Helgbo

I Fredags så tog jag ut ledigt för Anton på dagiset och sedan åkte vi till affären och köpte god frukost och tog med den till barnens mormor och morfar, där åt vi frukosten och sedan fixade vi i ordning lite matsäck och packade i en massa leksaker och kläder.
Sedan lassade vi i 2 bilarmed packning och folk och åkte till ett ställe som heter Helgbo, där finns det en liten sjö och där bosatte vi oss den dagen.
Det var så varmt och skönt i vattnet att till och med jag var i och doppade mig helt flera gånger, den övriga tiden så stog man i vattnet och höll koll på Alexander och Anton....

Det var jag ,Alexander,Anton,Erik,Mamma,Pappa och min farmor som åkte dit och trevligt hade vi, kul att spendera lite mer tid med farmor också!!Barnen gillar att göra saker med henne och jag tycker vi inte träffas allt för ofta så då blir det bra dessa gånger vi gör det!

Vi kom inte  hem förens på kvällen och det var bara att ge killarna kvälls mat och sedan skicka dom i säng =) Och dom somnade som två klubbade sälar kan jag lova....

Sedan på lördagen så sov jag bort halva dagen och sedan var det familje mys och bad i poolen på gården, för att sedan äta lite tacos och dra till jobbet!! Japp sitter på jobbet i skrivande stund och det är så skönt att vara på jobbet, att få jobba på och se något annat för ett tag =)

Mycket bad har det blivit och kommer det att bli eftersom Alexander helst vill bada och vara i vatten så mycket som möjligt för där blir han tyngd lös och kan gå utan att det gör så ont..

Marcus jobbade sin sista dag i Fredags också, så nu har han gått på sin semester som kommer vara i 4 veckor fram över, och barnen har semester dom också eller ja en har semester och en är sjukskriven =) haha men gud hur  det låter...

PÅ Måndag ska vi ringa och prata med läkarna får se om dom kommit på någon lösning med medicin osv  det kanske till och med  blir en tripp in dit för att hålla koll på alla värden så domn ligger bra till osv.

Nej nu ska jag åter gå till mitt här och göra en massa nytta. Sov gott ni andra!


Ont

Det gör ont i mig att se att Alexander har så ont hela tiden, vi kan ju inte över medicinera han mer än vad vi gör redan och det verkar som att dessa mediciner inte alls tar lika bra på han längre =/
Men jag får vara glad för att han än så länge klarar av magmedicinen så han får behålla det han dricker och äter iallafall!! Och att vi nu vet vad det är för fel...

Nu får dom bara jobba på lite snabbare för att hitta en toppen bra lösning för att få han smärtfri och frisk så fort som möjligt så han kan börja gå till sjukgymnasten och få hjälp med att bygga upp balans och alla muskler som försvunnit under tiden. Han får  träna upp sig från grunden igen....

Vi har då njutit av fina besök nu när vi varit hemma!!

Erica kom och hälsade på tyvärr var ju inte Anton hemma då men nästa gång får vi se  till att han också är hemma =) han är ju Gudmor till Anton som ni alla redan vet säkert!

Sedan kom Ekis förbi här om dagen och hälsade på ett tag, det blev hopp på stuttsmattan med Anton och lite små bus med Alexander...

Barnen blir alltid lika glada över alla besök man får, för ja vi är ju inte bortskämmda med att ha folk här om man ska vara ärlig, så nu har vi haft 2 besök på 1 vecka, i vanliga fall så kanske det sker på 1-3 månader! ajaja de svider att skriva....

Nej nu ska jag hoppa i sängen för imorgon är det en ny dag med  nya tag!
Lär fortsätta ringa runt till alla man ringt till =) Idag var jag effektiv och ringde till försäkringskassan, försäkringsbolaget,sjukhuset,kommunen,jobbet och bvc, men fick inget svar på bvc så det blir att rinag dit imorgon igen!

Medicinen är ut hämtat och alla räkningar är betalda, beställningarna i Oriflamekatalogen droppar in och det känns som man börjar komma till rätta här  hemma igen =) !! Nu gäller det bara att ta ikapp allt man missat och jobba på som fan....

