31/1-2010

Hann ej skriva nått i bloggen igår.Det var full fart hela dagen kan jag lova. Kan ta de lite snabbt hur dagen/kvällen såg ut. Vi sparng runt på kupolen ett tag och ja vi köpte ett par byxor till alexander och anton fick 2 par strumpor. Så nu är byxorna till dopet fixat och sedan är det ju fixat att anton inte  behöver frysa om sina fossingar längre, dom andra strumporna  trillar av hela tiden så han blir så kall.
Sedan var vi till biltema och handlade lite saker till takfläckten.

På efter middagen kom barnens morfar och mormor hit och skulle vara barnvakt medans jag och marcus for i väg till gymmet och gymmade lite. Och medans dom var här så fick vi hjälp med att få upp en skylt och sedan takfläckten så nu är det fixat!!

På kvällen blev det mys med god mat och tv tittande, och ja jag somande runt 23 tiden så en tidig kväller blev det åxå. Tyvärr så avslutades den  kvällen med huvudvärk =(

Idag så är det en segis dag för mig, hade fortfarande huvudvärk i morse när vi vaknade, så tog lite värktabletter och fick lägga mig och vila igen. Så marcus kilade upp med alexander och jag kunde få vila till 10 tiden. ja då tog jag upp anton  och hela familjen satt och kollade lite på tv och ja vi fick ju kolla på den intressanta takfläckten åxå =) haha

Nu har då huvudvärken släppt på ena sidan så jag hoppass att inom kort att den släpper på andra sidan åxå. Tänkte åka till gymmet idag med men de blir så tressigt, för de är lite som ska görass idag. Så de får bli en annan dag!! Men de kan vara skönt att få vila åxå för jag har faktist lite träningsvärk idag =)

Nu sover barnen middag och både jag och marcus passar på att sitta vid datorerna medans man hinner =) för ett inlägg den sista dagen i januari månad 2010 måste man ju ha skrivit =)

snart ska jag ta mig ner och börja med den stora disken som liger och ropar mitt namn att det vill bli rent =) och ja det skulle behövas städas lite åxå så man får väl sätta lite fart snart.

Sen blir det hockey!! Först Sundsvall - Leksand som visas på datorn, men vi kopplar ju datorn till tvn  så de blir på tvn!! och sen skulle dom visa pittarna sen ikväll som marcus ska se.  sen blir det en film, tror de blir en av de nya falk filmerna, för jag har blivit helt fast för dom!!


Nu ska jag kika vidare innan plikten kallar!!

29/1-2010

Halva dagen har gått och det känns som att vi har massa saker ogjorda. Men snart kommer Marcus hem med lite mat och efter vi ätit ska Hela familjen ner på stan. för antagligen så blir det att vi klipper oss idag. Jag har så slitet hår att jag knappt kan borsta ut det längre =( och marcus har blivit lång hårig. Visst alexander åxå men han tar vi nog trimmen på här hemma sen när det börjar bli lite varmare ute annars blir han väl sjuk på engång.

Har varit iväg och handlat lite tvättmedel och sköljmedel.det går ju åt som smör i detta hushåll =) dock hade dom inte allt annat jag skulle ha och det värsta var väl att dom ej hade ersättning så vi lär åka till willys eller ica sen och handla igen ändå...men men sånnt är livet.

Just nu ligger barnen och sover middag, anton i bilstolen och alexander i våran säng =)  de var skönt att åka i mormor och morfars bil tror jag, dom slockande en efter en där bak =)  haha

Ska väl mysa in denna helg med marcus, efter som att nu är han ledig!! så de blir nog kanon de här, eller ja man kan ju alltid hoppas. Det börjar ju bra med att få lite kinamat så här på fredagen =)
Sen blir det nog att träna på lördag eller söndag, eller ja kanske båda dagarna till och med!!! det visar sig det med, alltså med andra ord så har vi inte planerat nått under denna helg och det kan faktist vara ganska skönt, men jag är ju samtidigt en sådan människa som kan bli att må djävligt dåligt av att bara sitta hemma åxå. Peppar peppar låt detta bli BRA!!

Nej nu ska jag fixa vidare här för snart kommer ju älsklingen med maten!!!


Bvc

Det blev ingen sprut tagning för Anton idag. Jag berättade hur jag blivit bemött på borlängesjukhus ang. antons huvud och sedan berättade jag hur han var nu och allt med käkben och allt. och hon ville då inte ge vaccination om han ej är bedömd av en läkare. Så hon skulle prata med barnläkaren på tisdag och om hon ej ringer innan kl.13 på tisdag så ska vi dit och ta vaccinationerna då. Och hon hoppades också på att vi skulle få komma in till falun så fort som möjligt med anton, så vi kan få svar på alla dessa frågor som ej vill ge med sig.

Men det blev då lite vägning och mätning idag med och han växer då lite iallafall =)

3 Månader:
Vikt: 6280 gram
Längd: 61 cm
Huvudomf: 43 cm


Alla räkningar är dragna och jag känner mig fattig. Nu vill jag att posten kommer med något roligt idag istället. Så jag sitter här och kollar efter postbilen som aldrig vill dyka upp. 
anton ligger på golvet vid sitt babygym och klämmer så det sprackar där bak så snart är det dags att byta blöja.
Han kan lägga av riktiga lass den killen. =)

Nu ska jag skynda mig in på toa och byta denna bajsblöja för nu kom lukten krypandes... 


28/1-2010

Idag blir anton 3 månader!!tiden springer iväg..

ska klä på mig lite ytterkläder nu sedan kila iväg till bvc med anton för idag blir det 3 månaders sprutorna. Och lite vägning och mätning. får se om han vuxit nått denna gång. alltid lika kul och spännande att se. Man kännser sig som ett barn på julaftonen där =)

Ska väl ta upp allt med Antons huvud igen får se vad hon tycker, eftersom att läkaren sist inte verkade ta det på allvar. Och det ska väl inte vara så att huvudet ska vara så platt att kindbenet ska flyttas fram och sticka ut?? nej jag tror fan inte det =(

får väl försöka ta mig tid att skriva sen när jag hinner, men nu är det lite brottom så lär nog sätta lite fart om jag ska hinna dit. Dom plogar ju inte här, men de kan jag ta upp senare!!

AWARD

Jag fick en Award av Erica !

Alltså den som får denna award ska:

1. Kopiera awarden på sin blogg.
2. Länka till personen som gett dig awarden.
3. Berätta 7 intressanta fakta om dig själv!
4. Välj ut 7 andra bloggar du vill ge awarden till.
5. Länka till deras bloggar & kommentera hos dem att de har en Award att hämta!


Intressanta fakta om sig själv:
1. Jag har 2 st underbara söner.
2. Jag vill gifta mig och bo i stort hus.
3. Jag vill ha 3-4 st barn.
4. Jag har ägt 2st hästar  och tävlat.
5. Jag är livrädd för småkryp.
6. Jag svimmar när jag ser eller ska ta sprutor.
7.
Jag har en underbar vän som finns där.

Jag vill ge denna award till Jannike , Marcus , Alexander , Becka , Petra , Cattis , Sofie .  Detta är dessa bloggar jag är in och kollar flera flera gånger om dagen!!Absolut läsvärda!!!

Hoppas alla ni vill svara på denna award så jag får lite läsning framöver =)

snö

Jag som skulle sätta mig ner och skriva blogg innan jag hämtade alexander på dagiset, och jag skulle skriva om snöovädret dom skriver om hela tiden. men här snöade det lite imorse sedan slutade det. Och sedan när jag skulle sätta mig och skriva så såg jag att det började snöa mer och mer hela tiden så  det var lika bra att klä på anton ytterkläderna och pulsa iväg till dagiset. För här är dom sega på att skotta och ploga så man får pulsa varje gång det snöat eller snöar. och det tar i  vanliga fall knappt 5 minuter att gå till dagiset,men idag tog det 10 minuter minst att ta sig där i från. och det är fan som ett gymmpass att dra syskonvagnen eftersig med 2 barn i. =) så idag kan man ju säga att jag har fått lite träning iallafall =) Så ja nu snöar det här med men inte för att jag tror att det är så allvarligt som dom skriver och säger i tidningar och på tv. Att de ska vaqra klass 1 och klass 2 varningar. Jaja de lär väl visa sig men ut ska vi då inte mer. var ute ett tag när vi kom hem från dagiset och vi var dyblöta båda 2, bara anton som låg och sov i vagnen som klarade sig =)
Skottade infarten men det var väl meningslöst, det syns ju inte ens längre att det är skottat. Får väl skotta mer sen om det slutar snöa vill säga.

Mötet med prästen gick kanon bra och hon verkar vara helt ok. Så nu är det lite jag ska fixa och fråga vissa personer för allt kunde jag inte svara på idag här hemma. Och det slog mig att det  knappt är 1,5 veckor dit. Inte en enda som hört av sig om dom kommer eller inte. känns ju inte så där allt för bra. Men jaja de är ju några dagar kvar. Men man vill ju hinna planera och fixa fikat åxå.

Just nu lekar alexander i sitt rum efter lite mellanmål och anton ligger och sover i hans säng. Jag passade på att skriva lite blogg och nu ska jag betala en massa räkningar. Hade tur att de inte kom nåra fler räkningar idag iallafall, nej vi fick ingen post alls idag =/

Denna månad fram över blir det att leva snålt för det var massvis med dyra räkningar denna månad, men så är det väl varje januari?? eller är det bara så för oss?? men vi ska nog överleva detta, det ska vi nog.

Nej nu ska jag åter gå till mitt så får se vad som händer och sker sedan ......

