Här igen

Ja då sitter man här framför dumburken igen då och jag kom på att jag inte har varit in på bloggen och skrivit på ett bra tag så tänkte försöka få ihop några rader här och nu.
Alexander är helt inskolad nu och idag är han där enligt schema och det känns jätte skönt att ha ett dagis eftersom både jag och marcus kommer jobba stort sett hela sommaren.Är ju så tråkigt när man måste låsa upp alla andra för att ha barnvakt hir och dit, men nu löste det sig ändå. Han verkar dessutom trivas riktigt bra för han har inte ens tid att vinka hejdå när man lämnar han och sen vill han knappt följa med hem när man är där och ska hämta han. =)

Själv har det varit ganska lungt med jobb det var väl förra fredagen som jag fick rycka ut PA här i borlänge och sen var det igår som jag fick rycka ut till Gustavs på en förskola.alltid bra med lite extra slantar på kontot för nu sinar mina föräldradagar och inkomsten blir mindre och mindre för varje månda. Så nedräkning till juni för min del är det iallafall.

Annars så har vi passat på att bygga ut vårat land på fram sidan och planterat massa nya blommor, får se om dom lökarna vill ta sig så de blir fin fina blommor till sommaren. Det var lika bra att passa på att göra de nu medans marcus har haft massa lediga dagar, för själv orkar man inte så mycket, blir ganska trött av minsta lilla och de senaste dagarna har jag haft en fruktansvärd kamp i hela magen. Men men den kanske växer fort nu vem vet. Det är då full rulle på livet där inne. Blir nog en riktig discodansare skulle jag kunna tro =)

Har dessutom gått in i en ny vecka så det knallar på riktigt bra här.  Och illamåendet är inget jag behöver oroa mig för denna gång. det är bara när jag är jätte hungrig och inte ätit på jätte länge som jag då kan kräkas slem eftersom de ej finns någon mat att spy upp =)  Och ja om det är en extremt illa luktande lukt så blir man väl spy färdig men de blir jag i vanliga fall åxå så de räknas inte dit =)

Det behövs verkligen städas och plockas här hemma men den orken och lusten ligger långt bort så får se när jag tar tag i det. Inte nu iallafall!

Ska väl sätta mig ner och skriva i Alexanders schema för sommaren och när han ska vara ledig osv.  Sen ska jag även räkna ut inkomster och fylla i alla papper som ska in som har med dagiset att göra. Skulle ju vara skönt att bli av med hela den bundet med papper hit och dit. Inte visste jag att de skulle vara så krånligt med massa krångliga papper som ska fyllas i och lämnas hit och dit för en liten plats på en förskola.

Om en stund ska jag även med mor min  och stor handla på city gross eftersom hon ej får bära massa tunga saker än efter operationen så kan jag ju vara snäll och hjälpa till. skönt att  komma iväg lite själv också.

Sen har vi haft sprudlande fint väder i flera dagar och det tackar jag för. Humöret har varit på topp då och vi har kunnat ätit ute flera dagar nu. Och lite sol har mna ju hunnit fått på sig också, fast vet inte hur jag ska klara av sommaren för jag håller redan nu på att dö efter ca 10 minuter i solen.hehe

nej men nu blev de ju några rader iallafall och jag får väl försöka skriva snart igen när de ploppar upp nått =)

Ha en bra solig dag!

Sliter

Nu ska jag här ta och berätta en sak för er, att vara gravid är inte en dans på rosor men jag mår underbart bra fortfarande, så peppar peppar låt de hålla i sig.
Den enda som tär lite på en det är väl den dära tröttheten som kommer smygandes titt som tätt men bara man får vila lite då och då så funkar det.
Och jag har ju världens bästa sambo som verkligen hjälper till jätte mycket här hemma.
Sen är det väl dessa hormoner som gör en så känslig så man  skämms över sig själv ibland.
Jag kan inte kolla på en film med lyckliga scener i för då stor tjuter jag, jag kan inte kolla på en komedi,drama ja allt som kan bli lite sorgsamt eller för bra.
Kollade på en film här om kvällen då en hund dog eftersom han var så gammal, en helt naturlig död men ändå sitter jag bakom kudden och stor tjuter som att det vore  min egna mor som dog.Det blir liksom panik grin så man inte får luft heller.
Sen igår satt jag och läste aftonbladet och då stog det om en liten kille som är 1,5 år och har bara dagar kvar att leva för han har drabbats av cancer. Och att han inte skulle få dö hemma för komunen dom bor i kan inte ge ett barn sjukvård hemma.
Ja vem sitter inte då och stört bölat framför datorn så man inte kan läsa klart hela texten.jo Jag. =(
Idag kollade jag som vanligt om någon av alla bloggar jag följer hade skrivot något och ja min bäste vän Erica
hade skrivit en jätte fin text och jag var ju bara tvungen att lyssna på låten som hon hade lagt ut också. det var även länkat till tre stycken andra bloggar också så jag fort satte in på dom och läste lite och ja nu har jag grinat slut på alla tårar jag har för här har jag suttit och grinat i över 1 timme i ensamheten själv.

