bort så nu när jag kom hem så blev det en kopp(den största i hela huset) varm chocklad och en smörgås! Och då kommer alla minnen tillbaka, som när man var liten och man hade skridskor och pulkor med sig till hockyerinken  mitt i byn, där man åkte runt och trodde man var en riktig konståkare för att man lyckades göra lite små trix utan att slå ihjäl sig. Och höjdpunkten var väl den när man satt sig i pulkan med fårpläden och drack varm chocklad och fick en smörgås till!!Och  hade man inte varm chocklad så fanns de alltid  varm saft. Ja det var längesedan man hjorde sånnt men kanske man får uppleva de igen nu när barnen blir lite större och då ska jag åxå sitta där och mysa!!

Vi bakade kola igår och det blev bra!! Själv så gillade jag chocklad kolan bäst!! men det är väl för att jag är en chocklad älskare. bilder kommer på det åxå.

Har inte tid att sitta här och skriva just nu för nu vaknade anton till liv i vagnen och jag ska försöka slå in julklappar och försöka mig på datorn och kort där uppe.

Här kommer kvällen igår och morgonen idag i bilder!

Gräddkolan
Chockladkolanså här var han inpackad =) Antons KOJAOch 2 st mössor fick han ha för vi har fortfarande inte hittat en bra vinter mössa åt han.

16/12-2009

I natt så gick de väl si så där. Vill ge allt beröm till anton för han fick mat vid 21 tiden sedan somande han i min famn, men som vanligt när man lägger ner han så vaknar han. men han var inte grinig utan han låg och kollade runt och log mot allt möjligt. Så runt 23 tiden lär han ha somnat..JA han somnade innan 24 slaget!!!! Och hör och häpna men han vaknade inte förens vid 7 tiden imorse!!
Men ska man få sova elle?? nej själv klart ska väl alexander vara uppe och jävlas hela natten istället. Så han somande inte förens i morse i våran säng så han var helr DÖD när vi skulle upp och fixa oss för att sedan ta en promenad till dagiset. tog mig hela 45 minuter att få liv i han!
Och när vi sedan väl är på väg till dagiset så känns det som jag bara vill gå genom jorden.Ja tror ni dom har plogat eller?? nej de har dom inte så jag har Bokstavligen slagit mig fram med vagnen idag. Ja vissa ställen fick jag till och med vända på vagnen och dra den efter mig. Så trottas att det är  lite mer än 4 minus ute så var jag helt svettig när vi väl kom fram. Stog kvar ett tag och pratade på dagiset ihopp om att de skulle vara plogat när jag kom hem! Men nej samma sak igen så fy fan för detta. Så kul är det inte att böka sig fram med en stor syskonvagn i fan 50 cm snö...nej tack aldrig mer!! Dom har fortfarande inte plogat här inne på gården så jag hoppas marcus hinner hem innan 14.00 idag så man kan ta bilen och hämta alexander.

Nu börjar Anton bli lite kinkig här, det är nog mat tajm vilken minut som hellst så ska väl ta och byta blöja och fixa till lite först sedan får han sitt efterlängtade målmat!!

Men först ska jag hänga tvätten som inte riktigt var klar nyss. hoppas på att Anton vill vila lite efter mate sen för då ska jag åxå passa på att vila mina ögon lite. för känner att dom börjar bli jävligt tunga nu...


Nu har vi fått vårat VINTERLAND!!!! Hej Mitt Vinterland!

den hemska

Ja jag ska väl skriva om den hemska natten som jag lovat.det var natten tills igår och som vanligt så somande Anton vod 2 tiden. Men sen vid 3 tiden så vaknade alexander och hade astma så det heter duga till. Det var bara börja ge medecin och öppna fönster så han skulle få bra med luft. dock så blir han så otroligt piggelin av medecinen så han skulle ju inte sova. jag tror vi fick han i sängen vid 5 tiden och ja då vaknade anton och var hungrig så de var bara att göra välling och sätta sig och ge han mat. Tror jag somnade efter 6.30 någon gång ocj vips kl 8 ska vi upp igen för att fixa oss och sedan fara till dagiset. Så ja jag höll på att somna på toan, eller jag somnade men vaknade till av att jag ramlade åt sidan in i skåpet =) haha fan de skulle ha filmats!!
Så igår hade jag inte huvudet med mig på min sida kan jag säga, de låg nog liksom kvar och försökte sova en stund till och sedan blev det kvar glömmt där =)

Kolan som skulle göras hos erica igår blev nog ingen kola, för kola ska väl vara hård och seg, typ som knäck. Men den här blev mjuk och känndes som socker. Men marcus tyckte de blev gott och han sa att vi hade lyckats gjort fudge!!haah

Nej nästa gång ska vi lyckas!!!

Nu ska jag ta och hänga tvätt så kommer åter om en stund och skriver lite mer......

bilder

Här kommer bilderna på barnen när dom leker i antons babygym =)

eller barnen å barnen anton ligger och kollar och alexander leker för fullt för han tycker verkligen om babygymet =)


baka

Idag har ju jag och anton varit hos erica och bakat, hon hade redan börjat med muffinsen när vi kom och sedan blev det ett försök att göra kola och sen blev de lite negerbollar. Kolan vet jag inte vad jag ska säga om..ska inte kola vara hård och seg?? ahha denna var liksom hård fast mjuk öndå..sen var det som att äta socker =) men de gick det med =) Tror något blev fel iallafall men övning ger färdighet! Vi får prova en gång till och hoppas på bra resultat då! =) eller vad säger du erica??Ska vi ta en kola,knäck och bak dag framöver??

Ska skriva om natten men inte nu för nu ska jag skriva om en händelse när jag kom hem idag så natten får bli skriven ikväll när barnen sover.

Jag höll verkligen på att skita på mig idag när vi kom hem, när jag låste upp dörren och klev in så tyckte jag att de rörde sig i våran säng, men tänkte inge mer på det. Sen när jag la in anton i sängen så märkte jag att katten låg där. Men hallå vi har ingen katt!!!! Nej de är den där stackars katten som ägaren aldrig är hemma hos. han hänger jämt här utan för oss och lekar jämt med alexander.Den får ingen kärlek så den spinner så fort man petar eller kolalr på den. den följer med oss på promenader när vi är ute och går, den sitter till och med på handtaget på vagnen då =)
Den är så lik en katt som jag hade förut fast den blev överkörd för flera år sedan. Men ja den katten har lyckats tagit sig in antagligen igår kväll när marcus och alexander var ut och tände ljus på gården. för då hade dom dörren öppen, så den har säkert legat uppe å sovit i natt och sedan flyttat ner idag. och när den blev väckt av att vi kom hem så hoppade den ner under sängen. efter ett tag så lekte den med alexander i alexanders rum och vi har gett den så mycket kärlek. den har fått skinka av oss för magen låter på den hela tiden, den är väl vrål hungrig för den lär ju inte få mat knappt.Och det värsta av allt så tror jag att det är en hona och att hon är havande!!!Så nu ligger KATTA som vi döpt henne till =) under vagnen i hallen och sover. Hon har säkert inte ens kunnat sova på flera dagar när hon bara fått varit ute hela tiden.

Har fått med hon på bild åxå så här kommer bilder på våran inneboende KATTA!!