27/1-2010

Ja idag är det lite att göra och jag som precis blev av med bilen eftersom marcus missade bussen till jobbet..men men jag över lever för de har jag gjort alla andra gånger utan bilen =)
Nu snart ska anton ha lite mat sedan ska jag kolla och gå igenom ekonomin för denna månad och betala en massa räkningar. Fan att man bara får känna sig rik bara en liten stund =)
Sen vid 13 tiden kommer prästen hit och vi ska ha möte om antons dop, så jag hoppas detta blir bra.
Så lite att göra det finns det ju 0)

nej ska väl fortsätta här hemma nu så jag inte blir för stressad sen...  oj nu kom posten så lär ju kolla den åxå---

skriver mer sen!

bada

Idag har jag fått en liten del gjort i alla fall.

Jag har diskat 3 gånger.
badat alexander.
duschat själv.
Tvättat 2 st tvättmaskiner fulle med tvätt.
vikt kläder och hängt in i garderoben.
Bäddat ur sängen.
Gett alexander både mellanmål och mat =)
gett anton mat =)
Nattat alexander.

Nu har jag bara en tvätt till att tvätta sedan hänga upp den på tork.
Ge Anton mat en gång till innan han ska sova.
Bada Anton i baljan.
Bädda rent med nya sängkläder.

sen skulle de ju vara gott med mat för tyvärr har jag bara hunnit  pillat i mig lite pytt i panna nör klockan var runt 1 tiden idag. Ja det går utav bara fasiken hela dagarna så man hinner knappt tänka vad man gör. Och tyvärr så räcker ju inte tiden till som jag jämt klagar på. Tänk om ett dygn kunde vara 48 timmar istället??då kanske man hann med det man skulle under 1 dag. Jaja nog skrivet just nu iallafall för nu ska det tappas upp vatten i baljan och sättas igång en till tvättmaskin medans anton ska få ett litet massagebad av mor sin =)

Hej hopp!


Blogg

Ja jag börjar verkligen märka att nu när man har 2 st barn och massa andra saker att sköta och fixa, ja då finns det inte lika mycket tid för att sitta här och skriva. Och jag har verkligen insett att jag inte har den där tiden att sitta ner och tänka ut riktigt hur och vad jag ska skriva. där för blir det mäst bara vad vi gör och ska göra under dagarna. Ska försöka hålla i att blogg iallafall en gång per dag. Men ja de lär väl visa sig hur det går framöver.

I natta vaknade jag och jag blir knäpp på  mig själv. jag vet inte om jag drömmt eller om jag hade  känslan på riktigt när jag var vaken. Men det var att skaffa en till nummer 3 ganska så snart =) haha
ja jag vet inte själv, har ju sagt att jag vill då ha några år melan dom, men samtidigt så går ju tiden så fort och om man fixar allt barnafödande nu så har mna ju sitt gjort =) haha  nej då. Men alltså jag vet fortfarande inte om jag drömmt eller om jag var vaken och verkligen ville ha barn nummer 3!

Nu ska jag gå ner och kolla om de finns nått att äta, sedan vid 2- tiden ska jag hämta hem alexander från dagiset. Ja marcus åker väl som vanligt till jobbet om en stund åxå och kommer inte hem förens ikväll. Så blir ensam som vanligt.

Nej nu ska jag fortsätta här hemma annars kommer det inte hinas med nått alls och det är inte bra kan jag lova. Så får se om jag får tiden att räcka till att sätta mig här igen idag. annars dyker jag upp när jag gör det =)

26/1-2010

Har ni någon gång fått en känsla som är obeskrivlig men ni har ändå velat förklara den där känslan?? om ni nu har det, hur gick det att förklara den??blev det helt sjukt eller blev det bra ändå tillslut??

För mig känns det i mellan åt som att jag är en liten gubbe som är inlåst i tvn och folk spelar med mig med dosor,ja som ett tv-spel.Jag får verkligen panik och vill komma till nästa level så fort som möjligt och när det blir så, ja då brukar jag alltid rasa ner i ett djupt hål och det är mega svårt att ta sig upp där i från. Oftast blir det GAME OVER för mig då.

Därför FÖRSÖKER jag ta en dag i taget just nu och saker och ing får komma som dom kommer. Och än så länge har det gått kanon bra och jag hoppas detta håller i sig hela vägen fram till mål. Ja inte för att jag vet vart målet ligger men någonstans efter vägen lär man ju känna sig glad,nöjd och klar och där lär ju mået vara!! Eller är det så att vi människor aldrig kan bli helt nöjda, vi kanske strävar efter nått nytt och mer spännande hela tiden. Vill jag en sak och lyckas med det ja då blir man kanske glad för stunden sedan vill man en annan sak som är bättre och större och då börjar man sträva efter mer och mer. Jag borde igetligen vara supernöjd, men varför är jag inte det??  Jo för jag ser bara de negativa sakerna som förstör så mycket. Tänk om jag bara kunde blunda för dom och se det bra i det hela. Ja det där är som att gå balansgång och det har jag aldrig varit bra på.

Ibland känns det som att man skulle kunna göra värsta såpan av mitt liv, och fy farao vad folk skulle sitta och skratta åt mig att jag är så dum och blåst. Ja och vilket liv jag verkligen har. Hur allt i min vardag bara krockar hela tiden och hur jag som en enda stor virrpinne yrar runt i en skog och blir helt vilse och aldrig mer hittar hem. =)  ja typ så skulle det nog vara!!

Haha ja nu är jag övertrött och då blir det bara massa skit ner skrivet som vanligt =)  så de är nog dags att inta min plats i sängen och låta huvudet få vila, eller ja försöka vila.På sistone har de inte gått så bra att sova och vila för min del. Men man kan ju alltid hoppas på det bästa!! =)

Vet inte riktigt vad jag ville med detta, men lite rolig och konstig läsning fick ni allt. Kändes bra att få skriva av sig lite strunt bara och ja idiot förklara mig om ni vill, men det vet jag redan så bli inte besvikna över det eller =)

God natt sverige!

Bilder

Lägger ut lite bilder på barnen med lite text till dom. Låter bilderna tala för sig själv när man inte har nått annat att komma med =)


Våran lilla gladfis! alltid gó och glad....


stark är han också, bara han vill så kan han ju =)


Det är ju lite kul åxå!


Negerbolls ätande Alexander!


Alexander är super nöjd med sin nya vagn som vi vunnit!


25/1-2010

Alexander är lämnd på dagiset och jag har varit iväg på samtal i ca. 1 timme, de gick bättre än vad jag trodde så de blir det tummen upp för. Det kan väl bara bli bättre nu tycker jag så de går sakta men säkert framåt för varje dag och jag hoppas att alla de där jävla bakslagen håller sig borta från mig ett bra tag nu.
Marcus jobbar eftermiddag idag så han far väl vid 2 tiden precis när jag ska hämta hem skitungen från dagiset =) Just nu har jag en tvättmaskin i gång också, tänkte försöka få lite undan stökat men jag har fårt lärt mig idag att inte stressa så mycket..ahha lätt att inte göra det med 2 st små barn plus massa andra hushållssysslor som ska göras.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, de blev liksom helt tomt här uppe i mitt lilla huvud efter det långa samtalet. så ja jag får väl se om nått kul eller tråkigt dyker upp senare och om man hinner sitta här då och skriva av sig lite.För nu ska jag vara lite social med anton och marcus hade jag tänkt.

Ha de gött!

24/1-2010

Nu är alla morgonbestyr klara och bajsblöja efter bajsblöja är bytta. Nu sitter jag här och andas mellan varven sedan ska jag bara packa skötväskorna och klä på barnen för sedan tar vi en liten tripp till barnens morfar och morbror och åker bob och pulka...Både Erik och Alexander vill åka så de blir toppen tror jag. Och det är ju inte allt för kallt ute heller så  de passar perfekt.

Tar med kameran få se om man får något som fastar på bild under dagen =) men jag brukar ju komma på efteråt att jag har en kamera med mig så de låter INTE så lovande kan jag medge =)

Så de 3 tvättmaskiner jag har kvar att köra får  vänta tills vi kommer hem igen, hann ju bara köra 3 st igår med och sedan torktummlaren tills vi gick och la oss. Så ligger lite efter med alla tvätt men de kommer väl i kapp någon gång får jag väl hoppas =)

Ha en kanon bra dag med er där ute!!!

23/1-2010

Idag är det lördag och Alexander är tarv på att få lördags godis redan nu, men jag sa snäll och försiktigt att han skulle äta mat och sova middag först sen efter det kan man få lite godis. och vet ni vad han går och sätter sig jätte fint på trappen och säger mmmmmmm =) haha ja sitter där du och vänta några timmar lille vän!!

Jag väntar  på att första tvätten i maskinen ska bli klar så jag kan hänga upp den och ha i nätsa maskin med tvätt. Tror jag kommer få tvätta hela dagen idag och de kommer då minst bli 4-5 st fulla tvättmaskiner..ojojoj  Jag kan ju säga att jag tycker vi lever stort sett på sköljmedel och tvättmedel och vi är bara 4 st i familjen.Hur är det inte för de familjer som har 4,5,6,7 barn eller fler?? ja då lär man ju nästan anställa en som hjälper en =)

Nu sitter Alexander här vid bordet och kollar i ett reklamdlad med sibylla och han pekar på alla hamburgare och säger nam nam..haha han är bra rolig den där filuren =)  Sen har han världens hicka som vanligt.

Anton ligger och sover men han vaknar nog snart, så ska väl försöka runda av här snart så man inte sitter med 2 st barn i knät och ska försöka skriva blogg, för det går bara INTE!!!