Men har klippt gräset,trimmat häcken och slagit upp lite mer staket också , nu är det en grind som ska fixas till sedan är  det klart med det!
Har hämtat in kläder i storlek 110/116 till alexander så håller på att lägga undan de andra som han vuxit ur nu så vi kan ta ut det i förådet igen!

Ja bara man vill och kan så hinner man med mycket! =)

Jag hade Rätt

Jag hade rätt hela tiden men mina ord slogs ju bort! OM dom hade lyssnat på mig och kollat så hade vi kanske vart en längre bit på vägen mot en friskare Alexander!

När vi kom in på akuten för 2 veckor sedan så sa jag att jag misstänkte MUSKELINFLAMATION! Jag sa att han gick och betedde sig som vissa av dom jag besöker via mitt jobb och ja dom har muskelinflamation.....

Nej nej sånna här små barn kan inte få muskelinflamation fick jag till svar bara, sedan var mina ord som bortblåsta för deras del för dom vet ju BÄST hela tiden!!

Idag ringde läkaren och dom har hittat felet på Alexander! Han har GROV MUSKELINFLAMATION i 3 olika muskler!!
Jag är otroligt lättat över att få veta att det är det som är felet och att inte behöva gå med ovissheten längre, men varför kunde  dom inte lyssna på mig och kolla det först? då hade vi inte legat där i 2 veckor!! 2 veckor av sommaren, 2 veckor av jobb för min del, ja 2 veckor av våran familje tid!!

Men nu har vi ännu ett problem.....Medecinen för muskelinflamation är väldigt stark och lägsta åldergräns för att få ta den är 16 år, dom har gjort undanfall och gett barn ner till 13 år den men inte lägre. Dessa kapslar är så starka att man tror man flyger och svävar, och jag vill inte att dom ger min son en överdos precis....

Så nu skulle läkaren från Falun prata med en expert inom medecinering och kolla hur dom ska lösa detta på bästa sätt för Alexander om dte finns något dom kan sätat in i hans fall, för om det ska själv läka så tar det månader och musklerna har redan brytits ner en del.
Han kommer få hjälp av en sjukgymnast för att försöka röra på sig så mycket som det går eller så mycket det är möjligt för hans del om man säger så!

Nu tills vidare ska vi ge han samma smärtstillande som vi gjort i 2 veckors tid fast var 4.e timme istället för var 6.e timme, enbart för att han inte ska hinna få ont i mellan tiderna så han inte spänner musklerna så mycket.
Men vi kan inte köra på det för länge för då kommer magen säga upp sig helt, han har den näst starkaste medecinen för magen nu och den starkaste får han ej ta för det ges bara ut till vuxna personer som har grova problem med magen.SÅ säger hans mage upp sig igen nu med  denna medecinering ja då är det kört....
Vi kommer balansera på en kör tråd ett tag framöver och nu blir det allt omkring medecineringen om kommer vara en ovisshet ett tag.

Blir han dåligare under de närmaste dagarna så ska vi bara åka in till avdelningen igen så får han hjälp där inne istället. Sedan på Måndag ska vi  prata med läkaren igen och hoppas på att han fått veta lite mer om framtiden för Alexander och lika så om det krävs mer koll på hans blodvärden osv.

Min känsla nu är att den värsta stenen är släppt men att om dom bara hade lyssnat på mig och kollat upp det jag bad dom kolla så hade vi kanske haft en medecin framtagen till han nu och kunnat börjat en behandling redan.
Nej men istället skulle han få ligga där inne och få så ont och så mycket medeciner att både mage och en del system i kroppen slogs ut, att han hade sådan smärta att han inte kunde kissa och bajsa själv.
Att få se han ligga där och dom får tömma han via kateter, han är för fan bara 3 år =/

Jaja nu hoppas jag att det löser sig med hur vi ska gå till väga med medecinen för att få han på benen så fort som möjligt och sedan att han får träna upp sina muskler igen!!Han ska ju också få leka och njuta av sommaren!


Nu vet ni lite mer och liak mycket som oss =)

Trött

Idag sa Alexanders kropp i från när dom gjorde magnetröntgen nr 2 på han, så han blev kokhet så dom var tvugna att kyla ner han med hjälp av kylklampar =/ Fick feber efter detta men den gick ner så småning om.

