31/1-2010

Hann ej skriva nått i bloggen igår.Det var full fart hela dagen kan jag lova. Kan ta de lite snabbt hur dagen/kvällen såg ut. Vi sparng runt på kupolen ett tag och ja vi köpte ett par byxor till alexander och anton fick 2 par strumpor. Så nu är byxorna till dopet fixat och sedan är det ju fixat att anton inte  behöver frysa om sina fossingar längre, dom andra strumporna  trillar av hela tiden så han blir så kall.
Sedan var vi till biltema och handlade lite saker till takfläckten.

På efter middagen kom barnens morfar och mormor hit och skulle vara barnvakt medans jag och marcus for i väg till gymmet och gymmade lite. Och medans dom var här så fick vi hjälp med att få upp en skylt och sedan takfläckten så nu är det fixat!!

På kvällen blev det mys med god mat och tv tittande, och ja jag somande runt 23 tiden så en tidig kväller blev det åxå. Tyvärr så avslutades den  kvällen med huvudvärk =(

Idag så är det en segis dag för mig, hade fortfarande huvudvärk i morse när vi vaknade, så tog lite värktabletter och fick lägga mig och vila igen. Så marcus kilade upp med alexander och jag kunde få vila till 10 tiden. ja då tog jag upp anton  och hela familjen satt och kollade lite på tv och ja vi fick ju kolla på den intressanta takfläckten åxå =) haha

Nu har då huvudvärken släppt på ena sidan så jag hoppass att inom kort att den släpper på andra sidan åxå. Tänkte åka till gymmet idag med men de blir så tressigt, för de är lite som ska görass idag. Så de får bli en annan dag!! Men de kan vara skönt att få vila åxå för jag har faktist lite träningsvärk idag =)

Nu sover barnen middag och både jag och marcus passar på att sitta vid datorerna medans man hinner =) för ett inlägg den sista dagen i januari månad 2010 måste man ju ha skrivit =)

snart ska jag ta mig ner och börja med den stora disken som liger och ropar mitt namn att det vill bli rent =) och ja det skulle behövas städas lite åxå så man får väl sätta lite fart snart.

Sen blir det hockey!! Först Sundsvall - Leksand som visas på datorn, men vi kopplar ju datorn till tvn  så de blir på tvn!! och sen skulle dom visa pittarna sen ikväll som marcus ska se.  sen blir det en film, tror de blir en av de nya falk filmerna, för jag har blivit helt fast för dom!!


Nu ska jag kika vidare innan plikten kallar!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0