Idag blev man utan bil som VANLIGT, fan blir så less på det där....vill ju ha bil så man inte känner sig helt låst, jag som hade tänkt åka upp till pappa och bror med barnen och så tänkte jag att man kunde åka lite pulka osv där men nej nu sket det sig åxå...blä blä blä

vill att marcus fixar ett jobb här i borlänge istället så slipper det bli bråk och missnöjen med bilen hela tiden. Annars kan han fan ta och skaffa sig en fjuttig skrotbil att köra runt i.För jag behöver då våran stora bil!!!!Som för tillfället är en rullande soptipp =)

Igår då, jo matchen var helt ok och leksand vann ju så klart!!3-0 blev det...och folk som yusan var det där, helt full satt blev det och det märktes kan jag säga. Men inte fan blev det att äta ute i leksand eller, nej nej de sket sig som vanligt så de fick bli en fjuttig torr hamburgare där på arenan.

Nu blev tvättmaskinen klar åxå så nu lär jag väl sätta lite fart annars får jag ta stryk från mig själv sen =) ahha

har lagt in bilderna från min kamera i datorn nu så jag lägger ut dom lite senare när det finns tid till det!


Fredag

Träningen gick kanon och jag kommer ha träningsvärk imorgon så de heter duga till. För jag har redan börjat få träningsvärk i benen =) haha fan va otränad man är, men dock vad skönt det var att bli så där svettig och sedan ta den där underbart sköna duschen efteråt. Sen fick jag en sådan energi av den träningen så nu är det dammsugat och  moppat golv här hemma. så nu är allt klart och mycket finare än imorse!!!! Skönt att få det gjort åxå, marcus hjälpte till på ett hörn han med faktsit!! =)

Nu ska det bytas bajsblöja och sedan fixas iordning lite saker, sedan ska marcus ta en dusch och vi ska fixa iordning oss sedan ska vi åka till leksand och käka lite mat och sedan kolla på hockey. Leksand - mora!!!

Så vi väntar in att barnens farmor ska komma hit och passa dom ikväll.....

Det hade gått kanon bra på dagiset idag med så nu börjar han sitt vanliga schema på måndag och det känns enormt skönt kan jag säga...komma tillbaka till verkligheten lite =)

Nej nu lär vi sätta lite fart om det ska hinnas med allt som ska hinnas med innan vi far vidare!!

ha de gött!

Träna

Nu har jag lämnat alexander på dagiset och nu ska jag ner och leta på kläder att träna i, för sen ska jag och malin iväg och bränna lite fett =) Väntar bara på att hons ka ringa så ska jag springa ut..

Så det är väl bäst att jag sätter lite fart för jag vill ju inte träna naken precis =) då skulle folk ha allt för kul tror jag =)

Håller tummarna att jag hinner klippa mig idag åxå för det behövs verkligen nu kan jag säga.

skriver väl mer sen om hur dagen blivit och vad som händer och sker.

22/1-2010

Ja tänkte skriva lite små skit här innan jag kryper ner i sängen... Idag fick jag besök av cattis ett tag sedan tog jag barnen med mig och vi åkte och handlade tillsammans med henne. Skönt att få prata med någon som är i samma sitts som en själv. Så det blev att handla både på willys och lidl. Så nu hoppas  jag på att inte behöva handla förens nästa vecka =) dyrt blev et åxå! som alltid vill säga. Fick även mina brev postade så senast på måndag så lär väl alla som ska få posten fått post. det visar väl sig för jag blev väldigt osäker på om jag satt på frimärken på breven =) haha ja de är inte lätt när man knappt vet vart man har sitt egna huvud! =)

Så nu är det verkligen bara en massa mer saker som bordes göras och måste göras...som till exempel att dammsuga och moppa golven =) jaja ska lämna alexander på dagiset vid 9 tiden sedan ska jag träna vid 10 tiden....sen är det massa fler saker som ska hinnas med. Att klippa mig, besök på banken för att uträtta 2 ärenden på en gång..sedan blir det hockey i leksand. Då ska jag få använda min matchtröja för första gången!!!! skulle vilja klämma in och träffa erica åxå...ja de blir fullspäckat imorgon och jag är stressad redan nu så det är väl lika bra att gå och försöka  sova...marcus blir nog uppe och kollar på hockey i natt med... så jag lär väl få sova själv om de nu går..

Får väl skriva mer efter några timmars sömn, får se om jag är någe klarare i huvudet eller inte.

21/1-2010

Duktig Linda, ja jag får väl ta och berömma mig själv lite då, eftersom jag fixade ut alla jäklans katonger igår och  kasstade alla sopor och tomma kartonger, så nu är det fint där ute iallafall. Nu återstår fortfarande dammsugning och moppa golven kvar sen är det väl klart kan man hoppas....
skulle varit iväg och postat brev igår men de sket sig så de får bli idag istället. Skulle väl varit iväg och handlat åxå så de sket sig det med. Men jaja än så är det flera timmar kvar på detta dygn. Så idag ska jag försöka hinna med att göra nått av dessa saker som MÅSTE göras. =)  haha jag är som en liten unge som man får tjata på flera veckor innan de händer nått!!

Och allt drogs ju ut på tiden idag för min farmor/barnens gammel farmor kom hit på besök idag och hon tjattrade på som bara den. Fikade lite och fortsatte prata =)  sen drog hon vidare för hon skulle handla och barnen skulle sova. Så nu sitter jag här med två st barn som sover middag, ja anton lär väl vakna när som helst skulle jag tro. Ska väl börja med maten om en liten stund åxå så den blir klar idag =) för nu kurrar magen för fullt på mig =)

Nu kom posten åxå så ska väl ut och kolla om man fått nått kul, men de tror jag väl inte!!vi får bara räkningar hela tiden =(

Igår kom vagnen som vi vann,och självklart så var den isär plockadd i en kartong så de tog mig 2,5 timmar att sätta ihop den och alexander stog och stampade ivrigt bredvid hela tiden, sedan satt han i vagnen och vägrade gå ur den. och lika idag så har han suttit där i. Han verkligen Älskar denna vagn. Tog lite kort gjorde jag åxå men de får jag sätta in senare för orkar inte leta på sladden och krångla just nu =) haha fan vad lat jag är alltså!!

I morse så var alexander till tandläkaren och det gick kanon bra, så han fick en tandborste och ett reflex att kunna ha på vagnen eller overallen =)  han var så nyfiken och glad hela tiden där så de gick bättre än vad jag hade trott =) nästa besök blir vid 3 års åldern sa hon,om inget annat skulle hända emellan så han måste söka tandvård då vill säga.

Nej ska man kanske sätta lite fart på fläsket här hemma och göra någon nytta eller ska man bara sitta och slappa och ta de lungt medasn man kan?? haha ja de är frågan det....

Onsdag

Vill börja med att säga grattis till ditt nya drömmjobb ERICA!!!Hoppas allt går bra och att jobbet är som du trott de ska vara. Dom kommer då vara supernöjda med dig det vet jag.

Ja och kartongerna står fortfarande kvar där ute =) haha dom lär ju inte flytta sig till förådet utav sig själva så de där blir svårt att lösa, eller så måste jag ta mig i kragen.....oj de där lät drygt =) Har då hunnit diska,gett anton mat och lekt med alexander nu sedan marcus for till jobbet.

Marcus gjorde maten idag och det blev hemma gjorda klyftpotatisar,köttfärsbiffar med grönpepparsås och till och med alexander ville ha mat fast det inte ens var 2 timmar sedan han hade ätit !! =)Nu sitter han vid trappen och myser med lite minigodisar som jag hittade gömmda i ett skrin.Haha så där blir det när man köper godis till han och sedan gömmer för att han ej ska se det innan lördagen, då glömms det bort sen blir det gammal. Så nu fick han lite nu eftersom han varit så duktig och kissat på toan själv för ett litet tag sedan!! =)

Ska väl klä på barnen och ta en promenad bort till posten och posta massa brev som bara MÅSTE iväg. jag har verkligen dragit ut med alla dessa brev allt för länge nu. Så de är ett måste och då blir det ännu mer svårt att komma iväg för mig, men så är det ju alltid..... Tänkte då även gå en vända på kupolen med barnen för att kolla om man hittar nått kul, men jag vet inte om jag orkar. Så de kanske får bli en annan dag. jaja de visar sig hur det blir med det..

Nej sedan har jag ju dammsugningen av hela lägenheten och moppa golven kvar åxå...Så än på länge är jag inte klar med allt som borde vara klart. Jag tror att den där förbannade listan aldrig tar slut. så hur fan ska man se nått slut på detta?? det är verkligen inte bra att köra alla problem och sysslor framför en hela tiden för det/dom kommer i kapp en till slut ändå. det finns inte tillräckligt med omvägar att ta =)

 


20/1-2010

Barnbidrag idag då,då blir man rik..haha nej skämt skämt skämt..=)  Det behövs lite pengar nu för det blir att handla igen snart för nu är det så där tomt igen så det nästan ekar när man öppnar dörren till kylskåpet. Jag som tycker att vi handlar å handlar hela tiden..blä

Nu är alla julsaker nere, till och med belysningen ute =) så nu är det nösta steg att ta sig i kragen och dra sig upp till förådet med alla helvetes tunga kartonger. Passade även på att fixa ner kläderna som alexander vuxit ur i en kartong. Så allt som allt är det 5 st stora flyttkartonger som ska ut dit. och att ta sig upp för den svinhala trappan som ej är skottad ja då kan de vara en heldags arbete att fixa detta!! så får väl se om dessa kartonger får stå här ute  precis vid ytterdörren tills i sommar om jag känner mig rätt =)

Nu är alexander och marcus på dagiset, en av oss vuxna skulle vara med första dagen som han skulle äta där. Och dom tyckte att de gått så bra alla andra dagar så han får börja sina riktiga tider redan på måndag!!! =) skönt att få komma in i en vanlig vardag igen då, för nu när de varit inskolning så har de bara varit hit och dit  och fixa hjälp med anton för att han inte kan vara med där..haha ja gud vilka besvär och bekymmer va?? =)

Jag njuter mer och mer för varje dag som går, hur kunde jag missat att veta att det är så här UNDERBART att vara flerbarnsmor?? jag drar mig inte alls för att skaffa mig 1 eller 2 till barn. Visst de får NOG gå några år innan nästa, eller ska man slå på stort och ta alla barn nu på en gång så har man gjort sitt, som vissa säger =) ahha ja de är en fråga det. Men jag röstar för att vänta några år!!