NU hoppas jag att dom kan hitta något på dessa bilder dom tog idag nu då, för nu får dom absolut inte röntga han mer, ett barn i den åldern ska inte röntgas pga så hög och strak stråling men han har gått igenom 3 st röntgen nu så fan om de blir några MEN efter detta =/

Han blev lite piggare i dag när droppet fick sitta i en hel dag och den nya medecinen för magen verkar ge lite resultat!! Han har fått behålla det lilla han har ätit idag!! Från att inte fått i sig något på 5 dagar utan att det kommer upp lika fort så har han fått i sig några tuggor av det ena och det andra!! så stolt!! =)

Bilderna som togs idag skickas till både uppsala och göteborg och imorgon ska en röntgen speciallist kolla på bilderna sedan ska läkarna ringa oss!
Ja vi fick komma hem på permission idag med!! Så jag och Marcus har ätit KINAMAT för  att fira min dag lite =)
Gud så gott det var och eftersom Alexander inte kunde somna så fick han komma upp och smaka lite =)

NU är jag så trött efter denna dag så n ska jag hoppa i sängen och sova några timmar  tills klockan ringer för medicinering! Sedan sova några timmar  till för att  kliva upp och ge medecin igen och fixa iordning Anton till dagiset!!

Och tack så mycket för  alla GRATTIS hälsningar!! både här ute på bloggen och på facebook!!


Tack och God natt!!


24 år

Nu sitter man här och väntar på att dom ska sätta i en ny kanyl sedan blir det att rulla ner sängen till röntgen och där väntar narkos läkarna för att söva han först.
Idag kommer det tas bilder på ländryggen,höfterna och låren ända ner till knäna.
Och jag har ju önskat mig i födelsedags pressent att han ska bli frisk nu! Så ja om någon vill ge mig det så välkommna!

Fick låna en dator av lekterapins Linda idag så jag har något att göra här inne, Alexander kollar på Emil i lönneberga och väntar på att bedövings salvan ska verka.

Själv så ska jag parkera om bilen och ta en kopp te sen, sedan får man se vad dagen visar, men inte hade jag förväntat mig att fira min födelsedag här inne inte, men nu är det som det är.

Så ja Grattis till mig själv då på 24 års dagen, ett år närmare pensionen =)
Nej får se om man får besök idag då eller om de får vänta tills vi kommit hem.
Eller om vi får mer permiss och får sova hemma, men de lutar åt att dom sätter i
dropp idag också!!

Alexander ligger och kör blixten mac qeen bil race spel på ett psp och jag fattar inget =/
HAn är 3 år och kan med spel mer än vad jag kan =) haha illa illa

Nej nu ska jag åter gå till sakerna här innan vi ska bråka med alexander.


Ha en toppen bra och fin dag!


25 Juli 2011

Nu i skrivande stund så packas det för fullt, vi har haft en liten permiss under helgen och nu ska vi tillbaka till avd 34 på sjukhuset.
Idag kommer det tas mer prover och göras mer undersökningar för än har dom inte hittat felet.
Ett test om TBC har gjort och det kan läsas av på eftermiddagen i dag så får se om det kan vara det som är felet.

Annars kommer det tas nya vändingar med nya möjligheter för hitta felet vill dom göra för dom ser ju att alexander lider.

Helgen har gått helt OK, fast för min del har det blivit en hel del bärande av Alexander och ja kroppen säger ifrån efter ett tag när man burit runt på 20kg extra.

Febern har pendlat upp och ned och hans snabbsänka går upp och ned, var in en snabbis igår för att göra en extra snabbsänka eftersom den i FRedags var så hög mot dagarna innan =/ Men igår var den helt ok för att vi skulle få sova  hemma en natt till !!

Denna sommar blev inte som vi hade tänkt oss, Marcus jobbar sista veckan nu sedan går han på sin semester och det ska njutas så gott det går av den. Jag skulle ha jobbat på men har fått vabbat halva tiden så hoppas på att få jobba några pass innan mitt vikariat går ut =/

Imorgon den 26 Juli fyller jag år, och som det ser ut nu så får jag fira min födelsedag med Alexander på sjkhuset, inte det man hade räknat med precis men min önskan detta år till min födelsedag är att dom hittar felet på Alexander och fixar  till så han blir frisk och bra igen!!