Om jag kunde så skulle jag ta katta och aldrig mer låte ägarna ha någe mer djur. Men tyvärr så är ju marcus allergisk så vi lär väl tvätta allt nu =)


15/12-2009

Tänkte skriva om natten här men jag känner att jag inte hinner det just nu eftersom vi är på väg hem i från. Så jag får sätta mig här sen ikväll och skriva om natten som varit. kan säga att idag har jag inget i huvudet som fungerar och är man så trött att man somnar på toan när man ska kissa ja då kanske ni förstår hur lite sömn det blivit =)

Nu ska det bytas bajsblöja sedan ska anton få hoppa i son overall för sedan ska vi fara hem till Erica och baka julkola. Varken jag eller erica har baka det förut så får väl se hur detta kommer sluta. Alexander är på dagiset och han har fortfarande astma. ja han har haft det i natt, så får se hur det går med han där idag men han har ju sin medecin med sig så de borde dom fixa galant, men med dagens dagispersonal så vet man inte.

nej ska inte sitta här och spilla mer tid, ska ju baka snart och prata en massa skit så hon får skavsår i öronen.  =)


14/12-2009

Anton somnade vid 2 tiden precis som jag trodde =) men just när han hade somnat ja då vaknar nästa skit unge. Så han höll vi på att lägga och få i säng till klockan var strax efter 3.40 i natt. Jopp sedan klockan 6 så vaknar en anton som ville ha mat. Snacka om att vara så trött att man knappt vet vad man heter längre =) Dom sa sedan idag åxå att han knappt sovit på dagiset heller. dom hade försökt¨å försökt så när vi kom när klockan var runt 14 tiden ja då hade han typ sovit 30 minuter - 45 minuter. Så först vaken typ halva natten sedan inte sova mitt på dagen, bara lite. Och sedan nu ikväll han var ju så trött redan vid  18 tiden så vi höll ut med han tills klockan blev 19 och tror ni han ville sova?? nej njje nej fast han är så trött att han kollar uppe i huvudet ibland. Så fick han i säng nyss med lite hot. Ja i dessa lägen är allt tillåtet =) så Marcus fick hota han med lite välling =) och vips så har han inte kommit upp nå mer =)

Anton fick sin mat vid 21 tiden och han har faktist sovit sedan 21.30 och jag hoppas han fortsätter med det.Men han lär ju vakna en gång till och vilja ha mat. Fasiken nu vaknade han, varje gång jag nämner att han sover så ska den ungen vakna. Vad är det som är fel???

Idag har vi varit in till BB och lämnat tillbaka bröstpumpen, för de lilla som finns kvar nu de kan jag pumpa för hand. Och det gick smidigt och bra!

Skulle baka pepparkakor med alexander idag men vi åkte förbi vid oskar och kollade in hans lägenhet.Fick fika där så det tackar vi för! Alexander höll väl som vanligt på att riva hela skiten =)

Kom inte hem förens efter 17 tiden och alexander fick äta lite rester sen igår. själva så blev det en varsin pizza för de visade sig att båda hade tappat orken av att göra någon mat. Efter maten så tog jag en snabb dusch, ja snabb å snabb så snabbt de gåt när man får sitta ner å duscha för att inte blöta ner alla nytvättade kläder som hänger på tork.

Sen kollade vi även lite på svenska hjältar på tvn men jag slog av efter ett tag för då brast det och tårarna kom. så där stog jag som ett fån inne med anton och jag skickade ut alexander till marcus i köket =) haha

Nu sitter jag här och mumsar lite på godiset som är kvar för igåt blev de varken glass eller godis för mig =( det glömmdes bort helt enkelt.  Fy sjutton vad onyttig jag är idag....

Nu ska vi försöka se på RENA RAMA ROLF! för han somnade visst om igen =)

lucia

De har inte blivit någe luciafirande för oss alls idag. nej istället har vi haft en dötrisst och seg söndag. Marcus kom hem tidigare från jobbet pga dom lägger nytt golv där och hans ögon svullande upp rejält pga allt damm. Så han kom hem och vilade och ja inget alls har gjorts idag förutom att bråkat med Alexander, för idag så har han bara jävlats.

Nu sover Alexander och anton och marcus ligger på golvet =) Ja han halv sov nyss  och nu är han vaken igen. Ska snart byta om till pjamas och fixa till han för natten. Får väl se när han vill somna sen då =) Jag tippar på 2 tiden som vanligt jag =)  Det possetiva med denna dag är att Anton har ´bajsat 2 gånger utan problem och ingen laktolos på 2 dagar =) han som hade sådana problem att skita igår. hoppas de fortsätter så här nu!!

Idag har jag varit en gottegris eller jag är väl det än åxå för snart blir det en glass och sen blir de nog lite godis. inte bra inte bra, men gott!!!!!

Nej jag fick helt blackout så ger upp att komma på vad jag skulle skriva om.


13/12-2009

Då är det lucia då och vi närmar oss julaftonen och nyårsaftonen med storm steg. Inte för de är så mycket julkänsla här precis men man kan ju hoppas på lite lite snö snart. sen kommer det ett helt nytt år och ja vi får se vad det har att bjuda på.

Här sitter jag och är super trött vill bara att dessa två skitungar vill sova snart så jag kan få vila. men de blir väl säkert som igår. Ja som jag skrev så vaknade Anton när jag la mig så efter mycket om och men så fick jag han att sova bredvid mig i våran säng i ca. 1 timme. jag som  hade hoppats på någon timme =)

Sen på kvällen kom erica hit och var här med mig och barnen, Vi gjorde mat och pratade för fullt. ja det blev till och med lite ALFAPET! Inte för att de gick så bra för oss på slutet =) Och Erica vann nog det ganska stort =)

Ska väl försöka lägga Alexander nu sedan ska jag ge Anton lite mat och kolla om han åxå skulle vilja sova lite, ja jag skulle bli glad om jag bara skulle kunna få vila i någon minut bara. Alla dessa tankar som kommit upp både i går och idag har tagit nått enormt på mina krafter. Jag hoppas jag åter får all min enegi nu!!

Tack å hej


12/12-2009

Grattis osten på din 23 års dag.

Igårdagen gick fort förbi så jag hann ej sätta mig här någe mer, men idag när jag kom in och  fick läsa mina kommentarer ¨så blev jag glad!!! hoppas erica kan komma hit och vara här ikväll,ja hon får väl komma nu på dagen åxå och vara här tills ikväll =) alltid kul med sällskap.
Men ja gårdagen då, de slutade med tacos i soffan framför ishockeyn på tvn. Sedan spelade grabbarna nhl2010 i flera timmar. sappade över och sig vem som vann idol åxå. Och jag blev abra så irreterad på den där jäkla skitsaken som skulle förstöra allting,snacka om att vilja själa all uppmärksamhet, tror hon att hon åxå blir känd nu eller?? jaja blev s irreterad och arg hur man kan göra så att jag kokade av ilska =)

Nu ska jag lägga alexander för att sova middag för nu ligger han här på mattan på golvet och håller på att somna =) kommer snart igen...................

Så de gick fort det, han sov innan huvudet ens hade nuddat kudden =)  att han först kan vara så pigg och sedan bara typ slockna på golvet =) jaja tur man har nära till sängen iallafall.

Ska nog lägga mig i sängen och vila jag med nu när jag har en sådan tur att båda två sover samtidigt för en gångs skull. Men om jag lägger  mig nu så vakna väl anton istället, men jag kan ju prova.de skulle ju vara skönt att få vila lite.

Disken och allt kan jag försöka fixa senare tycker jag.

Ja så göt jag så  jag får åter komma sen om de finns tid.

alex sover
så där utslagen och skönt vill jag åxå sova!!!! <3

11 December 2009

Har inte hunnit gjort så mycket idag, ja i övrigt tycker jag att själva dagen är seg men tiden går fort som vanligt.står väl inte på förens man ska lägga sig och sedan är det lördag. Imån blir det en tråkig dag skulle jag kunna tro. Marcus åker tidigt på morgonen och jobbar, sedan direkt efter jobbet far han till julbordet med hans jobb så han lär ju inte komma hem förens på kvällen/natten någon gång. Och ja han har ju självklart bilen så låst här hemma är jag åxå och sånnt hatar jag. Man känner sig inlåst i ett fängelse, att bara veta att man har bilen hemma gör allt så jäkla mycket lättare!
Han får fan ta sig till jobbet på något annat vis tycker jag, annars kan han köpa sig en skrot bil att köra i. Men jag har väl ingen talan känns det som, jag ska väl abra gå runt och se glad ut.

Nu börjar Anton tröttna på att ligga och le vid sitt babygym, så ska väl sätta mig och gosa lite med lillfisen här.Alexander han sover middag han, fick han inte i säng förens vid 1 tiden så han lär då sova minst 1 timme till iallafall.

Ja jag får väl ta och röra på mig och sedan får jag hoppas att de blir någon lucka senare idag så man kan avvärka ett riktigt inlägg här =)

11/12-2009

Ja vi har kommit halv vägs in i december och det är massa plusgrader ute och grönt gräs. Vad kommer detta bli för jul då?? Ingen julkänsla alls vill jag då säga. Spelar ju ingen roll om man har julpyntat eller om man spelar julmusik eller ja vi ska prova på att baka pepparkakor någon dag, men vad ska de hjälpa till med. Det är ju fortfarande den där vita julen jag vill ha. det är liksom inte en riktig jul om det inte är snö och vitt ute!! Och min magkänsla säger att det inte  blir mycket snö i år inte. så vi kan väl lika gärna ställa fram solstolarna på gräsmattan och tända på grillen på julaftonen. Ja vad spelar de för roll om man står ute på gräsmattan med tofflor och grillar på en flintastek?? det är lika mycket julkänsla i det som det är nu.