Nu kommer mina pojkar hem så ska vara social med dom nu!!


19/1-2010

Idag har det åxå gått kanon bra på dagiset, så idag gick jag där i från efter ca. 10 minuter och när jag kom för att hämta han så ville han inte alls med hem. Så trivs det gör han!! Kom hem hit och vi åt lite pannkaka som alexanders farmor har gjort medans hon varit här med anton idag. Och alexander klämde i sig 3 st pannkakor sen fick jag säga stoppp för han såg nästan spyfärdig ut. Sedan somande han som en klubbad säl. Så nu ligger båda barnen och sover så då passar jag på att blogga lite och sedan ska jag försöka sätta fart med lite små plock och städning. Idag känns det att det blir en bättre dag, tänk vad humöret kan förstöra så mycket och då är det ju tyvärr marcus som får ta hela skiten =(  men men han lär väl vara van vid detta lag =) haha

Kanske mormor skulle komma hit på besök sen idag åxå.får väl ringa hon och fråga så man vet riktigt hur det blir med den saken.

Nej jag ska väl ta röva här ifrån så jag får nått gjort idag, för nu ligger jag efter med ALLT!!! jag har skjutit allt framför mig sedan nyårsaftonen så nu är det kris snart..haha  varför gör jag så jämt??

nu vaknade även anton för han vill väl ha lite käk  skulle jag tro =)  eller så hörde han mina tankar om att städa och plocka å det gåt han ej med på =) haha jaja får se vad man får gjort idag då!


sen får vi se om jag kanske hinner skriva nått senare istället då...

Jag Tävlar!

Jag är med och tävlar om  ett pris över 10000kr hos  Julia Berg!!Vinstlista:
Från Voodolls: 4 stycken voodolls
Från Wear design: En fin, hjärtformad halsbandsklocka
Från Fotosonic: Ett kamerastativ som går att fästa på det mesta
FrånEasewhite: Två paket med tandblekning
Från Smalslips: En snygg klocka
Från Amors pilar: Massagestaven Ina Purple, det vattenbaserade glidmedlet Eros Aqua och desinfektionsrengöringen Invit hygiene(amorspilar.se är en erotikbutik på nätet som säljer sexleksaker)
Från Jholmtshirt: Två stycken valfria t-shirts
Från Juvelia smycken: Ett valfritt namnarmband eller namnsmycke
Från Wild outdoor lifeVäst i valfri storlek från Pinewood
Från My heart: Spelet "52 magiska veckor
Från Sunny coco: ett antal tigerbalsam och parfymoljor
Från L8nyberg: En mineralfoundation
Från Importklader: Två hotpants i spets, en röd och en svart
Från Swefox: Ett set med matchande armband och klocka
Från Bagatoo: En snygg resväska i svart, rosa eller blå
Från A&I Design: Virvar Jacquard handduk och tre paradishanddukar i orange, grön och lila
Från Styleimport: En optisk pekfingermus till datorn
Från Caruso: ett svart, vackert litet smyckeskrin med trollsländelås
Från Partyprylar: Spelet "sanning eller konsekvens"
Från Disdou: 3 stycken mössor
Från Wellnessproducts: en swissdepil - hårborttagning utan smärta
Från Ecozoom: En t-shirt i valfri färg och storlek
Från Minmusli: 2 x 100 presentkort på müsli samt plåtburkar
Från Thaliahalsa: En huvudmassör
Från Webstrumpor: Ett par stay ups och tre par strumpor
Från Goldwell: Ultra volume schampo och balsam (mina favoriter!) samt hårsprayerna Sparkling fix och Magic finish
Från Önskefoto: En egen canvastavla, 20x30 cm
Från I+m naturkosmetik: Body refresh grapefruit - body lotion + shower gel & Hydro-Performance Facial Tonic + Day Creme.
Från Calas: ett par örhängen i äkta silver och bergskristall
Från ELF: 4 ögonskuggor (mina favoriter!)
Från Jeanettes naturtvål: en tvål med doft av granatäpple
Från Vekk: en mild liquid Soap, en anti acne creame, en instant pore minimizer, en anti acne soft mask

18/1-2010

Idag har det varit fullt upp så det slog mig nyss att jag glömmt att äta idag.haha kanske därför humöret inte är på topp just nu, alls känns så surt, varför ska det kännas så här?

Andra dagen på inskolningen gick kanon, fick till och med gå i från ich sätta mig i personalrummet den sista timmen. och han ville väl inte alls förlja med hem sen =) så de där går nog kanon.

Svärmor var här hemma med anton medans tiden, sedan kom vi hem och aöexander fick äta tacos rester sen igår. Sen bliev det en middagslur för hans del.

Gav anton mat sedan var det läkar besök med han på borlänge sjukhus och det gick faktist ganska bra. dom behövde inte undersöka hans rumpa eftersom han nu bajssar utan problem.och därför undersökte dom det senaste problemet, det med att han bara vill ha huvudet åt ena hållet..men han har faktist blivit bättre och vi skulle nu bli skickaade till falun till en sjukgymnast och nått mer. men vi skulle inte oroa oss för han blir ju bara bättre och bättre!!!!

Nu tänkte jag skriva klart här sedan fixa disken  och lite smått och gott, får se om jag försöker pilla i mig nått att äta men jag har dessvärre tappat suget för maten idag för idag känner jag mig otroligt nere.

Jaja tänkte ta och handla sen idag så man får det fixat åxå, så de blir en tripp till ludvika och hämta upp marcus  samtidigt...2 flugor i en smäll...


skriver kanske senare, men känner att jag vill inte skriva för mycket heller för då kanske jag skriver nått opassat, vill prata med marcus först om allt som rör sig i mitt trånga huvud!

17/1-2010

Idag blev det en tripp på kupolen. tyvärr så glömmde jag barnens pressent kort hemma så de blir at gå dit en annan dag igen och kolla om vi hittar nått. Ska ju ändå dit för att höra om en ståbröda till vagnen eftersom alexander börjar bli så stor att han inte vill åka så mycket vagn längre =)

Sedan har vi varit på 70 års middag idag eftersom min farfar blir 70 år imån så grattis till han då..

Nu ska jag sätta mig framför tvn igen för nu fortsätter filmen som vi kollar på: Johan Falk- Vapen bröder


16/1-2010

Vet fan inte vad jag ska skriva, har så mycket att skriva så de tar stopp om vart jag ska börja...
Jag är fan både ledsen och besviken och ja jag vet inte vad.

Nu vaknade även alexander och han är nog väldigt hungrig eftersom han somnade utan att ha ätit mat. så nu ska jag skynda mig att fixa mat åt han så han får lite käk i magen =)

får väl se om jag dyker upp och skriver senare....

15/1-2010

Idag var det första inskolnings dagen på det nya dagiset för alexander och det gick kanon bra. Vi var där mellan 9.00-11.00 idag och han var helt överlycklig över alla fina leksaaker dom hade där =) så de där kommer nog bli  kanon bra. det är väl det där med talet  eftersom att de bara är 2 st svenska barn på 15 ungar. Och alexander som helst ska höra så mycket svenska ord som möjligt...jaja de visar sig hur de blir.

Anton ligger och sover just nu och Alexander sitter och kollar på nått med Marcus vid hans dator. Och jag passar på att skriva lite blogg och läsa lite strunt =)  haha är man beroende så är man. Skulle nog inte klara av att vara i från datorn mer än en dag =) man känner att man inte har samma koll på allt längre.

Snart ska marcus till läkaren, får se vad som händer och sker där och framöver. de kan väl bara bli bättre??

Sen ska vi hämta biljetter och åka till leksand, för ikväll blir det hockey med osten och marcus. De blir säkert bra!!! Kanske man skaffar sig en matchtröja åxå de lär vi se då..... Marcus skulle väl ta någon öl så de blir jag som är chaffis som vanligt...jag är van nu..

nu vakande lilla skitungen så ha de gött!