Nu måste jag kila om vi ska hinna fixa till oss i tid!Onsdag

Tänk vad snurrig man blir när man inte följer sin vanliga vardag.
Jag har ingen koll på vilken dag det är så kollade i kalendern och såg att det är Onsdag =) haha
Och ja sedan såg jag att det är den 20 juli också, shit tänkte jag då, detta blev ju inte alls som
man hade  planerat liksom. Jag hade ju en hel del jobb dagar fram för mig och jag vill ju till jobbet!
Vi skulle ju vara ute i solen och leka, sola och bada!!
Men nu ligger vi inne i ett rum och ser solen utanför istället, i mellan åt kan det ha regnat också men ja
där inne ser dagarna likadana ut för utom ovissheten, att aldrig få reda på vad felet är , vart det sitter!
Om 6 dagar fyller jag år, ligger vi kvar där inne då? Är han sjuk då med? Är han frisk då? har vi fått kommit hem?
Är vi kvar i falun eller är vi flyttade till något annat ställe?
frågorna är många och jag spyr snart av att bli stressad av att känna att allt flyter ur mitt grepp.
Snart är Juli månad slut och vi går in i Augusti och då är det några få dagar kvar med jobb sedan börjar
skolan för mig, ja jag kom in på utbildningen jag sökte. Men om jag går den det visar sig, just nu känner jag
ingen ork och lust med det.

Dags läget då: Marcus sover inne på avd 34 med Alexander i natt med så jag får försöka vila liet till.
Lyckades få i han lite mer saft och vatten idag så det var på vipp kanten att ha droppet i natt.
Annars hjälp med mat,kissning och bajsning.
Smärtlindrig dygnet runt och vid behov så är det morfin som sätts in.
Har klarat oss i från operation via buken att sätta kateter, så länge vi kan hjälpa han för hand att kissa så får vi göra det!
Det tas blodprover och undersökninga varje dag.
Dom utersluter mer och mer och deras lista blir mindre och mindre på vad det kan vara.
Men vad är det då??
Alla doktorere är involderade i Alexanders fall och samtal med uppsala har förts och råd där i från tas,
mer vet jag inte i nu läget.
Magen har tagit stryk på att få äta medecin så länge så den har gett upp, så fort han får  i sig något via
munnen så kommer det upp samma väg, det hinner inte ens ner och vända.Lutar åt att droppet sätts in igen
vilken dag som helst.
Kanylen som satt sist var dom tvugna att ta ur för den började läcka =(
Och nu är armveck,händer sönder stuckna och ådrorna vill inte alls, så blir det behov av en kanylsättning så
blir det fötterna dom angriper här näst.

Att bara kunna sitta och kolla på när ens son är som en uppvisnings docka som man blottar för hela världen
och som alla får prova på att känna på,att sticka i osv.
Ja jag blir spy färdig! Jag vill inte se  mer, låt detta gå över eller väck mig bara ur denna mardröm!!

Alexander vill ju så gärna upp och leka för han är ju så aktiv annars, och då när han väl biter ihop och är uppe ett tag, att åka rullstol är ju en sak han gör nu på dagarna eftersom benen inte bär han längre.
Men sedan kommer det där bakslaget som kommer efter några timmar eller dagen efter, då han blir säng liggandes och har så ont att man tror att han ska lämna en =(

Bli frisk nu min Älskade son!!Akuten
Ligger och försöker äta själv
Sover och då sattes droppen in!
Tappade balansen och slog upp ett jack i bakhuvudet och en bula i pannan.....
Roulette

För ett tag sedan skrev jag om spel och nu är jag inne på det igen =)
Roulette är ett rätt så svårt spel tycker jag men otroligt kul också och då är det kanon bra att kunna få lite
tips och strategi runt just de spel man vill tycker jag. Och det finns en kanon bra sida som jag har varit in på
en del gånger för att läsa om Tips och just Strategi om olika spel. Jag läste om Roulette och nu är man ju ännu
mer sugen på att spela lite!

Denna sida är toppen bra enligt mig för det finns massvis med spelregler för olika spel, regler är ju alltid bra att veta om man ska köra ett spel hemma eller ute.Det finns länkar till gratis sidor med olika spel, för alla vill ju inte kassta ut pengar på spel,där kan man prova på att spela Roulette GRATIS!! =)

Ja sedan finns det en massa annan bra info att ta del av och alla de aldra bästa casino-sidorna finns där inne samlade på ett och samma ställe! Bra va?!