Marcus låg nyss i sängen och åmade sig att han blev dålig efter att han har tagir svinsprutan idag =)
Visst man blir lite öm i armen sa jag, men han är öm och nu fryser han som sjutton =/ hoppas han klarar sig från att bli super sjuk iallafall. Men han är väl så dum att han åker och jobbar fast han är dålig. Det är väl kanske semester för han att åka till jobbet och slippa höra skrik,grin och gnäll här hemma.

Nu ska jag nog bege mig in på toan och fixa till mig inför natten, sedan blir det ett försök till att lägga sig. Får se om lille man vill acceptera detta nu då. Han ligger då i sin säng nu men sover de gör han nog inte.

Ska plocka ur tvätten som ligger i tvättmaskinen och blir torktumlad först sedan god natt!


jul jul jul

Anton ligger i sängen å skriker och gråter, ja han vet väl om att han ska sova..Han är ju så trött men de ska vara samma visa hela tiden.

själv har man fått ett psykbryt snart att de är så mycket saker i köket som är i vägen och allt är så litet, jag kvävs här hemma snart. Ge mig en större lägenhet eller ett hus tack!

Har varit hos erica och kacklat av mig lite, skönt att få träffa hon igen och hoppas de inte dröjer allt för länge innan nästa gång. Blev bra många timmar vi satt där och bara pratade, jag liksom glömde bort tid och rum helt =)

Nu har jag gjort färdigt julskinka nummer 2 eftersom första försvann så fort för marcus måste ju typ ta 5 - 10 mackor varje gång han ska ta julskinka. men men denna gång var den på 3 kg om inte mer =)  å självklart så har marcus redan hunnit börja, undra om han är på  sin 2.a macka eller är det kanske 5.e ???

Nej ska väl ta en macka jag med innan jag blir utan =)


7,5år

Idag är det den 10 december 2009 och just idag så har jag och marcus varit ett par i 7,5 år. Vi har haft både med och motgångar. Som tur är så har vi klarat oss igenom allt tillsammans. Jag hoppas det fortsätter så för trotts dessa 7,5 åren så älskar jag Marcus så enormt mycket. Känns som att kärleken till han har stärkts så mycketv efter  alla dessa år och 2 st barnafödande.
Ja så jag vill bara tacka för alla dessa underbara år tillsammans med dig och jag hoppas på att det blir många fler!!


Älskar min familj! <3

Grattis

Är så glad för svärmors skull. Vill säga stort GRATTIS till hon som fixade sitt körkort idag! Tänk er att fixa ett körkort när man är 47år. Det tycker jag är otroligt bra gjort och med 3 st barn hemma.
Det där körkortet är hon verkligen värd, jag fattar inte hur dom klarat sig utan körkort och bil tills nu, men nu lär det ju bli lättare för dom i fram tiden åxå. Men stort Grattis än en gång!!!!

Anton fick sin sista måltid med mat igår eller ja i natt precis klockan 00.00 och sedan så somande han efter ett tag. Och han vaknade inte förens vid 9.30 nu på morgonen. Snacka om att jag blev paff som sjutton när jag kollade på klockan, stackarn som var så hungrig då när han vaknade. Men nu har han fått mat och ligger i sitt babygym och kollar på de roliga figurerna =)    Kan han inte somna typ vid 22 tiden om han får mat och sova till 7 -8  ja de skulle vara perfekt för då kan man ju få lägga sig innan tolv någon gång =)

 

Ska åka och handla om ett tag sedan ska alexander hämtas vid 2 som vanligt på dagis. Ska hämta pengar hos svärmor till busskortet till marcus. Hon hade inte pengarna på sig nu när hon var hit på morgonen. Men men de är ju bara att åka förbi där sen. För kortet lär ju köpas idag eftersom kortet går ut så imån kommer han ej till jobbet annars.

 

Sen efter allt är avklarat ska jag hem till Erica och prata lite skit och umgås. Det ska bli härligt det =) Allt brukar ju kännas så mycket lättare efter man varit med henne så kan ju hoppas på samma sak igen då !!!

Nej nu ska jag ta och umgås med våran lillfis här på golvet!<3


slump

Linda 19870726
Född på en Söndag
Klockan 21.05
3
050 gram 50 cm

Alexander 20080106
Född på en Söndag
Klockan 21.12
3
860 gram 50 cm

Anton 20091028
Född på en Onsdag
Klockan 21.58
3
520 gram 51 cm


Ser ett litet samband mellan oss =) Det slog mig att alla är födda på 21 slaget iallafall och alla har har en vikt på 3000. Några andra siffror stämmer ju åxå in. Sedan är ju både jag och alexander födda på en söndag =) Anton var ju beräknad till den 14 oktober innan ultraljudet och det är en söndag !!!

Jaja sånnt här gör man när man har tråkigt =)


9/12-2009

natten som var hade vi inte lika tur som innan. Anton ville inte sova för han var PIGG....så det blev en sen natt igen och jag var helt död imorse. Kollade ut och ser vilket pissigt väder det är ute. Då blir man ju på jätte bra humör åxå...nej inte jag inte... jag går och lägger mig igen.. Och sedan vid  2 tiden så inser jag att jag måste kliva upp ur sängen för att hämta alexander på dagiset.  Så de var bara att kassta på sig kläder och skynda sig att fixa anton in i bilen och hämta alexander. sedan ham igen och packa skötväskor m.m sedan drog vi upp till alexanders mormor pch morfar och hälsade på. Blev bjudna på kyckling och pommes där och jag tror visst mormor tappade curry kryddan för starkt var det och ingen sås hade dom så torrt som tusan... Så idag har alexander fått lekt av sig med både erik och rillo. Anton låg typ vaken på golvet hela tiden och kollade på både katterna och hunden. Och la av riktigt mysiga leenden så nu har även mormor sett minst ett iallafall.

Kom hem och lekte vidare lite sedan var det dags för städning av alexanders rum och då stack ju han såklart =) men efter ett bra tag så hade vi fixat hans rum och sedan var det byte till pjymas och borsta tänderna. Och det gick galant som vanligt. Så alexander sover som en stock nu eller ja sen några timmar tillbaka. Och anton han håller på och somnar och vaknar somnar och vaknar hela tiden trotts att han är så trött. Men ja hoppas han kan sova i natt sen iallafall.

Vi ska ta och käka lite mat för marcus kom hem för ett tag sedan. Och både han och jag är så jäkla hungriga. Men bara för att man är så hungrig så känns det som allt går så segt!!!!

Ska väl kolla om de behövs hjälp med nått eller om det ska dukas fram kanske.

Bvc

Var ju som tidigare skrivet till bvc med anton idag.och det gick jätte bra. Han fick beröm att han var så fin i både kropp och hy. och följer kurvan fint göt han åxå!! Stark var han dessutom men både anton och alexander har varit starka för sin ålder. Såg nästan ut som han skulle ta ock krypa iväg när hon la han på magen.haha här hemma lägger han ju abra ner huvudet och vilar när han ligger på magen =)
Anton 6 veckor:
Vikt:4810 gram Längd:54,5 cm  Huvudomf:40,2

Så nästa tid vi har nu är inte förens vid 22 december.....

Nu ligger Alexander och sover och anton ligger i sitt babygy´m och tuttar på nappen, så ska fixa iordning lite mat åt han sedan får han gå och sova i sin säng förhoppningsvis.

Jag och Marcus ska ta lite julskinksmackor och spela lite alfapet ikväll med =)
och imån ska det handlas för vi behöver en ny skinka och mer julmust!!! ja de tog slut snabbt i år =)

Nu blir det mattajm för anton och få se om det är han eller jag som sover i sängen efter den matningen =)

8/12-2009

Det hjälpte att byta till Lemolac. Hans mage är redan bättre och hör och häpna. han somande vid 22.30 igår och vaknade inte förens vid 6.30 tiden imorse. Och då fick han mat sedan sov han från 7 tiden till 10.30 så de går åt rätt håll just nu!!! Men jag ska inte säga eller hoppas för mycket för då får jag väl sota för det.