14/1-2010

Ja då har väl iallafall halva denna dag gått eller?? Var iväg till mvc i morse efter att jag lämnat alexander på dagiset, sista dagen på detta dagis. Så ja idag när vi hämtar han så ska allt med hem där i från..så jag komme bli en riktig packåsna idag =)
jaja kom till mvc  en kvart innan jag skulle in så jag och anton satt i vänt rummet och kollade på allt möjligt och vips så hade tiden blivit kommen. Jag skulle in och få min dom! Ja jag gillar ju verkligen gynundersökningar. Nej absolut inte, jag tycker det känns som ett jävla övergrepp på en. att lägga sig i den där förbannade stolen och känslan att man ligger och blottar sitt underliv för hela världen, ja den känslan är inte rolig. Som tur är så trivs jag toppen med min barnmorska där och vi skämmtar om allt och inget. Och hon vet precis hur jag känner så hon tog det lungt på mina villkor =)
För man är ju illa tvungen att göra cellprovet. Och jag har ju oturen att fylla 23 år i år och då är tiden kommen att göra ett prov. Och jag låg där och väntade på att det skulle göra ont som fan men nej nej hon var klar utan att det hade gjort ont. Haha jag som trodde jag skulle gråta för att de skulle göra ont..=)  vilken fjant jag är...fan har jag klarat av att föda fram 2 st barn, då ska jag väl kunna fixa detta åxå!!  Och det lät så kul när hon tog provet. det ena jag hörde var: Linda har du verkligen fött 2 st barn? du har så släta fina hinnor och allt smått och gott här är super fint. Jag har aldrig sett att det är så fint på en 2 barnsmor.  oj men tackar säger jag =)    Just det där med smått och gott fick mig att skratta och glömma bort att jag låg i stolen...så hon lyckades få mig att koppla bort alla dumma tankar =)

Nu sitter jag här hemma och äter frukost, eller ja jag gjorde 2 st mackor och jag är inne på min sista nu. Jag klarade inte av att äta frukost imorse innan jag skulle på undersökningen så de fick bli nu istället. Väntar på att Anton ska vakna så jag kan ge han lite mat. sedan funderar jag på att fortsätta plocka och fixa här hemma eller om man ska lägga sig och vila lite med anton . Känner att man blev helt slut i kroppen efter att ha spännt sig och oroat sig i onöddan sen igår.
jaja de visar sig hur jag gör...

Nu ska jag läsa tidningarna och kolla runt lite!

Falun

det var som vi trodde, han hade vätska bakom öronen och han verkar ha ont åxå för det var inte populärt när  läkaren skulle kolla och peta där i öronen.I det andra örat så var det en hård vaxklump i vägen så där kunde dom inte säga hur det låg till. men vi skulle få en kallelse så fort som möjligt till ett hörseltest och därefter får man väl veta mer hur vi ska gå vidare. allt kan väl abra bli bättre nu??
Hoppas de inte dröjer allt för länge innan dom kan hjälpa han med detta, då kanske han kan höra och prata snart =) tycker så synd om han när han blir så där arg och tokig när man inte förstår han.

Men tänk er att ni ligger  i badkaret under vattnet och någon pratar med er..ja så hör alexander oss nu..så prova det så får ni se hur han har hört oss tills nu. Fy fan vilken pina förstår ju varför han går runt och pratar kinesikska!

Är helt slut nu efter allt rännande idag så nu blir det varm macka och lite tv med älsklingen, sedan blir det sängen för min del.

imån är det mvc för mig, dagiset för alexander och ja anton han får bara hänga med eftersom marcus jobbar hela dagen =)

Hörs sen i mån istället!

13/1-2010

Har varit och lämnat Alexander på dagiset, och precis när jag skulle gå så kom U och sa att alexander skulle bli helst själv idag. Stackarn tänkte jag men han hade redan börjat leka där inne så visst han får väl vara kvar. tur att vi ska hämta han tidigare idag då...Kanske blir att hämta ännu tidiagre än planerat vad vet jag. För han skulle inte få sova  nå middag idag eftersom att de skulle krocka när vi kommer tidigare, så kanske ska hämta han ännu tidigare så han får sova i bilen eller nått, jaja det visar sig. Anton och Marcus ligger och sover så får ta en snack med han sen när han vaknat till liv!!

I morse var en sådan där morgon som man är kanon trött och bara ställer om alarmet på mobilen för att få sova lite längre. Men vi hann till dagiset i tid ändå!! =) allt går bara man vill, och jag är så van att stressa nu så mig går det ingen nöd på i sånna lägen.

Nu ska jag sätta mig och läsa tidningen medans jag äter lite frukost.sedan skulle jag nog behöva börja plocka ner  lite julsaker =) men med min tackt så kan ju allt sitta uppe till nästa jul!!haha

Det blev Saw 7 igår och nej de gick inte att käka pizza till den filmen, så vi fick kolla på nått annat trök på tvn medans vi åt och sedan när vi ätit klart kunde vi sätta på filmen. Och den människan som kom på alla de där saw filmerna, ja han kan inte ha haft en bra uppväxt som ens kommer på sånna där saker...Det gör ju för  sjutton ont i kroppen att kolla på de där filmerna. Så ekis blev väl kvar till strax efter 00-tiden.

Nu måste jag väl sätta lite fart om vi ska hinna idag för det är ju idag vi ska in till Falun på ÖNH-kliniken med Alexander. Få se vad dom säger där om man blir nå vettigare.

Nu börjar jag höra en liten Anton inne från sovrummet så snart kommer väl kanske 2 st grabbar upp hit åxå =)

Tisdag

Nu snart kommer ekis och marcus med pizza och den ska avnjutas till en film. Blir nog den senasteSAW..haha smart film att kolla på när man ska äta va?? jaja de visar väl sig hur det blir...om marcus får välja film hela tiden så skulle de bli teckant hela tiden =)

nej nu ska jag ta och fixa iordning innan grabbarna kommer igen!

12/1-2010

Idag så är det bvc kl. 14.00 med läkar koll på antons huvud. Får se om dom kommer fram till nått eller om vi ska fortsätta som vanligt.
Just nu är Alexander på dagiset och Marcus och Anton ligger i sängen och sover. Jag sitter här och muppar mig. Känner mig helt konstig idag så vet inte hur denna dag kommer sluta.

denna dag får visa vad som kommer hända och ske för vad jag vet så finns det inget planerat just idag, fast det finns ju massa saker som skulle behövas göras...så det visar som sagt sig.

nu ska jag kolla på lite oc.

FörhållandeHur är erat förhållande??dags att ändra på nått snart?? Hur sover ni??

bvc

Det gick bra idag med!

Vikt: 5830gram
Längd: 59,5 cm
Huvudomf: 42,5 cm


Pratade lite om antons huvud eftersom det har blivit ganska platt på ena sidan där bak eftersom han bara ligger på den sidan. Spelar ingen roll vad vi försöker med, han vägrar ligga på andra sidan och det är som en spärr som tar stopp när han försöker få dit huvudet. Så skulle få träffa barnläkaren imorgon så vi ska dit imorgon med. Hoppas hon kan hjälpa oss nu då så man slipper vara orolig och rädd.

Nu ska jag hämta busungen på dagis, sedan blir det mat!!!!

11/1-2010

Det blev ingen ur städning av julen igår. Hade en sådan där slapp dag som man kan kalla bakis dag fast man inte är bakis..haha  ja det därlät konstigt jag vet. Men ni vet när man är lite slö och man inte har så mycket ork till att städa och det ena och det andra. Man bara vill ligga och kolla på tv och slappa. ja en sådan dag var det, så stprt sett hela dagen så satt jag med anton i famnen och kollade på massa olika saker på tv.

Sen på kvällen så kollade vi på johan falk filmen sm visades på tv 4. Och den var riktigt bra tycker jag så nu lär jag kolla på alla de andra åxå..haha

Anton fortsätter att vara duktig med att sova hela nätterna. Och idag ska vi till bvc och väga och mäta så får se hur stor han blivit nu då....jag anar att de kan vara mycket som skiljer sedan förra gången för nu tycker jag både kinderna och hakan blivit betydligt mycket  större =)

ska väl kanske lägga mig och mysa med anton i sängen ett tag nu och pussta ut efter denna morgon.
För så här ser en morgon ut hos oss när jag är själv med barnen:

Gå upp klockan 7.00 - 7.30
Ge anton mat och byta blöja och tvätta och sätta på nya kläder.
Ge alexander frukost
Byta blöja och borsta tänderna, sätta på nya kläder.
Fixa till mig själv.
Leta reda på alla utekläder och skor m.m
Sedan klä på alexander alla ytterkläder
Sedan anton i ytterkläder.
till sist är det min tur att hoppa i ytterklädrena
sedan är det en historia för sig att få ut vagn,barn och packning till bilen som står i ett trångt garage, så är man själv så får man sätta in allt i skyffen och köra ut bilen och sedan sätta barnen på rätta platserna i bilen sen =) haha ja du det är som ett pussel som går på tid för kl. 9.00 ska alexander vara på dagiset. Så idag kom vi bara 6 minuter försent!!!! Inte lätt att passa tider inte...

Nej nu kallar sängen efter mig, få se om anton vill vila lite eller inte.

glad

Min lilla lillfis har vänt sig från mage till rygg idag.. och sedan slog det mig att han kanske är lite tidig med det??ja jag vet inte..

sen var svärmor hit och då sa hon att anton skrattar ju högt,va då sa marcus...så visade hon och han skrattade..haha ja men så har han skrattat sedaqn han var 1 månad ju =) haha så där var han åxå tidig..

nej nu blir det käk och innan det ska jag ta hand om en anton som inte alls vill sova just nu...

10/1-2010

Oj ad tiden går fort detta år åxå, är redan 10 dagar in på det nya året och fortsätter det i den här tackten så kommer då inte jag hinna med inte. I natt drömmde jag så konstiga drömmar att jag var helt borta i huvudet när jag skulle ge anton mat vid 7 tiden. Sen dess har det snurrat tankar och funderingar i mitt lilla huvud. Men jaja dom får väl snurra vidare för jag har ju min andra hälft här hemma idag med så ska inte bara sitta ner och vara allmänt borta.