Så en svensk kasino guide - sida är ju toppen där finner man poker,blackjack,roulette och mer casino spel!!
Allt står på svenska och är lätt att förstå, det som är gratis är uppdelat i en kategori så man kan inte gå fel  heller som jag är expert på att göra!
Så ja en enkel och kanon bra sida som vem som helst kan förstå sig på.Fler sånna sidor till folket!!

Har ni spelat casino- spel förut?
Via internet eller på ett riktigt casino?
Eller kanske på en pub/krog??

Vad tyckte du om det i sånna fall?? Något du gör om ?

Kika in på sidan jag tipsat om och säga vad du tycker! vist var den enkel?!

1,5 veckor

Idag har Alexander varit dålig mer eller mindre i 1,5 veckor och imorgon(onsdag) så har han legat inne i 1 vecka.
Tiden där inne känns så mycket längre och allt är så anorlunda mot här ute i verkliga livet.

Det pendlar upp och ned för han och han är inte bra än.
Det ges smärtstillande  hela tiden och morfin är insatt och lika så dropp.
Droppet togs bort men ska sättas dit igen.
Dom har försökt satt kateter men de  lyckades  dom inte med så dom vill operera in en kateter via buken så det blir en påse hängandes från magen.
Men peppar peppar än så länge har vi lyckas fått han att kissa 1 gång om dagen.via vatten och dusch.
Idag fick han hjälp att töma tarmen med avföring.

Fick veta att det misslyckades att sättas in en ny kanyl nu på kvällen så dom sket i droppet men förhoppnings vis kan nattpersonalen fixa  till det för mat och vätska får han ej i sig längre som han borde.

Ena stunden vill han vara uppe och då sitter han i en rullstol och att gå det är uteslutet, benet/bena hänger inte med och tillslut viker dom sig. det är värst med häger ben än så länge.
Har han suttit en längre tid får han jätte ont och kan knappt ligga heller.

Ja sedan kommer tillbaka slagen och han blir dåligare och bara liggandes i sängen så ja det är ett spel detta
och ovissheten är hemsk.

Nu är jag avlöst av Marcus så jag är hemma och tvättar kläder och fixar!! Ska få sova i MIN säng inatt också och få duscha utan läkare och sköterskor springades efter en!

Samtidigt kan jag inte koppla av för där inne har jag ju koll på allt och jag finns ju på plats, det är jag inte nu så oron är nästan värre här  hemma.

Nu vet ni lite mer och ja som ni förstår så åkte vi in på lördag förmiddag igen eftersom alexandre fick så ont här hemma under natten så våran permiss blev kort.


Tack för alla fina lyckönskningar och styrke kramar!


Alexander <3

Fredagen 8/7-2011
Alexander gick på dagsiet som vanligt men när jag hämtade han så sa dom att han var konstig.
Han var ledsen och hade ont. Tog tempen vid hemkomst och han hade 39 greders feber.Ont i kroppen
klagade han också på.

Lördagen 9/7 - 2011
Tempen ligger fortfarande på 39 grader och Alexander ligger i sängen och grinar/skriker att han INTE
kan gå och att han har ONT.Han får ännu äta alvedon för att få ner febern.

Söndag 10/7 - 2011
Tempen ligger på 38 grader men värken i kroppen är värre och han är slö. Han vill ligga i sängen hela
tiden och när han väl försöker gå så kan han inte, benen viker sig och han ramlar och det slutar med
grin och skrik hela dagen.Mot kvällen är feber borta men kropps ontet blir bara värre! Marcus ringer
1177 och där får han veta att det ÄR influensa med muskel/ledvärk att han ska ha ipren/alvedon.

Måndag 11/7 - 2011
Alexander blir hemma från dagiset och han har så ont att det är hjärtskärande att höra han skrika på
hjälp att han inte kan gå och att benen gör ont osv. han går knappt alls och jag kan inte förstå hur det
kan komma så mycket tårar ur en sådan liten kropp.Trotts detta så vill han till dagiset och vi säger åt
han att man MÅSTE var frisk en  hel dag först innan man får gå dit igen.