Kom hem från bvc för ett tag sedan, vi hade tid med läkarkontroll idag och Anton fick jätte mycket beröm att han var så fin och med. Och han är en stark skit, för stark för sin  ålder =) Men alexander var ju åxå stark när han var liten, men inte så här stark.  Och han hade växt på sig bra åxå så det var en bra dag där idag iallafall.

Nu ska jag ta och vara social med främmandet som kom på besök. Hon kliver innan för dörrarna snart när den där jävlans cancerpinnen är upprökt!

Ska väcka Anton nu åxå för han behöver mat!!

7/12-2009

Har idag gjort våran julskinka här hemma, så nu har vi ätit goda mackor med julskinka på. Och finns det något godare än en macka med varm/ljummen julskinka?? nej tror inte det .... har även kört lite alfapet idag med och marcus vann igen så nu väntar jag på en revanch innan det blir sängen.

Hoppas allt vänder nu men Anton somande faktist vid 22.30 och han sover än!!!Kan han inte sova  nu då till imån bitti!!! =)
Fick en schok när jag kollade på klockan idag imorse. för anton fick mat vid 2 tiden på natten sedan somande han inte förens vid 4 tiden i min famn, så la ner han i sängen och han sov!! Sen vakande han inte förens vid 11 tiden på förmiddagen. Så han klarade sig utan mat i 9 timmar. Han som Alltid har ätit var 4 timme ibland har de gått 5 eller 6 timmar men inte mer. Så därför hoppas ja på att han sover typ till 7 eller 8 imån bitti =)

Fick en sådan fin kommentar att jag fällde några tårar för den medans jag var inne på toan och hängde upp tvätten. Hörde att moster hade läst mitt blogg inlägg i ca. 1 timme för min mor =) hehe

Nej nu ska jag kolla fejjan sedan hoppas jag på lite spelrevanch!!!!


Svar på tal

Hej på er där ute! Ibland får man ångra att man skriver saker, det är fint att vissa bryr sig men iblanf vill man ha saker för sig själv.Och ja som jag skrev så orkade jag varken prata eller skriva om det.Och att det var för privata saker. det hela handlar om deprissionen jag har eller haft efter förlossningen. Trodde att den var som borta ett tag men det är den inte. Jag har tankar och funderingar varje dag, varje timme,varje minut och jag gråter mig oftats till sömns.När jag sitter där med Anton i min famn, ja jag är lycklig men samtidigt livrädd om jag skulle förlora han, det känns som att ja nu fick han överleva förlossningen, ja då lär han väl dö i plötslig spädbarnsdöd.Ja det är verkligen drygt. Det är därför jag är så trött hela tiden, för de få timmar man väl får sova så sover man inte BRA. Man sover orloigt och drömmer madrömmar nästn hela tiden. Tror de inte gått en natt utan att jag vaknat och att jag måste kolla om anton lever. Ja de tär på krafterna. Funderingar och tankar om Lovisa snurrar ständigt runt. Hur skulle det vara att ha en lillasyster?? hur skulle hon sett ut nu?? Ja tänk om man fick dra tillbaka tiden och ta hennes plats istället. Men ja mamma och pappa hade blivit ledsna vilket fall.Hur klarar man av att förlora ett barn??Jag skulle inte klara av det.Vad ska man då få hopp om att leva vidare?? Visst Alexander finns här hos oss men det skulle fortfarande saknas en hälft, hur kan man leva utan den hälften??
Jaja har fått tid till min barnmorska den 4 januari 2010 och ska nog ta upp hur jag känner då, men de känns som hon kommer idiot förklara mig en aning  om vilka tankar och funderingar jag har. Hur kan jag känna så här??

Detta skrev jag den 23/11-2009

Depp depp depp

Här sitter jag och tänkte skriva ett sista inlägg för idag innan jag lägger mig i min kalla säng som står där inne i mörkret och väntar så snällt på mig vid denna tidpunkt!
Men jag kan fan inte ens stava till depristion(?) Hur fan stavas det?? nu fick väl inlägget heta depp depp depp istället då eftersom att jag inte orkar slå upp i böcker osv på hur det stavas. Och nu i denna text så kommer jag garanterat stava det fel men ni vet ju vad jag menar för ord hoppas jag och då lär ni ju iallafall förstå lite av  vad jag skriver.

Fick en kommentar av Jannicke, en otroligt fin och genomsnäll 2 barnsmor till lille Alicia 1 månad och Anton 2 år. Hon hade förstått att jag hade det jobbigt så jag svarade på kommentaren och kom på efter ett tag att om jag ska förklara hur allt ligger till så kommer stackarn få läsa en uppsats så därför skriver jag om min svacka här  i stället. För det är ju ingen hemlighet längre att jag är lite nere och deppig. Så nu ska allt ut tänkte jag. För samtidigt är det ju så otroligt skönt att få skriva av sig åxå. men vissa saker som är alldelses för privata dom håller jag för mig själv, för jag vill ju inte blotta mig helt, då skulle jag ju kunna klä av mig kläderna och ställa mig naken på stan liksom. Och det är jag inte så jäkla sugen på om jag ska vara ärlig =)

Tror det fortfarande sitter i sen Anton föddes, att det gick så jäklans fort allt ihop, att min kropp inte alls hängde med i själva förloppet där inne. Och att Anton inte mådde någe bra så det blev lite panik där på slutet det rev liksom upp massa sår inom mig. Jag har konstant  tänkt på Lovisa(min döda lillasyster) sen dess. Tänk om jag åxå skulle fått det slaget i ansiktet att Anton skulle dött eller att han var död. Ja det kan bara handla om sekunder sånna gånger. Det där kan inte jag koppla bort och det där spelas upp i mitt huvud hela tiden. Fast jag låg där och drog den där förbannade lustgasen så var jag livrädd. Jag kände mig så maktlös, ja jag kände mig som en liten skit som vem som helst fick trampa på.Och att det där läkaren sprang ut och in och varje gång fick man höra att det inte såg bra ut, ja det är inte sånnt man vill vara med om. Jag vill spola tillbaka tiden, ta det i min tackt och smällta allt där på plats. Jag var fortfarande skakig i kroppen när jag kom hem dagen efter och när det väl ville släppa ja det var då allt började. Jag blev så känslig för allt, minsta lilla och jag gråter men det värsta av allt är att jag inte längre kan visa mina känslor.Jag gömmer mig så ingen ska se. Jag sitter oftast på toan och gråter, ja ärligt talat så flera gånger om dagen sitter jag där inne. Varför??  Och varför så känslig just nu?? det är liksom värre nu än vad det var när jag var gravid!!
Eftersom detta rev upp ett sår i mitt hjärta så saknar jag Lovisa nått så enormt. Tänk om allt vore annorlunda, varför fick inte hon leva? Varföe ska ett litet spädbarn dö?? Räcker det inte med alla gammlingar som levt hela sitt liv?? Ja dessa frågor som jag aldrig kommer få några svar på. Och att veta att jag aldrig kommer kunna få den tid med min lillasyster som andra får med sina. Ja detta tar på krafterna så jag är ständigt trött och sliten, kan ha sovit 4 timmar och ändå känns det som att jag enbart har blundat till i någon minut bara. Så därför känns det som för mig att det kvittar om jag sover eller inte. Men sömn lär man ju ha annars pallar man inte mycket i vardagen.
Samtidigt så har Alexander haft feber och nu har han örininflamation så han är klängig och väldigt krävande, och det gör ont i mig att puscha iväg han hela tiden. Men när man sitter där och ger Anton mat och han bara klättrar på en så han klämmer både mig och Anton ja vart är det där bra tålamodet då?? det slutar med att man blir irreterad och puschar iväg han bara. Det känns så förbaskat fel. Och det gör ont i mig. Anton får man ha i famnen stort sett hela dagen ibland för han har ganska ofta magknip efter laktulosen som han får i ersättningen eftersom han blev så hård i magen och inte kunde bajsa annars. Så man får inte mycket gjort här hemma eller.Det finns hur mycket som hellst som ska fixas och donas men när ska jag hinna?? allt skjuts bara framför mig. Just nu känns det som att jag kommer typ få upp julsakerna lagomt till midsommar eller om inte senare. Det är tur att jag hinner sätta igång tvättmaskinen mellan varven här hemma iallfall, annars hade vi fårr gått nakna hela familjen snart. Så jag skulle vilja kunna dela mig i flera bitar så man kan vara lika mycket med Alexander som med Anton och samtidigt kunna fixa alla dessa triljoner saker som ska göras här hemma i hemmet åxå. Men nu går inte det så jag har fått bita ihop och mått dåligt över det åxå.
det blir som en gryta som kokar över och ändå fast det redan kokar över så slängst det i massa mer saker i grytan så det blir liksom kaos. Finns det en paus knapp så tryck på den nu!!! ja så känns det!