Vet inte när Alexander kommer hem idag så vi får väl vänta och se. Det visar sig alltid för man kan ju aldrig missa när det bustrollet har kommit hem =)


Själv har jag funderingar på att försöka få ut julen här ifrån idag, så ska väl ta mig ut till förådet och leta reda på kartongerna med alla saker som ska in igen och sedan ska jag packa ner julsakerna i den och UT med den...Ja nu är jag  trött på allt som har med jul att göra. Och fan vi har en hel jädrans julskinka i kylen som ska göras.....blä

Just nu ligger anton på golvet och bökar, gnyr som en liten gris gör han ...haha  han har underliga läten den där ungen =)  Och han var lika duktig i natt med, han sov mellan 20.30- 07.00  fick sista målet med mat kl. 20.00...... hoppas de fortsätter så här nu!!! kan man ha det bättre??? nej jag tror inte det...

Ja och kvällen igår den blev väl ganska lyckad fast blev besviken på avslutet på kvällen men så är det väl alltid. Alla har väl olika behov som styr en och jag vet du min sambos behov.....
Men det blev god mat och det blev även champange,cider och en grogg..haha nej vi firade inget men vi festade till det lite.Blev lite kortspel och att lyssna på musik. Kollade även klart på filmen PLANET51, en animerad film som man får skratta en hel del åt så den är helt klart sevärd.

Nu ska jag väl försöka pilla i mig någon slags mat för jag är lite små hungrig så jag sitter och äter godis..inte bra inte bra....så ge mig mat!!!  sen efter det så lär jag väl sätta lite fart om jag ska få nått gjort idag..

9/1-2010

Nu har vi vaknat igen, skulle ju sätta mig här ocj skriva lite blogg men då ville anton ha mat och efter maten och rapningen så blev det så att jag och barnen sov middag i våran säng =) så nu har vi 3 vaknat till liv igen och alexander sitter här bredvid och ska äta lite korvstoganoff och ris. Anton ligger vid babygymmet och pruppar som en karl =) och jag sitter och försöker alla fall bli lite småklok i huvudet.

Idag är jag riktigt stolt, anton fick mat vid 19.30 igår kväll och sedan sommande han vid 21.00 0ch han sov HELA natten fram till 8.10 imorse....ojojoj  jag trodde inte mina ögon när jag såg det. Jag som var beredd på att få gå upp typ mitt i natten för att ge han ett mål mat eftersom det blev så knäppt med tiden när han somande =) 

Vi är riktigt bortskämmda nu. Alexander sov hela nätterna från 3 veckors ålder och nu anton från 7 veckors ålder. Jag som trodde anton skulle bli en nattbäbis till minst 1 år gammal.för dom brukar ju säga att om första barnet sover bra så blir det andra tvärsom osv. Men ja fösrt trodde ja dom var som dag och natt men dom börjar vara lika varann mer och mer på sättet att leva nu. Men de finns ju fortfarande lite saker som skiljer dom stort från varann. Men ja det är väl för tidigt att säga än så får väl kolla lite när anton är över 6 månader eller nått.

Om en stund kommer väl svärmor hit och hämtar alexander, han ska få sova där i natt. Följa med och kolla på lite handbolls-sm i maserhallen. Så de blir lite mys här hemma hos oss. ska väl passa på att se någon film. ja va vi ska slå på stort med oxfilé med potatisgratäng och beasås. hehe

Ut lär vi väl inte komma, de frässtar mig inte alls att gå ut i 20 minus grader. teperaturen har inte  legat under 20 grader på flera dagar nu, bara de inte blir 44 minus här som dom trodde att de skulle bli tills imån...de räcker som det är. Min kropp orkar ingen mer kyla just nu, fortsätter det så här under vintrarna så flyttar jag till ett varmare land!!

Nej ska väl vara social med min familj innan alexander åker iväg. så får väl kanske någon tid över senare att sitta här och skriva lite....

8/1-2010

Igår blev jag klar med rensningen. ojojoj de tog någon vecka innan jag verkligen tog tag i skiten men nu är det gjort. Skulle ju behövas göras i våran garderob åxå men nej inte nu på ett tag =)
Så nu är det väl utstädningen av julen som står på tur, får se om man kanske kan börja lite smått med det idag så kanske det blir klart under helgen.

Alexander ska kanske sova hos sin farmor från lördag till söndag. Blir skönt för han att få komma utan för dessa fyra väggar och se nått annat =) just nu när det är så här förbasket kallt så blir man ju inne hela tiden.

Nu ringde svärmor och hon har lucas och gabbe. Dom skulle komma förbi här snart så då får alexander leka lite.För han vägrar sova middag så nu får han väl hålla sig vaken tills ikväll då.

Skriver mer senare när det finns tid till...

aktiv

Aktiv är jag väl kanske inte direkt men har då hunnit med att diskat, tagit bort alla kläder i storlek 86/92 och tagit bort alla kläder i storlek 50/56. Fyllde upp alexanders garderob med massa kläder i storlek 98/104 och sedan skulle jag ha in antons kläder i storlek 62.Men då är det fel kartong med kläder jag hade inne så fick ta en vända ut i förådet och hämta in rätt kartong med kläder. Så nu ligger kläderna redo att vikas och läggas in i garderoben dom med. Det var tur att svärmor med halva fmailjen kom förbi så jag kunde springa ut och hämta in kartongen. Men jag mitt jäkla klappträ sket i vantarna och att stå där ute i mer än 15 minus grader och rota i kartongerna vilken som var rätt..ja jag har nog förfrusit mina fingrar. Dom är helt stela,ömmar och känns anmält konstiga! Och ja att ha ett par tunna jäkla springskor på sig när det är så kallt det tar ut sin rätt på tårna så dom är nog åxå förfrusna nu =(  ska väl ta ett ryck och fixa in de där kläderna som ligger och väntar så fint på mig. Sedan blir det jag som hoppar in i duschen och försöker få upp värmen lite. För att få upp värmen i sängkammaren det är väl kört ikväll det.  =)

Alexander sover för fulla muggar och Anton ligger på en filt på köksgolvet och spyr typ upp all ersättning han ätit tror jag. det slutar aldrig att komma upp så han är väl hungrig igen snart skulle jag tro =)  Det blir så där när han ej vill/ kan inte rapa.

Marcus ska snart ställa sig och göra mat så han har matdosa tills imån och då blir det även matdosor till mig och alexander åxå. Skönt det för då behöver man inte tänka på att fixa mat när det är som stressigast.

Och nu är det bestämmt, jag blir kvar här i borlänge under helgen.Det blir inget göteborg för min del. Jag som är en riktig HÖNSMAMMA kan ej lämna Anton. Visst jag litar på Marcus och så men nej jag känner att JAG själv inte skulle klara av att vara i från han så länge. Så ja en resa utan för dalarnas gränser får väl vänta ett tag till. Visste väl att jag skulle känna mig elak och taskig om jag sa nej  efter allt detta ältande men mina känslor sa verkligen i från. Låg vaken hela natten i natt och tänkte på hur jag skulle göra.  Men ja nu är det bestämmt!

Nej ska väl sätta lite fart här hemma nu så är det bara städning och tömmning av sopor imån!! eller bara å bara ska jag inte skriva för det dyker alltid upp miljontals med andra saker som åxå ska göras..haha har man barn så är man aldrig syssel lös  =)  Man springer runt och plockar och plockar, städar och städar.

Välkommen till familjelivet!!


tält

Alexander fick ju ett tält igår när han fyllde år.och där inne är han hela tiden och leker och kunde bara inte hitta han i sitt rum nu när jag skulle kolla vad han gjorde. så kikade in där och där ligger han och sover =) så var bara tvungen att springa och hämta kameran och ta kort på det.haha

ville inte flytta han för då vaknar han och då vill han nog inte sova igen så han får väl sova där inne i sitt älskade tält =)


7/1-2010

Nu sover anton efter att ha fått lite mat. och jag ska gå in en sista gång nu och försöka lägga alexander. Som vanligt så fick han ett utbrott och bara kasstade saker i rummet så jag stängde dörren och låste in han där.sedan sa jag att nu öppnar jag när du lugnat ner dig. Och ja det har smällt och dunkat i ca. 10 minuter och nu blev det lungt och tyst sp ska smyga in och kolla vad han gör, sedan hoppas jag på att han villsova lite middag han med så jag kan börja med allt som ska fixas och ordnas här hemma.

Så får ta mig tid att skriva sen istället för listan är lång som ska göras så de är väl ingen idee att dra ut på det.

Ha en bra dag!


6/1-2010

Grattis min älskade Alexander på din 2 årsdag!! dagen har gått fruktansvärt fort och stressigt var det i början åxå kan jag lova.Som vanligt så ska ju det mästa alltid skita sig för min del och även idag så blev det helt fel med tårtorna och trodde först att de skulle bli en bjudning utan tårtor =)
men en snabb vända till affären och svärmor kom som hjälp ja då fixade det sig..haha  ja tänk vad fel allt kan bli när man inte skriver allt så nogrant =)  men jaja alla blev då nöjda och glada över tårtan verkade det som..Dom vågade väl inte säga annat =)

alexander har fått massa leksaker men de 3 som han håller på med mäst nu är hans pippitält,trehjuling och traktorn. Man får akta sig här hemma nu för han åker runt och säger tut tut helaa tiden =) haha

När marcus farmor kom hit på fika så var alexander snabb ut till hennes väska och metade upp hennes plånbok och virkade upp en 20.a haha vilken tjuv vi har.... men han la ju faktist tillbaka det igen!!

Nej nu har alexander somnat för kvällen och anton somnade till men vaknade nu så han får vara vaken ett atg till sedan får han mat sedan sova för kvällen hoppas jag...

själv är man så hungrig att jag skulle nog kunna äta för en hel armé =)

Vi ska försöka oss på bankadkyckling med ost i. sedan penslas med sweet chili sås och lindas med bacon...  med pommes och beasås!!! ååå ge mig mat nu!!