Tisdag 12/7 - 2011
Alexander verkar vara helt frisk,han leker,hoppar stuttsmatta,äter bra,dricker bra och är uppåt  hela
dagen. Han klarar sig utan alvedon/ipren hela dagen så japp frisk en  hel dag och han ska på dagiset
dagen efter. En glad kille går och lägger sig!

Onsdag 13/7 - 2011
Alexander får gå till dagiset och han är super nöjd, men vid 12 tiden ringer dom och Alexander är
sig inte lik, så jag skyndar mig dit och japp han kan inte gå, han har ónt osv osv
Ingen feber men ont som tusan. Ringer 1177 och berättar allt och hon vill att någon ska kolla till han
så vi får en akut tid till vårdcentralen här vid oss och efter 1,5 timmar sitter vi där hos en läkare.
Det tas prover  på näsa,hals och stick i fingret. Lite kropps koll och prat. Läkaren är orlog att det är
HJÄRNHINNEINFLAMATION så hon vill inte ha oss på hennes ansvar så får en remiss till akuten i Falun
och vi ska dit så fort som möjligt!
Kommer in dit vid 17.30 och får vänta ett tag sedan blir det lite undersökning för att sedan får sitta och vänta lite igen. Sedan kommer en läkare och kollar men det drar ut på tiden så inte förens vid 20.30 blir det klart att Alexander ska läggas in på avd 34 för observation och provtagningar.Så Marcus och Alexandre blir där och jag åker  hem till Anton.

Torsdag 14/7 - 2011
Jag åker in till Alexander som då väntar på svar från provtagningen av 4 rör blod. Läkare kommer och pratar om att dom vill att han ska röntgas osv och det krävs fler provtagningar. Under hela tiden så har han svårt att gå , svårt att sova, svårt att äta osv osv ont ont ont  hela  tiden. Läkare springer med ipren hela tiden för det är det enda som tar bort smärtan för ett litet tag iallafall.
Dom sätter kanyl så det blir enklare att ge han smärt stillande och dom tar ytterliga 6 rör med blod.
tempen tas med några timmars mellan rum och den ligger mellan 36,2 - 37,6 så ingen feber sedan söndagen!
det är olika doktorer som kollar på han hela tiden och diskuterar olika möjligheter ur olika synvinklar.
Anton,Emil och Marcus är in på besök och te på gården när dom leker så tappar Alexander balansen och ramlar
rakt in i fönster kanten så han får ett hack i bakhuvudet och en stor bula i pannan.
Sover oroligt igen.

Fredag 15/7 - 2011
Alexander har varit fastande i 14 timmar och han rullas mot mrt = magnetröntgen för att kolla rygg och höfter.
Det tar ca. 1  timme innan dom är klara och jag får följa med till uva = uppvaket. Det tar ytterliga 45 minuter innan han vaknar till liv och vi sedan kan få transpoteras till avd 34  igen. Alexander tycker det är otcäkt att rulla i sängen så han gråter och ser skräckslagen ut.Åter igen så är balansen ut funktion så han kan inte gå och han har så ont att dom får ge en högdos med smärtstillande. han bara mummlar om saker man inte kan föstå av det!
Efter tag kommer läkaren och det visar inget alls på plåtarna från röntgen så det blir fler tester på han.
Vi får även träffa en sjukgymnast som tror det kan sitta i höfterna eller vara något med musklerna.
Det är fler än 6 olika doktorer som kollar på han och säger sitt.
Får sedan veta att dom ej kan göra något mer under  helgen så vi får avgöra själva om vi vill var  hemma eller ligga kvar, så det bestämms att vi får permiss under helgen till kl. 9.00 på Måndag! Men blir han dåligare eller får
ondare eller om han får ont i magen så ska vi åka in på en gång! Magen tar ju stryk av att äta ipren och starka medel så länge. så dom plockade ur kanylen på min begäran  och efter det så kunde vi åka  hem med en lapp med
direkt nummret till avd 34 och anvisningar på medecineringen.
Här hemma har han ätit tacos med godaptit och haft kul med mormor och morfar som kom på besök =)
Nu sover han och vid 24.00 får han nästa medecinering, sedan hoppas jag på sovning  hela natten!