Så 2 barns schocken kom och den försvann. Nu vet jag hur det är och jag bara springer och springer, hinner inte ens göra mat. Så det har gårr flera dagar som jag har kommit på ja just ja nu är jag slö eftersom att jag enbart har druckit 2 glas vatten idag osv osv.
Men samtidigt jag har inte haft någon större mat lust heller men jag äter väl för jag lär ju äta. Men när ska det bli som förut?? När ska allt lugna ner sig??  Eller har det abra börjat?? KOmmer det bli värre??

Jag älskar mina 2 barn och det är inte dom som är problemet, nej det är jag. Jag måste hitta min livsglädje igen, ja jag måste hitta orken igen. Det är som att försöka köra en bil utan bensin. Det går inte långt då.

Mitt i allt detta så slår det mig att jag ahde kunnat varit 3 barnsmor nu vid detta tillfälle. Jag hade kunnat haft en son/dotter på 6 år åxå.Hur hade det varit då?
Ja varför förändras allt så jävla mycket?? varför kan inte man få ha saker kvar i sitt liv fast man får nya saker åxå??


Jag har kännt att det är så skönt att komma här hemmifrån för då kan jag iallafall släppa tanken på alla saker som måste göras. Men då kommer nästa panik, jag vill inte vara bland mycket folk, jag känner mig ostabil, jag känner mig så annorlunda. Känns som att alla kollar snett på en och pratar bakom ryggen på en när man gått förbi. Är det en känsla eller är det så? Jag känner mig som en uppblåst flodhäst som snart rullar fram. Jag som var så glad att det gick så bra med  kilorna som rasade där i början, men sen tog det tvärstopp och nu då jo nu har man väl gått upp 2 kg igen skulle jag tro. Vågar fan inte ställa mig på vågen. Men jag vet redan att det är så. Kan man inte bara trycka in en vikt man vill nå och vips så är man där!! Jag orkar liksom inte hålla på hela tiden och just det där med vikten, jag vet ju själv hur svårt det är, jag hade ju hur många kilon som helst kvar från graviditeten med alexander kvar när jag blev gravid med anton. SÅ hur fan komme jag inte se ut efter denna gång??

Jag har aldrig brytt mig så jävla mycket om utseende och sånnt. Men har fått nått knäpp ihuvidet nu med vikt och utseende eftersom jag inte känner att jag duger. Jag känner att jag inte duger för någon längre. Och hur mycket jag än försöker få det bekräftat att jag duger så hittar jag inte det.
Jag kan bara hitta massa fel och jag hittar alltid orsaker till att jag inte duger.
Vem fan vill gifta sig med en SUPER överviktig tjej på 22år som har hängpattar ner till knäna och brisstningar över hela magen?? Ja vilken kille som hellst skulle väl skämmas att visas ute med mig.

Ja och så här hittar jag alla orsaker till att inte bli älskad:
- Marcus vill inte gifta sig
- När vi är ute så håller vi aldrig i handen
- Vi pussas aldrig inför folk
- Vi pussas inte hemma längre
- Vi kramas inte längre
- Vi myser inte längre
- Vi håller inte om varann längre
- vi pratar knappt med varann längre (spontan snack om hur dagen varit är det enda)
 ja jag kan göra listan lång men varför det jag tycker den är nog lång som den är här.

Ibland har det slagit mig att jag kanske ska ta barnen och lämna marcus nu innan jag står där utblottad och lämnad själv. Skulle jag vilja vara ensamstående??
Vad är det bästa??
Just nu känner jag mig jävligt ensam ändå så ibland känns det som att det kvittar hur jag gör.

Men jag vet ju att JAG älskar han så otroligt mycket och jag vill ju vara en RIKTIG familj med han.
Hur ska detta bli??

Ja vad jag än tänker på så dyker det upp miljontals frågor.


Tänk om jag bara kunde ha någon som förstog en och som man verkligen kunde prata med. Men just nu så förstår jag mig inte själv längre.

Så ja jag vet inte men jag tror jag har fått någon förlossnings deprision. Men att prata med en barnmorska gör inte saken bättre, den skulle nog förvärra det hela. SÅ jag står kvar här och stampar och hoppas på att allt ska bli bättre att det kommer en vändning snart.

Och just detta med giftemål de vet jag att marcus inte vill och jag har nog svårt att acceptera detta eftersom det har varit min drömm sen jag var liten att få gifta mig.
Och därför tror jag att jag drömmer om det eftersom jag själv ej får vara med om det och det är därför jag tycker det visas på film/tv och tidningar hela tiden om bröllop. Ja är det inte konstigt vad ens undermedvetna kan göra.

nej nu har jag setat och skrivit i snart 50 minuter så det får räcka för jag har kramp i fingarna nu.
***************************************************************************************

Ja nu vet ni varför jag skriver som jag gör och en rubrik inne på fejjan behöver inte handla om liv och död. Och om jag inte redan skrivit om detta så ahde jag tänkt det annars hade jag aldrig skrivit så där. Men jag orkar ABSOLUT INTE prata om detta för jag bryter ihop varje gång, annars försöker jag hålla det inne sen slutar det med att jag sitter på toan och panikgråter så jag inte får luft.
Men tack Marcus för att du finns här och för att du hjälper till så mycket hela tiden!! Utan dej hade jag inte orkar eller klarat detta alls..
Jag hoppas även mamma och pappa läser detta så slipper dom åxå vara orloiga eftersom folk ringer dit när jag vägrar svara på frågor. Och om dom vill får väl dom berötta detta vidare men ACCEPTERA mina önskemål. Jag vill inte prata om detta eller höra frågor om detta!!
Puss å hej

ZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZzzzzzzzz

Trött trött trött trött ja så där kan jag fortsätta i evigheter om ni vill =)  men nej då här sitter jag med en liten Anton som inte kan sova fast att han är så trött. Men ska ge han mat igen nu efter 2 så hoppas jag på att han kan somna och sova i SIN säng. Men de slutar säkert med att han sover PÅ mig i natt med.
Köpte ett nytt babygym till Anton idag men tror nästan att Alexander var mer nyfiken på det än han. Men nu ligger han där så snällt så =) Det andra var ju så trökigt så där vägrade han ligga....

Sedan köpte vi spelet ALFAPET och vi har själv klart spelat en omgång och marcus vann den, men tror han FUSKADE för han hade datorn bredvid sig och det var alltid han som fick kolla alla ord som vi var osäkra på.Och då såg han ju miljontals med ord varje gång.

Idag så har vi kunnat bockat av 4 st julklappar till, så nu återstår det bara 11 st men jag börjar bli en aningen stressad.Tänk om jag inte hinner!!!!

ska nog försöka få upp julgranen imån medans Alexander är på dagiset, för man kan inte ha han med sig och klö den för han plockar ur allt  efter en och sen så välter han säkert granen. Han välte ju ekis gran förra julen så han fick den över sig, men som tur var så hamnade han mellan kvisstarna =) man skulle fan ha tagit kort för de såg bra roligt ut =)

Har märkt på senare dagar att jag har blivit jätte dålig på stavning och allt sånnt, men det är för  jag har fuskat med språket sedan man gick ur skolan. haha jaja de viktiagste 'är ju att man förstår vad jag skriver och det gör ni väl?? Annars får ni hojta till!!

