31/12-2009

Ja detta blir ju det sista inlägget som jag skriver 2009 med i rubriken tror jag, eller ja det är väl om jag hinner slänga ihop inlägget om mitt år som gått kanske. Som det ser ut nu så hinns det inte med men jag får väl jäckta vidare och hoppas på att man hinner så mycket som möjligt idag. Kan inte fatta att det är den sista dagen på detta år. Jag hinner verkligen inte med i verkligheten längre. Är jag i min egna fantasi värld eller vart är jag då?? känns som jag typ vaknade upp nyss och inte hunnit med detta år alls.Men jaja sånnt är väl livet, är det inte nu åren kommer gå fortare och fortare sedan har man passerat hela sitt liv?? brukar man inte säga att allt går så mycket fortare när man har barn osv.

Idag då ja vi har varit vakna sedan klockan 8 i morse och alexander var så lös i magen att han hade bajsat igenom blöjan och sovdress så hela sängen var ner skitad. Så då blev det att tvätta alla sängkläder i hans säng och även i antons säng.Så nu har jag tvättat 2 st maskiner fulla med skittvätt och nu har jag torktummlaren igång för allt fick inte plats att hängas på tork i badrummet. Sen har jag även lyckats byta ut lampan i taket i vårat sovrum =) ahha ja jag når inte upp dit så jag stog på alexanders pall som han har inne i badrummet i vanliga fall. Så den ställde jag i våran säng sedan så kättrade jag upp på den och försökte hålla balansen så gott ja kunde =)  men ja jag lyckades efter många om och men.... så nu har vi lyse där inne igen!!!

Bäddat våran säng har jag åxå gjort och det händer  ju inte varje dag kan jag lova. Men det är så här att Alexanders gosefilt(kossa) har försvunnit spårlöst idag så det är den jag försöker hitta med hjälp av lite städning. Och samtidigt har jag lyckats gett anton mat nyss.Alexander ligger och sover middag just nu, försökte lägga han senare idag för att han ska orka vara uppe lite längre ikväll och skjuta raketer.  Men nu har jag en massa disk att ta i tu med och sedan ska det dammsugas och fixas åxå för det kan väl få vara lite fint när det nya året kommer och knackar på dörren!Soporna kan jag ta sedan ikväll när marcus kommer hem från jobbet.

Sen ska det packas åxå för när marcus kommer hem så ska vi bara packa in alla saker och oss själva i bilen sedan fara upp till amsberg på 3 rätters middag och massa godis och småtugg.Sedan blir det lite raketer så att alexander och erik får se. Vi blir nog att sova kvar där uppe annars blir det så sent att åka hem. och sedan kanske jag tar en cider till maten åxå, så då underlättar det att ligga kvar där. Men det visar sig än kan ju mitt humör svänga så de kanske slutar med att sova hemma istället ändå, vem vet....

Idag när jag stog och pratade i telefon så sprang alexander in och väckte anton hela tiden så jag låste dörren in till alexander, då satt han sig och leket så fint med sina leksaker.sedan när jag pratat klart tyckte jag att det var väldigt tyst där inne så låste upp och kollade  in och där på golvet på sin stora nallebjörn ligger alexander och sover. Så det var bara att bära över han till hans säng =) tog kort på det så ska lägga ut det sen, har inte tid just nu men jag lovar att det kommer kort på det inom någon dag, kanske till och med idag.

Nej nu lär jag återgå till mitt stök här hemma om jag ska hinna allt jag tänkt hinna med innan vi lär fara vidare...tänkte även rensa ur för små kläder i garderoben som tillhör både anton och alexander men det är om de blir tid över och det tror jag knappast.

Så njut av de sista timmarna på år 2009 nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0