Så ja mer kommer väl senare men ja inga svar än och ovissheten är GRYMM!
Att få känna att ens SON är en docka men visar upp för alla som kommer in i ens rum
ja det känns inge bra.
Att få verka och spela stark fast man känner man man kan bryta ihop vilken sekund som helst.
Hur stark kan man vara? hur länge orkar man?

Våran värld är upp och ned och vi tar minut för minut just nu.
En timme för oss känns som en dag.


Nu ska jag sova och samla krafter inför  helgen.....
Och tack för alla fina ord ni skriver!! <3

Sorry

Ja sorry är det enda jag kan säga just nu.
Att bloggandet kommer i kläm och att jag inte
alls hinner skriva om allt jag  vill, men det är
så mycket som hännt på så kort tid just nu,
så jag vet inte vart man ska börja.

Tiden räcker  inte  till just nu och det
är inte alls som vi hade tänkt oss, nej
just nu vet vi varken ut eller in.

Jag har jobbat och jag storm trivs på jobbet,
det är som en andra familj där man kan vara sig
själv och ha kul!

Sedan till det tråkiga då, Alexander åkte på att bli
sjuk och det blev inte bättre utan sämre.
Det började med feber och kropps ont och slutade
med att han ej har kontroll på kroppen och kan
kanppt gå. Så idag blev det akuten efter många
telefonsamtal och träff med en doktor som ville
skicka in oss dit på en gång.
Flera timmars väntan och en del prover så är
läkarna lika bekymrade som oss, dom kan inte
sätta fingret på vad det är. så han blev inlagd på
avd 34 och Marcus blev kvar där i natt så jag åker
in imorgon igen jag.Fler prover skas tas och mer
undersökningar ska göras.

Men vad är det då?

Borelia?
Hjärnhinneinflamation?
Halsfluss?

Ja dom har sagt mycket och dom är ju bekymrade eftersom
att dom ser att Alexandre inte alls mår bra.

Tänk er en 90 årig gubbe som går med krokiga ben coh är böjda,
med ena axeln neråt och andra högt upp så mega sne rygg och
går böjd bakåt som en banan, ibland får man stöda han bakifrån så han
ej trillar bakåt och ibland har benen gett vika så han fallit ihop.

Ja nu vet ni men jag åter kommer sen.
Nu ska jag försöka sova så man orkar upp imorgon och ta den dagen
som den kommer med förhoppningsvis glada besked!!

Älskade son det gör ont i mitt hjärta att se dig så här... <3
New York City!

Jag vill åka  dit!! Och nu har jag den möjligheten =) Att få en resa för två till NYC i priset ingår flygresan och 3 övernattningar i dubbelrum på hotell! Resan kostar 20000kr så vilket pris va? =)

Jag får bjuda in fler till denna tävling om jag vill och det kan jag väl göra!
Är det någon som är intresserad av att åka  till NYC??

Tävlingen håller på i 5 veckor  och man avgör själv hur mycket man vill vinna!


Läs mer om tävlingen HÄR!!

Sedan vill jag tipsa om en  till bra sak!
Kommer ni till MIG och skriver in er som kund i Oriflame så får ni ta del av BRA erbjudanden hela period 10!
Som idag så är det parfymen Dancing Lady man kan köpa för 69kr istället för 189kr!! Ett nytt SUPER erbjudande varje dag!! och tar man del av 5 st erbjudanden så är man med om utlottning av 5 st ipads eller 30 st väskor!!
Men dessa erbjudanden håller bara på tills 19 juli så kontakta mig SNARAST så vi kan skriva in er!!
Som kund har ni ju även 20% på det ni beställer så vad är det att bråka om?? =)

Läs mer om det HÄR!

Och vill ni vara med och ta del av dessa erbjudanden så är ni automatiskt med i tävlingen om en resa till DUBAI!!

Och Oriflame har ju allt man köper dagligen som hårvård,hudvård,smink,parfymer,leksaker,väskor och smycken!!
Både för honom och henne! Flickor och pojkar! =)

Våran familj på 4 personer tjänar in 300 - 500kr per månad genom att köpa våra saker via Oriflame, föst har dom ett bar pris redan och som kund så har man till en början 20% på allt man handlar som sedan går upp  till 30% om man handlar mycket eller ofta!!