Alexander har börjat FÖRSÖKA prata mer och mer, men tyvärr så förstår varken jag eller marcus kinesiska eller japanska!! Ska försöka få hans pratstunder på film och lägga ut dom här.... Låter verkligen ut som ching song jong pong =)

Nej ska väl ta och fixa mig på toan och sedan fixa mat å sånnt till anton för sedan hoppas alla vi på att få sova.... för imån blir det dagis för alexander, och  vi vuxna har lite samtal att ringa och lite andra saker att fixa. Och ja anton han får väl bara hänga med =)

Om 1 månad så fyller storskiten 2 år åxå, liten blir större.... oj redan 2 år...snart flyttar han väl hem i från åxå....

/
Linda

6/12-2009

Tack för tipset Erica!!Ska nog skriva datum hädan efter om det inte ploppar upp en klockren rubrik någon gång. Men med min dåliga verkstad där uppe så lär det väl aldrig ploppa upp en sådan klockren rubrik. =)
I natt har det nästan kännts som ett paradis här hemma, Anton somnade redan runt 1 tiden inatt och sov fram tills 6 tiden, då fick han mat sedan somnade han om till 11 tiden. Så nu har både jag och marcus fått sovt ut.men jag är inte ett dugg förvånad men jag är ändå TRÖTT!! Ja när ska jag få känna mig pigg och utvilad?? haha ja jo jag vet svaret på den frågan. När alla barnen är 18 år och flyttat hem i från jo då kan man koppla av. så nu vet jag att om ca. 18 år så kanske det vänder =)
Men det gör inget att jag får vänta så länge för det är ju ändå mina 2 skatter som jag skördar med kärlek och trygghet.

Inatt drömmde jag om att vi flyttade, så nu vill jag flytta ännu mer, jag trivs verkligen inte längre i denna lägenhet.Trångt och ofräscht. det är nog därför jag tappat hoppet om att städa och ha de fint åxå, det känns ingen mening med det längre när man ändå aldrig får det så som man vill. Men men jag lär väl ta tag i det där med städningen någon dag framöver.ser verkligen inte fram emot det!!!

Som jag skrev tidigare så var det en bra kväll igår, men enligt mig så hade den faktist fått avslutas på ett annat sätt. Men nej det är väl som vanligt innan för dessa väggar. =(
Det kanske blir så efter 7,5 år tillsammans.Älskar man inte varann lika mycket då?? Eller varför är det så??
Jag vill ju ha de som när vi träffades den där sommaren år 2002!! När vi bara kramades,pussades, höll varann i handen och sa mass vis av gånger att vi älskade varann!! Ja bara kunna mysa och finnas där för varnn. Men nej nu är det sten dött.....ibland känns det verkligen som att det inte alls finns något  kvar.

Jag är en person som verkligen behöver MYCKET kärlek och att få känna mig älskad och omtyckt. Varför har detta försvunnit?? Jag har gett upp att försöka jag med för det verkar som att det bara finns en sak som kommer på 1.a plats för dig just nu. Jaja ska inte skriva mer om det nu för då blir det väl ett sånnt dära depp inlägg och det vill vi ju inte.

Ska väl ta och fixa iordning oss här hemma och sedan ska vi åka och handla, för sen ska vi hämta hem Alexander åxå. Han sover säkert middag  just nu och det lär han få sova klart innan vi kommer iallafall annars blir det grinit.

Idag så blir det att fixa iordning julskinkan om vi kan lyckas byta ut lampan i ugnen så den fungerar. så ikväll kanske man får avnjuta årets första julskinksmacka!!! =) Sen sätter vi kanske upp granen åxå för den plockade jag in från förådet igår iallafall. Väntar med spänning tills den har kommit upp och jag får lägga alla paket där under..MYS!!!

Nej nu ska jag ta och försöka äta lite FRUKOST!!haha ja jag vet mitt på dagen =)

/
Linda

ingen rubrik

Kunde inte komma på vad jag skulle ha som rubrik.Varför lär man ha en sådan varje gång?? räcker det inte med all text man skriver?? jaja det är väl någon dum  och osmart liten person som kommit på detta för att jävlas med sånna som mig som verkligen har det svårt för att komma på en rubrik till varje inlägg man skriver. Kanske ska man skriva samma rubrik på alla inlägg?? Nej de skulle bli helt fel och tjatigt till slut.

Det var iallafall en riktigt bra kväll tycker jag. Började med att gå på kina och äta och det var hur gott som helst, fast tyckte dom blivit snåla med både maten och efterrätten. men men  då vet man det tills nästa gång. Sedan bar det iväg till bion och vi såg den 3.de och sista filmen "luftslottet som sprängdes" Om jag själv får ta och säga min mening så tyckte jag att 1.an och 2.an var bättre men 3.an är ju absolut värd att se om man sett de 2 andra filmerna. Och som vanligt så  gick tiden fort, trodde man skulle trötta efter ett tag eftersom bion var 2,5 timmar lång men dom bara for förbi.

Sedan skulle vi handla men varken jag eller marcus orkade storhandla så sent så vi åkte förbi affären och köpte det viktigaste bara(ersättning). Så imån på dagen blir det att handla..haha de skriver jag varje dag nu känns det som. men imån blir det ett måste. sedan ska vi hämta alexander hos hans farmor åxå.

Har köpt ersättning(lamolac) nu för att prova om anton blir nå bättre, annars är det nog kolik, för svärmor beräöttade att så var ju marcus när han var liten. det började vid 3 veckors ålder och höll på tills 3 månader, och det var åxå  från kvällen och under natten. Så kolik behöver ju inte vara under hela dagen. Men hoppas på att det inte är det för då kommer vi få ett helsike framöver.

Nej nu blev det tomt där uppe i verkstaden igen så får väl ta och avsluta innan det blir för mycket gojja i inlägget =)


Lördag

Jag som skulle fixa en masssa saker idag har inte hunnit med ett skit, för här har man passat på att sovit medans de gick. För jag har räknat ut att jag har sovit 7-9 timmar på 2 dygn och det känndes kan jag säga.  OFTAST blir det så att jag halv sitter i sängen med anton mot min kropp, så sover han mot mitt bröst. Han är väl så van att höra hjärtslagen m.m men det 'r drygt för en annan som inte får LIGGA och sova som man själv vill. Man sover liksom inte så djupt och bra när man har han i famnen. Man vaknar till titt som tätt för att kolla så man inte tappat han eller att man håller på och kväver han. Så man hinner liksom aldrug somna in igen förens man lär kolla. Fast han sover djupt så på engång man lägger ner han i sängen så vaknar han och skriker. Igår skrek han så mycket att jag först började tänka på kolik, men nej tror inte att det är det,då ska det väl vara hela tiden och inte bara på kvällen/natten??

Alexander ligger och sover middag nu, sedan ska vi iväg och handla för det skulle vi gjort för 3 dagar sen men det händer ju jämt saker så de inte blir så. Så nu har vi inget alls kvar här hemma. så ge mig mat att fylla vårat kylskåp och frys..... Ska även handla lite amå saker till svärmor åxå.'
Sen ska det hem och packas för Alexander ska få sova hos  sin farmor inatt. HAn tycker de är skit skoj att vara där med sebban,sandra och emil. Självklart tycker han att de är kul att busa med farmor åxå!!
Sen ska även Anton få vara där några timmar, för jag och marcus ska gå på kinaresturang och sedan ska vi kolla på bio. Så lite barnfria i någon timme blir vi. Men sen hämtar vi hem anton medans alexander får vara kvar där. De blir nog bar de.

Är så jäklans godis sugen och jag är fan glad att jag fått tillbaka suget på godis och mat nu. så för mig blir de kanske lite godis idag, det visar sig..

Nej nu lär jag runda av om det ska hinnas med saker här, börjar bli en aning stressad redan nu jag.

skriver nog mer ikväll skulle jag tro..

trött

Ja inte har man hunnit vila ett dugg idag inte, var uppe med tuppen idag och tänkte lägga mig och vila sen på dagen men nej jag blev själv med barnen så de har varit full rulle sen imorse.

Var då iväg på 1000 eldar i kvarnsveden ,det är som en liten julmarknad med över 1000 mashaller.
sedan ikväll så har båda barnen badats och sedan var det natten...men som vanligt så vill inte anton sova.Fast han är super trött så sa han verkligen inte sova...så här håller han på varje kväll och oftast så somnar han runt 2 eller 3 på natten..va fan ska jag ta mig till?? de är jobbigt i längden....

hade hoppats på att han åxå hade sovit nu så att jag kunde få sova åxå, men nej jag ska väl hinna bli övertrött osv så jag inte kan sova sen ändå.. Nej ska väl gå och försöka få tyst på eländet där inne i sovrummet innan han väcker nästa skitunge...