Nej ska ta och hjälpa till nu eller nej de ska jag inte eftersom jag har stått vid disken i flera timmar så då får ju marcus ta maten =) fast så komme det inte bli de kommer sluta med att jag gör mat åxå...


Att göra

Det som åter står att göra är:

Baka tårtor
Rensa kläder
Städa hela lägenheten
Ta bort julsakerna
Fixa dopinbjudningarna
Tvätta

Ja listan kan göras lång men detta är väl det som nästan måstes hinnas med imorgon innan klockan 13.00

Tårtorna ska jag då försöka fixa imorgon bitti för om jag skulle försöka mig på det nu så slutar det med att det inte blir någon tårta för alla imån =) haha ja jag är en aning trött och jag har ju aldrig huvudet med mig.


Vet inte just nu känner jag mig både glad och ledsen. Varför ska jag ha så svårt för att bestämma mig??Varför ska det vara så svårt att säga Ja Eller Nej?? varför är det så svårt att säga nej till någon?? varför har jag dåligt samvete?? fan vill inte känna så här...hur ska jag göra?? Känner mig väldigt trängd och pressad just nu!

Nej nu ska jag dra vidare, god natt allesammans!!

äntligen

Nu så har jag fått alexander att sova iallafall..eller ja 21.05 var sista gången jag la ner han i sängen och sedan dess sover han. och då har jag hållt på sedan 19 tiden. Men ja han fick ju sin pressent av sin farmor idag och han höll verkligen på att riva hela kartongen så till slut tog jag upp det som fanns i och skruvade ihop den..och vips så har han varit helt tokig i sin tarktor i flera timmar och därför inte velat sova. Så peppar peppar låt han sova till minst 9 imorgon nu =)

anton ligger i sängen och försöker somna in han med och jag hoppas han somnar snart för då kan jag pussta ut, eller ja kanske inte helt eftersom jag vet att det är massvis med saker kvar att göra, men de får jag ta i natt eller imorgon och då kanske man kan få lite hjälp av marcus åxå =)

Skickade iväg marcus att köpa pizza nu när han kom hem. Jag är helt darrig i hela kroppen  men de blir väl som om man lyckats äta 2 negerbollar på en hel dag och fan inget vatten alls.. fan måste skärpa mig men när det går så här av bara farten då hinner jag inte med mig själv, för jag sätter ju alltid barnen först!

ska ta och skära upp kärleksmumsen nu sedan blir det pizza och film mys...får se om man börjar med en av tårtorna idag eller om jag ska försöka hinna göra alla imån.

Oj nu kommer han med pizzorna så måste skynda mig nu!!


Baka

Erica kom hit och stax efter det så kom svärmor in med alexanders pressent. Och fick då veta att barnenshus skulle stänga kl. 15.oo  så fick en aning panik och slängde på barnen kläderna och sedan for vi dit och köpte alexanders pressent. Men ser då att dom skulle ju haft öppet imån åxå...fan hade ju kunnat tagit det då istället... Körde förbi vid rätt pris och handlade lite tillbakningen åxå..så nu har jag gjort en plåt kärleksmums och en sats med nergerbollar. Ser nu till min fasa att jag har för lite av massa saker så de blir att ta sig till affären imån bitti ändå..haha  men tack för hjälpen med barnen och handladet idag erica. det behövdes verkligen!!!

När jag skulle börja med kärleksmumsen i ugnen så ser jag att lamp jävuln har gått sönder igen..så nu är det kolsvart där igen =( fan fan fan  inte nu!!!!!

När jag rullat negerbollarna och ska ha på dom pärlsocker så  är det typ slut så nu är det jätte lite sånnt på dom =)  haha ja de är verkligen min dag idag eller inte...

slängde i resten av pyttepannan vi hade och stekte på den men ja det räckte ju självklart bara till alexander och erik..hummm ja så jag har ätit en negerboll på hela dagen och börjar känna nu att jag är faktist hungrig, men här hinns det inte göras mer mat nu för nu är alexander grinig, tror han börjar bli trött. anton vaknade nyss och nu är han så där mammig och jag får inte släppa i från mig han..och erik springer väl runt och jävlas som vanligt,,,,,japp välkommna till mitt liv!!! jag kan ju säga att det känns att man lever just nu....och då har jag mer än hälften kvar att fixa tills imån..ajaj aj detta kommer sluta illa....

jaja ska väl fortsätta med mina sysslor i detta dårhus nu!!!


Mitt År

Året som gått ja vad har hännt och vad har jag gjort. Allt är så fruktans värt suddigt och jag är besviken att jag inte fått massa saker gjorda så skriver dom som är ganska possetiva iallafall. Kanske kommer jag på nått mer senare!

2009:
Alexander fyllde 1 år.
Vi plussade för tredje gången.
Massa roliga grillkvällar.
Bilresan ner till Paris.
Anton föddes.
Träffar ERICA mer!

Ja det är säkert fler saker men det är dessa som dyker upp just nu. och det lär ju vara dom som bettyt mäst åxå. Sen har mna ju självklart haft massa motgångar åxå. Men dom behöver vi inte skriva ner för då blir man bara deppig över det.

Så nu blickar JAG framåt och tar nya tag och hoppas på att detta år2010 blir ett  år  som ser bra ut. att man får  så mycket saker gjorda som möjligt, för jag har ju en ful ovana att skjuta allt framför mig hela tiden.

Nyårsafton 2009

Vi kom till Amsberg med pakning och hela köret när klockan var 18.30 och det bjöds på förrätt på en gång. Och sedan blev det att gå över till huvudrätten och efterrätten och det var super gott. Och mätt som tusan blev man åxå. sedan fanns det godis,chips,ostbågar ja allt i snacksvägen som går. Så barnen sprang och åt och plockade hela tiden. På tvn i bakgrunden visades hockyn med sveriges juniorlag. från att klockan var 21 så sprang erik runt och tjatade om klockan hela tiden. Själv satt man där och drack cider ta de lungt det var bara 2,25 haha fast jag tycket det blev varmt och jag snurrade till orden flera gånger. Men nu i efterhand vet jag ju varför. Både mamma och marcus hade sprungit runt och haft i sprit i mina ciderglas =( dom jävlarna, dom ville se mig full eftersom jag inte druckit på ca.2år haha fast när jag märkte det så blev det inge mer för mig. Dom hade i för mycket i sista glaset så de smakade bara sprit och då tog det tvärstop för mig. Jag hatar när man känner sprit smaken =( Jaja klockan blev 23.30 och det är nu det börjar. Alexander har hållt sig vaken hela tiden, jag som trodde han skulle somna vid 21 tiden men nej nej han var piggelin som bara den. Och nu vid detta lag så började han spy, först på mammas matta som jag hade tvättat och då säger hon NEJ inte min matta, då går han fram och spyr på mamma istället och sedan vidare och spyr på golvet mellan köket och hallen. Och det var ju inte lite han spydde heller det var som en fontän varje gång. Och jag kunde inte hålla mig till slut så jag stog och spydde i slasken i köket och mamma kunde inte heller hålla sig så hon stog och spydde på golvet i köket. Där ligger marcus och tar upp spyor som bara den. Så ut med mattan skura golv och stolar. Fixa stoppet i slasken.ändå så luktade det spyor i hela köket =( men 23.55 kom vi ut så vi missade inte tolvslaget och vi fick se raketerna =)  men fy fan vad stressat det blev och kaos... alexander somande sedan som en stock när klockan var 00.30 och vi gick och la oss vid 01 tiden.... dagen efter så var det fika inne hos min farmor som bor granne med  mamma och pappa. hon fyllde 69 år. och när vi fikat klart och gått in för att paka alla saker för att åka hem så spyr han som en gris igen. fast denna gång i hallen. Så det var alla hans kläder och nästa matta. Men det var då ingen magsjuka för han var ju pigg hela tiden och lekte och åt hela tiden.Han spydde även en gång till här hemma efter att han hade ätit sen....Så antigen om magen hade fått nått spratt eller om det hade blivit för dåliga matvanor och för mycket snacks.. Men nu är det då bra igen och spytt har han inte gjort på några dagar. Så det var vårat roliga nyårs firande!!
SPY och torka SPYOR!!!  Hann inte ens pussa marcus på tolvslaget för höll i en skrämd alexander som vart helt paff av alla raketer som lät och lyste =) han var helt vit i ansiktet efter ett tag =) haha

japp då har jag skrivit av detta iallafall hoppas ni hade ett bra av slut av år 2009!!!

5/1-2010

Ska kassta ihop ett snabbt litet inlägg här innan jag skriver om vårat nyårs firande som jag lovat tidigare =)

Men brottom blir det för just nu i skrivande stund så är erica på väg hit och jag vill ju inte vara osocial och sitta här när  hon kommer =) Vi ska antagligen fixa det sista med dopinbjudningarna, dom kommer bli så fina så =) och sedan blir det väl som vanligt massa prat prat prat, det är verkligen så skönt att få prata med henne.

Idag blir det fullspäckat för det är verkligen mycket som ska göras här hemma. Skulle varit iväg och handlat,ska baka och fixa inför imorgon, fixa GARDEROBEN med barnkläderna!!!,ta bort julsakerna,städa,tvätta och ja en massa mer. Har då börjat med att lagt i en tvätt nu så den är väl klar om  ca. 1 timme skulle jag tro...

Men antigen får jag ligga i ikväll annars kanske man får nått gjort här medans erica är här åxå =) ajja det visar sig som vanligt. Men de ska vara klart tills imån för då blir alexander 2 år och det blir kalas och fika bjudning hela dagen.