Nej men ta chansen att vinna toppen priser!! Och ta chansen att ta del av super billiga erbjudanden som inte kommer komma igen!!

Och dom första 10 som anmäler sig till mig att bli kunder får en gåva för minst 150 kr! Och ni blir med och tävlar om den hemliga väskan med varor som är värda 500kr!!

Lämna intresset i en kommentar och/eller  på min mail!!


Onsdag

Nu sitter man här  hemma och är  fortfarande trött, det är inte alls kul att ställa om sig
och inte när det gäller 1/2 dagar bara. Menmen det är sånnt man får stå ut med!

Nätterna har gått fort och veckan springer på, så nu är det redan Onsdag och idag ska
vi åka  till säterdalen med barnen och gå på Trollvandring =)
Får se om det är lika kul detta år då som det var förra året =)

Så ska kila ner nu och fixa  till lite sedan hämta barnen på dagiset och sen är det bara  hem
och packa iordning det vi ska ha med oss och invänta att Marcus ska komma hem från jobbet.

Annars så knallar väl allt på som det ska TROR jag =)
Vädret är toppen fint och det tar emot att sova när man vet att man missar en massa timmar i solen.
Man kan väl hoppas på att det blir mega fint när Marcus har semester och jag har lite längre ledighet
mellan passen.
Spel

Nu när det är festival så kom jag och tänka på att dom borde ha ett rum med olika spel ja som ett Litet Casino!
Där det kan finnas poker,spelatomater, black jack och roulette m.m

När vi bodde i Stockholm så gick man ju jämt till maskinerna eller ett roulette bord om det fanns,men black jack var alltid roligast det stog alltid
folk där och spelade och stämmningen var alltid bra!

Eller som när vi gick i skolan och var inne i ett poker stimm, vi var med vännerna varje dag och vi kunde stitta
flera timmar hemma hos varandra och bara spela poker. Vi la in en summa var och så skulle 1 och 2 få det!
Vi kunde vara upp till över 10 personer i bland och det är minnen det =)
Drömde till och med om poker just då i den vevan eftersom det bara handlade om poker  hela tiden.
Det var goda  tider det =)

Och en del har man ju vunnit också, och vad kan man säga om
en sådan känsla då?
Jo den är underbar, att känna  att man kan vinna över andra =)

Men sedan finns  det ju olika sidor som man kan gå in på som är som Casinon fast via datorn då, jag har själv inte testat det men vet att folk är posetiva till det.
Jag föredrar att träffa folk ute och prata medans man spelar lite men man kan ju även få kontakt via internet nu också så jag ska då prova det! Kanske är det roligare vad vet jag =)


Vad har ni för minnen/erfarenhet av Casino??Fredag

Nu är vi inne i Juli månad och idag är det ju 1 juli så idag säger jag GRATTIS till min
Älskade pappa som fyller år idag =) Så stort Grattis till dig!! <3

Idag är det moln och runt 21 grader ute, så idag kan man ju andas iallafall =)
Igår var det 26 grader varmt i skuggan redan vid 10 tiden på morgonen så ja
över 30 grader hela långa dagen och vi var ute hela dagen också.
Poolen fylldes upp och barnen badade på som vanligt och sedan kom barnens
farmor,farbror och kusin hit och grillade med oss, en trevlig dag och ett bra väder,
har dock brännt mig som tusan så det är en röd kräfta om sitter här nu...

Kvällen avslutades med att vi kollade på scream 4.
sedan var det sängdags men då började The Ark spela på peace and love så
jag lågg och nynnade med i låtarna och strax efter 02.30 lär jag ha somnat =)

Nu ska jag packa väskan till Alexander för han ska få åka iväg på en minisemester =)
Och han åker på efter  middagen idag, så det blir bara Anton hemma här under helgen
med mig och Marcus, eller ja Marcus jobbar ju i helgen så under dagarna är det bara
jag och Anton =)

Nej nu lär jag sätta lite fart om det ska hinnas med allt som är tänkt idag.
Vila skulle jag också vilja göra för huvudet värker och kroppen skriker...
En knepig natt och dålig sömn är inte bra i den värmen som var igår och
idag lär jag åter hämta krafterna =) Men kanske man kan hinna vila i 20 minuter??

Vad händer hos er denna Fredag?


RSS 2.0