Får försöka skriva imån om jag är nå piggare då vill säga.

god natt


Fredag

Ja nu är helgen kommen och det får visa sig med tiden vad som händer och sker under den. men det blir nog lungt på alla front skulle jag tro.

Jag och Alexander har käkat lite frukost och lekt lite. Sedan tog jag tag i disken och fixade lite i köket medans han fick en pepparkaka att mumsa på, de behöver han för nu börjar han bli riktigt hård i magen. Vill ju inte behöva ge han laktulos åxå.Men men får ge det någon dag till så får vi se hur det blir.Han skiter ju fort farande iallafall.Nu sitter jag här och ska kolla om det står nått intressant i aftonbladet och sedan ska jag åter gå till yrvädret här hemma =)

Igår fick Alexander sin andra dos av vaccinet mot svininfluensan. Och det är jag glad över för fick veta igår på föräldra mötet att det är 3 st barn som haft svininfluensan på hans dagis och antagligen låg en eller två st till hemma med det just nu. Hon som stack han igår berättade att dom flesta får feber av den andra dosen, att 9 av 10 får 39-40 graders feber. På dos ett så hade han inga biverkningar alls. men ingen feber än så länge..så peppar peppar låt de fortsätta så!!!

Ja som sagt så var det föräldramöte igår men inte blev amn nå klokare för det eller..fick veta att det är 10st somaliska barn, 5st kurdiska barn och 3st svenska barn på dagiset.Och det är endast dom där 3 svenska barnen som kan och förstår svenska. Hur fan gör man då som personal?? För någon tolk har dom inte där under dagarna. Jag skulle vara livrädd att hamna på ett sånnt dagis, hur förklarar man för dessa barn och hur ska dom kunna göra sig förstådda?? Fan flyttar man hit till sverige får man väl för fasiken anpassa sig.det är ju livsviktigt för BARNENS SKULL!!!!

NU ska jag åter gå till vårat här hemma återkommer senare!


Kallt

Nu är det minus grader ute hela tiden och idag när jag skjusade marcus till jobbet så såg det ut som ett vinterland på vissa ställen. Och där var det svinhalt åxå..... Tycker det är så mysigt när det är vitt ute så ge mig mer vitt vitt vitt....

Tog en promenad till Alexanders dagis här om dagen för att hämta han och kan ju säga att det var ruskigt kallt. Jag förfrös nästan mina händer kan man säga. SÅ nu har jag alltid mina tjocka vantar med mig!!


Påklädd och klar för en promenad!


Bröderna bus ligger och myser på golvet...

Som ni ser så blev det lite mys på filten på golvet medans jag tog mig an disken som verkligen behövdes diskas =)

Anton skiner verkligen upp varje gång han ser alexander, han kanske gillar att bli misshandlad?? =)

*********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Igår så tog mitt liv en snabb vändning och nu är det upp och ned, jag vet inte vart detta kommer sluta men jag hoppas på det bästa.Ska försöka reda ut så mycket som möjligt så snabbt som möjligt så man får alla sina svar man vill ha.Jag kan inte gå runt och inte veta hur allt kommer bli längre!
Så min apptit för mat och allt är helt borta, så just nu känner jag mig som en knarkare som varit utan sitt knark för länge. Men fast jag försöker äta så går det inte, det tar stopp, det kommer upp lika fort igen om jag försöker tvinga i mig. så igår klockan 8.30 tog jag min sista macka sen dess har de inte gått ner nått mer i min mage =(  Jag är ju så hungrig, min mage låter hela tiden.
Hur kan det bli så??Är det kroppen som säger ifrån bara för den inte orkar mer?? Borde inte kroppen vilja ha mat i detta läge?? ja frågorna kommer men dom gå alrig....

Det som hände igår vill jag inte skriva om här för jag tycker det är alldeles för privat, så det får stanna här hos mig istället. Jag kan inte blotta ut hela mitt nakna liv här inte. Det går bara inte...

Men jag är en person som redan ligger ner och ändå så kommer allt på mig med slag och sparkar, hur länge orkar en brusten själ streta imot??


träna

Glömmde skriva och visa att vi försöker med lite toa träning med alexander för han vill ju så gärna gå utan blöja. Och jag har sagt åt han att man måste säga till eller visa när man vill kissa.


Ska ta lite papper


Han gillar verkligen att sitta där


Men han kissar inte när han sitter där, nej han ska bara ha massa massa papper att leka med och sen sitter han och låter ssssssssssssssssssssssssssssssssssss.

Och så fort han fick hoppa ner och leka utan blöja så springer han ut och ställer sig på mattan och ja vad gör han inte..JO HAN KISSAR!!
Sen bara några minuter senare så öppnar han dörren in till förådet och ställer sig där och kissar åxå....
så här hemma får man springa runt med moppen och hinken i högsta hugg!!


kan inte

Jag som är tokig i bloggen kund everkligen inte hålla mig här ifrån så nu sitter jag här igen då och ska försöka skriva nått vettigt.
Men just nu kommer de inte så mycket vettigt hur mina fingrar så jag lägger ut bilderna på kläderna/julklapparna till barnen som kom idag.

lillebror
Antons body nummer 1.

baby
Antons body nummer 2.

storebror
Alexanders tröja

Dessa kläder får barnen då som sagt i julklapp. Och vilket skönt tyg det var på kläderna, så de blir nog bra på deras känsliga hud. Tänkte att jag kunde lägga ut bilderna här för barnen lär ju inte sätta sig här och kolla =)


***************************************************

Vad ska man göra när kroppen vill en sak men hjärtat en annan??

Vad ska jag ta mig till när all lust bara pös ur en och verkar inte kunna återvända tillbaka??

Vad ska jag ta mig till??

Mina tårar har runnit ner för min kind, blott med min ena hand jag kunnat ta bort dom.
Nu går ej tårarna att ta bort dom rinner ner för min kind......

 

Får se om jag återkommer till bloggen, annars vill jagb tacka mina underbara läsare för denna tid!!

 

GONE


vad?

Jag blir bara mer och mer fundersam vad denna värld håller på med.

Jag har aldrig litat på poliser och jag kommer aldrig kunna få ett förtroende för dom så länge dom håller på som dom gör.

Som detta med ingemar som det stått om i aftonbaldet i några dagar nu, hans fru gick ut och kom aldrig mer hem, han hittade henne död och larmade sos. När han gjorde det så blev han misstänkt för att ha mördat sin fru. Nu flera flera måander efter så kom det fram att det var en älg som orsakat hennes död. Inget förlåt eller någon förklaring från polisen till ingemar.  TUMMEN NER FÖR DET!!

Idag läser jag att polisen har sprejat pepparspray i ansiktet på en kvinna åkte ambulans berusad, tvärr fick hon ett epelepsianfall och då utsätyts hon för detta. TUMMEN NER FÖR DETTA!

Vad fan sysslar polisen med??


Sen läste jag även en till artikel som jag blir arg över och det är att dom vill porta papporna från förlossningen.Deom tycker att papporna inte gör någon nytta där inne. Att det bara ska vara en tyst barnmorska som kan allt. Som fan heller jag skulle aldrig klarat av mina 2 förlossningar om inte marcus skulle varit med där inne. Vad fan tänker dom med??

Ja jag ska nog sluta läsa aftonbladet för jag blir bara mer och mer arg för varje dum artikel som dom skriver. Man kan ju nästan hoppas på att det bara är något som dom hittar på för att ha något att skriva om dessvärre så är det ju inte så nu.


Onsdag

Nu är vi på onsdag igen och halva veckan har gått. Ja vart tar dessa dagar vägen? Vad gör vi på dagarna?? Vad hinner man med på dagarna?? ja själv tycker jag att jag inte gör ett skvatt och jag tycker självklart att jag inte hinner göra nått vettigt alls. Och vart dagarna tar vägen ja de har jag inget svar på för den frågan ställer jag mig själv åxå!

