Sova

Ska snart gå och  lägga mig och sova för nu börjar bli en aning trött här. Alexander sover sedan vid 20 tiden och anton sover sedan 22 tiden. Ja just de Anton får alltid sitt sista målmat vid 21 tiden till 23 tiden och somnar där runt också.Sedan sover han till allt mellan 7 tiden till 9 tiden på morgonen.

Alexander sov hela nätterna från 3 veckors ålder och nu anton som började vid 7 veckors ålder. Har jag inte duktiga barn?? jag är så stolt över dom. Är man inte lite bortskämmd måntro?? Eller får jag det som tack för att vi hade en helvetes period där ett bra tag... Ja de lär jag aldrig få veta men jag är glad och nöjd så länge de varar så här =)

Idag var vi ute och skulle åka lite pulka med Alexander borta vid hans farmor. Men de slutade med att han skulle åka bob istället för de var ju så mycket roligare när man kunde svänga själv =) så Marcus har fått sprungit upp och ned för den där kullen vi åkte från. Själv så drog jag bara ett par gånger för jag hade inga bra skor på mig så jag gled och ramlade bara hela tiden.Så imån är det jag som måste leta fram mina vinter skor i våran garderob, för så här kan de inte fortsätta. Så de blir nog lite pulka åkning i morgon åxå fast då blir de nog här i bananbacken som de så fint heter =) Fast Alexander vill nog hellre åka bob igen så de var väl tur att han fick den där boben idag eftersom ingen i den familjen åker bob längre.

Tog en varm och skön dusch nyss och jag kunde stå där och bara fundera på allt mellan himmel och jord och det behövdes kan jag säga. Kändes mycket skönare när jag kom ut där i från. Så för några sekunder så kände jag mig nästan som en helt ny människa.

Min kropp börjar känna ifrån, idag har det hännt ganska ofta och det blir bara värre och värre. Till och med jag blev rädd idag. Hur länge kan jag dölja detta`? någon kommer märka det förr eller senare men är det försent då?? det vill jag inte, det måste bli en ändring nu!! Jag vill inte ha det så här, ska jag gå och vara räddd hela tiden?? nej de vill jag inte och det ska jag fan inte ens behöva!

Jaja nu ska jag sappa vidare på tvn sedan dra mig ner mot sängen.Men återkommer imån om vad som händer och sker. Men de lutar åt ett besök på kupolen, ett besök i pulkabacken och besöka Erica för att ha julklapps byte  och få umgås lite. Sen skulle vi få främmande från marcus farmor som vi ej har sett sedan i maj. Hur ska vi hinna med allt?? jaja de visar sig!
''
God natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0