Men jag ska försöka uppdatera lite underdagen hur det går om jag kommer framåt med nått eller om det går bakåt!!haha det brukar ju lyckas gå bakåt för mig oftast men nu hoppas jag på att jag kan få i 1.an , 2.an osv så de går av bara farten här hemma =)

Nej ska väl skriva om vårat nyårs firande så håll ögonen öppna!


4/1-2010

Nu ska jag försöka klä på alexander för andra gången idag, han tycker det är skit kul att dra av sig kläderna hela tiden nu.....Så han trivs att vara nakenfis han =) men nu när det är så kallt så blir ju hans lilla kropp så kall och blå......bbbrrr tänk om han kunde förstå mig åxå !!

Sedan ska det packas lite saker och sedan ska barnen till sin morfar medans jag ska till mvc på efterkontroll. Hoppas det ¨går fort och bra men varför skulle det inte göra det??

Känner att det inte var bästa läget att sätta sig och skriva nu för en ligger på golvet och låter som en moped och en annan försöker klättre upp på bordet hela tiden så detta kommer ju ta all evighet att skriva allt jag tänkte skriva om, så jag får väl skjuta upp det ytterliga en gång och hoppas på att det kommer mer tid senare idag för jag ska skriva allt jag lovat att skriva om...bättre sent än aldrig =)

Ja jag ska väl ta och jaga en busfrö här hemma nu då så man kanske kan komma iväg i tid för en gångs skull!


3/1-2010

Idag blir det en vända på kupolen med älsklingen och barnen. Ska lämna tillbaka alexanders julklapp som har gått sönder för andra gången nu så nu blir det att kräva pengarna tillbaka och köpa en annan sak han vill ha. Sedan ska vi kolla efter en pressent åt alexander åxå för han fyller ju år på onsdag.Han blir så stor vår pojk, helt otroligt att det har gått 2 hela år , jag kan inte fatta det och kommer nog inte fatta det på ett tag heller.
Får se sen om det blir en vända till barnens hus åxå, det visar sig.det beror helt och hållet på om vi hittar en pressent på kupolen eller inte.

Sen ska jag ta mig i kragen och börja med garderoben, ja fan vilket tjat men jag lär tjata lite på mig själv för att nått ska hända =)

Men jag kan ju inte sitta här och spilla en massa tid när det finns miljoner saker som ska göras här idag så det är väl lika bra att sätta fart med allt nu och sedan får jag sätta mig här vid datorn sen när det finns tid till det, eller ja rättare sagt när jag tar mig tid till det =) och det kommer jag göra för visst är det roligare och skönare att sitta här än att städa och fixa.

det blir nog att ta bilen i dag för såg att det är rätt kallt ute idag så går man så fryser väl barnen ihjäl i vagnen.

ha de gött!

Kväller

Ja vad ska jag säga??hur länge ska detta hålla på??Och vad är det som är felet?? Ja tänk om man kunde veta sånnt vad allt skulle vara så jäkla mycket lättare just nu i sånna fall.Man är ju så hjälplös. Jag vill ju kunna hjälpa dig lilla vän.....

Snart är det kväller för alexander, han är med här uppe och kollar på när marcus spelar hockey på ps3. Och jag skyndar  mig att skriva lite blogg. För sen ska jag fixa till mat och sedan blir det att kolla på jönssonligan med dynamit harry!!!haha ja dom kan man skratta åt =)

Nej jag har inte börjat rensa i garderoben än, det har dykt upp massa andra saker så det har inte blivit av ännu, så antingen så får jag börja i natt eller hoppas på att jag hinner börja med det imån. För imån är marcus ledig åxå, men de dyker säkert upp nått annat då istället så ja jag ska vara glad om barnen har kläder att använda om någon vecka =) haha nej då så långt lär det väl inte gå. eller ja man vet ju aldrig =)

Ska ju även skriva om mitt år 2009 och även om våran sista dag/kväll/natt på året som var. men de får åxå vänta lite för just nu så håller alexander på att riva övervåningen så jag lär dra mig här i från =)

höres senare!

Lördag

Alexander ligger fortfarande och sover, han somnade strax efter 2 tiden för annsofie med familj kom hit på besök. Så de blev lite julklappsbyte och fika för barnen. Fick även se annsofies lilla gravidkula på magen =) å jag längtar tills maj nu så jag får se deras nästa tös!!Och snusa bäbis för anton börjar ju redan bli stor och då vid den tidpunkten så är han nog väldigt mycket större än en bäbis. Så ska passa på att njuta av denna bäbis tid som vi får med anton nu. Tyckte det gick alldelses för fort med alexander så vad kommer det inte göra denna gång då??

Anton ligger vid sitt babygym och klämmer och snart kommer det nog en fin doft stigandes i köket och då ropas det att man ska in på toan och byta blöja =)  Och nu är tvättmaskin nummer 2 klar åxå så det ska hängas lite mer tvätt åxå. sedan ska jag börja med rensingen som jag typ skulle ha börjat med för någon vecka sedan =) haha ja är man fullt upptagen av två små liv så ja då får man väl ta allt annat i huset när man har tid, och ja den tiden den kommer aldrig så man får försöka hinna med det fast det inte finns tid till det =) men ja de löser sig alltid.....

Gud vad jag känner mig glad,lycklig ja jag svävar verkligen i ett lyckorus och detta år har börjat bra. Känns som jag har så mycket possteiv energi att det kan räcka för hela detta år och det hoppas jag. eller ja mäst av allt så hoppas jag på att inte få några motgångar alls men de går ju inte, det vet ju vilken som hellst. Men ja jag kör på denna energi så länge och hoppas på att jag kommer långt. det har ju hjälpt mig 2 dagar in på året iallafall utan problem.

Nej ska man kanske gå och väcka alexander så han får lite mat i sig och japp det är dags att byta blöja åxå för nu kom den dära välkända doften som sprider sig över hela köket. Stackars marcus som pratar i telefon och ska FÖRSÖKA  äta mat!!haha jag var ju smart och slängde i mig maten =) Eller ja jag slänger alltid i mig maten nu för tiden annars hinner man ju inte få i sig någon mat alls i detta hem =) men det där är ju en vana jag har fått!

Lika så springer jag med disktrasan i högsta hugg hela tiden, och det är åxå en vana för det spills ju saker över allt.Så därför har man den med sig =) Och har man 2 st små barn ja då kan man inte vara pedant för då skulle man fan ta livet av sig hur det ser ut =) haha iallafall innan för dessa väggar, här ligger det dammråttor och skit i höga berg på golvet =) och tar man bort det så kommer det nya inom någon minut så då tappar man hoppet och modet till att städa, så nu städas det inte allt för ofta här inte. Brukar väl försöka städa men jag hinner oftats bara med plocket som är innan. så här är det ostädat hela tiden. Tur att man inte är pedant och hoppas ingen pedant jäkel kommer på besök för då tippar den av stolen =)

Nej jag får väl fortsätta skriva om allt och inget senare för nu MÅSTE blöjan bytas och tvätten hängas och alexnader väckas och..... ja jag kan fortsätta i timmtal om ni vill =)


2/1-2010

Lördag idag då men det känns inte alls som det, nej alla dagar runt jul och nyår då blir jag förvirrad. Jag håller inte koll alls på vad det är för dagar just bara att det är julafton,juldagen,annandagjul osv osv  så om det är måndag,onsdag,fredag eller söndag ja det vet jag inte och det känns som helg dag var eviga dag tycker jag.  Onyttiga saker har vräkts ner i min mage och vi har gottat oss som aldrig förr så vågar knappt gå nära vågen på några veckor nu för jag känner det själv att jag lär ju fan minst ha lagt på mig 10 kg. Ojojoj inte bra, funderar till och med på att slänga ut den där vågen så man inte ska bli PÅMIND varje gång man går in på toaletten. Tänk vad en sådan sak kan få en att må så dåligt krppsligt. Nej nu vill jag träna!!jag vill verkligen det men det känns inge bra när vissa personer inte tror på en och jag själv knappt tror på mig själv. Ja det är som att en stor broms låser sig och man tar sig inte framåt. Så nu hoppas jag att jag lyckas få loss den där förbannade bromsen som är ivägen och att det börjar rulla framåt i en väldans fart.

Nu väntar jag på att tvätten i tvättmaskinen ska bli klar sedan ska den hängas upp på tork. Sen ska jag ge Anton lite mat och sedan blir det att försöka få alexander att sova middag. Men idag blir det nog inge större problem med det för han han varit trött och nere hela dagen. ja och otur hela dagen har han haft åxå.

Ska även försöka hinna med att rensa ut garderoben idag så de blir lite nya kläder till barnen i rätt storlek =)

Får återkomma när det finns tid och möjlighet till att skriva för nu ligger det en liten anton och gnäller i våran säng och en alexander som vinglar runt och slår i allt som går att slå i.

Nej nu lär sätta lite fart nu för nu fick jag ett samtal från annsofie att dom kommer om ett tag och hälsar på.

Ha en fortsatt trevlig dag!


1/1-2010

Ja ska sova nu så hinner inte skriva om våran kväll/natt så får göra det imån istället. Men kan ju skriva att den inte blev som jag hade tänkt mig iallafall men jag övderlever ändå =)

denna dag har varit otroligt seg och tråkig ja precis som en söndag så hoppas morgondagen blir bättre. men massa bus och lek...

Hoppas ni alla andra hade en super bra kväll och ett super bra avslut på år 2009.. vad gjorde ni???


God natt sverige!

RSS 2.0