Idag fyller ju som sagt Marcus 24år och i och med att han jobbar tills ikväll så har vi bestämmt att det blir fikabjudning på söndag istället. Vi tänkte lördag eller söndag men sen så blir det så mycket om man skulle haft det på lördagen. För i pressent av sin mamma fick han att vi ska ut och äta på kinaresturang och där efter gå på bio.Själv klart blir det sista delen av stiegs filmer!!!!Hoppas innerligt att den sista filmen är minst lika bra som "Män som hatar kvinnor" och "Flickan som leket med elden"  Men det tror jag nog.Synd bara att det bara blir 3 filmer, tycker de kunde bli några fler =) jaja är man fast så är man!

Så medans vi ska gotta oss och mysa ner oss i en biosalong så blir farmor till barnen barnvakt,dom skulle få vara där och sedan efter bion ska vi hämta hem Anton.Alexander skulle få sova kvar där han.Så de blir säkert kanon!!!

dagen idag då, jo har nyss lämnat av Marcus på tågstationen för han skulle till jobbet, sedan for jag till dagiset med Alexander och nu är det lungt i huset.Anton sitter i bilstolen och sover, men ha vaknar säkert snart för han ska väl ha mat runt 10 tiden. Hoppas bara på att han vill sova sen igen för då tänkte jag försöka fixa lite här hemma. Som att få ut lite saker i förådet och få in granen. Ställa in cyklarna i cykelförådet osv. Skulle behövt sy min vinterjacka åxå som det är hål i varje ficka.så för tillfället så går jag runt med en tunn höst jacka bara och det kändes idag när det är -8 ute. Fan om det ändå ska vara så här kallt så ge mig vit vit snö nu!!!

Men samtidigt så säger kroppen att den vill vila/sova om Anton sover så får väl se vad som blir gjort här hemma. Som vanligt inget alls kanske.

Nu ska jag leta på en tjockare tröja att trä på mig för jag fryser som en lort just nu =)

Hörs sen!

24år

Grattis min älskade sambo som blir 24 år idag då. Hoppas du får en bra dag fast jobb och elende =)

Ja som tur var så kunde alexander somna till slut ändå i kväll. Trotts att vi råkade  ligga och mysa så vi somande och vaknade  runt 18 tiden.. shit där förstörde jag både min och alexanders dag. kan ju säga att det inte var världens enklaste att få han att sova sen på kvällen. Och stackarn var ju så otroligt hungrig när han vaknade att han inte kunde vänta. detta får aldrig mer hända!!

Kan inte rå för det men jag är ju så jävla trött hela tiden, jag vet inte varför. Ibland är jag så trött att det känns att benen inte bär kroppen längre, så trött att man blir yr i huvudet. ja väldigt trött med andra ord!

Fick anton att sova nyss så jag ska åxå slänga mitt huvud mot kudden och försöka få mig någon timmes sömn hade jag tänkt. jag som skulle skriva den roliga önskelistan men men det får väl bli en annan dag för nu blev det ju så otroligt sent allt ihop.

God natt!


förlåt

Ja då har jag ju lyckats fucka upp hela denna dag både för mig och alexander. Varför ska jag förstöra så mycket?? varför ska jag vara så jäkland trött??
Förlåt mig så mycket gubben, jag hoppas det löser sig ändå.

ska mysa med båda barnen nú så jag återkommer senare när det har lugnat ner sig och när dom båda FÖRHOPPNINGSVIS sover!!

se you soon

snart

ja snart så kan man väl säga att det mästa är klart. belysningen ute är upp satt och dom 2 första mattorna är tvättade. ska till tvättstugan om 20 min och hämta resten av mattorna. Dock tyvärr med min otur så var den där stora grovtvätten trasig idag, så jag har mölat ja MÖLAT in dessa jäkla mattor som bara får plats en åt gången i dessa tvättmaskiner. Och eftersom detta var tvungens att göras med våld så har jag ett fint hello kitty plåster på min tumme nu. för det kom massa blod efter lite våld. Och ena maskinen strejkande till en början och visade att det var för tungt, men med lite slag och våld så startade den med =) haha tur att det inte är mina maksiner =)

Försöker få tag på mamma och ska höra om hon kan komma och hämta de förbannande mattorna när hon slutar idag. men inget svar där inte.

Och jag som var så snäll idag och tog alexander imorse, marcus skulle få sova ut. ja men då lär man fan ställa klockan om man ska jobba åxå. eftersom jag har varit ute och haft upp lamporna och varit i tvättstugan så kollade jag på kjlockan å den var 11.30 ojdå marcus tåg går väl om 30 min tänkte jag. gick in och försökjte väcka han men som vanligt sover han så jävla tungt så de slutar med att jag får ta en kudde och dunka i huvudet på han. ja och efter ett bra tag så inser han att han ej kommer hinna med tåget så japp då blev man utan bil idag då..tack så jävla mycket!! Ska fan aldrig mer vara snäll och låta han sova ut när han ej kan ställa klockan osv.

nej nu ska jag åter gå till alla sysslor här hemma. och ta upp en ledsen anton som grinar för fullt!

Ha de gött!


1 december

Nu ska jag bara slänga ihop ett litet blogg inlägg sedan ska jag klä på mig lte varmare kläder för sen ska jag ut oxh frysa.För nu ska den där jäklans julebelysningen upp!!! Lika bra att passa på nu när alexander är på dagiset och anton sover, ja marcus sover åxå så det är lugna huset här nu =)
Sen måste jag ju vara klar till klockan 11 för då här jag tvättstugan. Hoppas jag får in deras mattor nu då. Har liksom aldrig varit där i tvättstugan och kan ej med deras maskiner. Jag trivs bäst med min egna här hemma =) men jaja bra att lära sig nått nytt åxå, om jag nu lär mig något av dagen!

1 december nu då och idag ska alexander få öppna sin chockladkalander. får se om det är någon höjdare då. det lär ju visa sig men den ungen tackar väl aldrig nej till en godis bit!! =)

Jag lyckönskade erica igår och hon kom in på utbildningen, så är super glad för hennes skull. Hon är verkligen värd detta!!

Och i nattens inlägg bad jag om snö, knappt 1 timme efter det så vräkte det ner snö ute =) Men tyvärr så var det inte minus grader först så det är inte mycket snö kvar inte. Men lite lite vitt ät det ju ute nu =) Men det får ju  järna komma lite mer så det blir så där jätte vitt ute!!

Nej nu ska jag ta och dricka ett glad med julmust och sedan sätta lite fart.

Ha en kanon dag!


Tisdag

Ja nu när man sitter här och skriver så är det tisdag och jag har fortfarande inte gått och lagt mig eftersom vi har en liten Anton här med oss som inte alls vill sova för tillfället. Så får väl vara uppe ett tag till för att sedan ge han lite mat och hoppas på att han kan somna efter det. Men just nu ser han väldigt pigg ut för att ens vilja tänka på att somna =/ jaja det visar sig hur det blir, som vanligt så skrek han för ett tag sedan så att han väckte alexander åxå, men han somnade om utan problem tack och lov.
Dagen idag annars har väl gått så så där, alexander har haft en sådan där dag som han bara jävlas med en, som att han vill att man ska bli skogs tokig på han. Han har vält sin ljusstake i fönstret miljontals gånger så den lyser nu starkare än lampan i taket, lamporna komme smälla vilken dag som hellst. sen så tog han en tomte från köket och kasstade i golvet så det låg porslin över hela köks golvet. Han har kasstat alla sina leksaker i golvet ellr på väggen. Han har slagit anton och rivit han flera gånger idag. Och när man sitter och ger anton mat då passar han på och göra massa bus som att riva ner grinden in i köket ur väggen, att tippa tvn ner i sängen ja bara massa jävulskap. så idag har han varit både dum och elak. Så idag är jag matt och helst slut i kroppen så jag hoppas han är på bättre humör imorgon.

Mamma och pappa kom förbi med alla dessa mattor som ska tvättas för jag fixade en tvättid tills imån. Så får se hur det kommer gå nu då. Hoppas bara inte någon matta blir färgad eller går sönder, men med min otur så gör dom väl det.

Nu får jag väl ta och skriva Välkomen december! 23 dagar kvar till julafton nu då =) haha men snälla ge mig snö så det blir lite ljusare ute nu!  ska det vara december och spöregna hela tiden ??

Nu kom alexander upp igen så vi kommer nog få en helvetes natt här hemma. så ska väl ta och avsluta nu för att ge anton mat och få dessa skitungar i säng!!

God natt!

RSS 2.0