Så nej jag ska inte kolla på film eller läsa tidningen eller någons blogg för vad jag än ser så grinar jag till det och det sliter verkligen på mina krafter. Jag blir helt knäckt efter en liten grin-stund och jag är absolut helt slut efter att man har suttit i 1 timme och grinat.

Men ja sånnt är livet och det tillhör en graviditet så man ska väl inte klaga heller men tänkte bara berätta lite så att ingen får en schok om någon skulle se mig stor tjuta någon gång =)

Idag var det första inskolningsdagen för Alexander och det gick jätte bra, han vela inte ens följa med oss hem sen när vi skulle gå hem så vi fick bära ut han. Blir kanske lite roligare imån när det är 2 timmar istället för 1 timme. Men inte tror jag att vi behöver 2 hela veckor att skola in han eller, han kände sig som hemma redan idag han =) Men det får tiden visa  hur det blir men de komme nog bli kanon!!!

Nej nu ska jag ut och kolla om det kommit någon post för här väntas de på post ska ni veta =)

Får se om jag skriver mer sen idag annars lär tiden visa när det kommer ett nytt inlägg, men ni får ju lite att läsa nu iallafall =)

Ha en bra dag!

Glad Påsk

Glad Påsk på er allesammans!
Inte för att jag märker av att det är påsk så mycket.
Jo vi ska väl iväg på påskmiddag till smedjebacken senare idag.
Men annars inget,förutom de 3 fina påsk ägg vi fått.
Under påsk får man ju äta godis varje dag =)

Alexander vet prcis vad som ligger i det däta ägget på bordet,
och han plockar ut sina små cola nappar som han sedan går
runt och suger på .

Annars så är det väl frid och fröjd här hemma,
dagarna bara springer iväg och snart så är nog sommaren här.

Har iallafall fått massa vår känslor och känner att man kan inte
lä'ngta mer till sommaren än vad jag gör just nu.
Allt komme bli så bra känns de som.

Är i v.14 nu och är lika trött ändå, tycker detta borde av ta snart.
Men men jag överlever iallafall. =)

Förkyld har jag arit åxå, de har väl börjat släppa nu.
Men de kan även vara för att jag är gravid för när jag
väntade alexander så levde jag på nässpray.

Humm ja jag hade mycket jag skulle skriva om här idag
men nu när jag väl sitter här så är det helt tomt i bollen.

Nej nu ska jag gå ner och hänga upp tvätten på tork för
den blev precis klar hörde jag.
Sen funderar jag på att fixa lite ute på framsidan
men de beror på hur alexander sover de =)

HA en bra dag!

Torsdag

Nu sitter jag i amsberg och nyss fick mor min ett psykbryt=) inte lätt när man har barn inte =)
Alexander fick ett påsk ägg med lite godis i och en liten slant av sin snälla mormor och morfar idag.
Och det verkar som jag och marcus hade varit snälla också för vi fick en slant vi åxå! =)

IDag så har vi tagit en promenad och jag hämtade hem ett schema för nästa vecka och framåt.
Jo för de är ju så här ayy vi har fått dagis plats åt Alexander så han börjas skolas in redan på tisdag =)
De komme bli så bra så, han tyckte då att de var kul  med alla bernen när vi var dit och hälsade på.

Nu ska jag ge alexander lite mat sen ska jag fortsätta umgås med de nära och kära här uppe.
Skriver väl mer någon annan dag när det kanske finns mer att skriva om.

Ha en bra dag!

Så sannt

JA är de så här man komme bli ?????? =)


http://www.youtube.com/watch?v=Nem0bkErGVY

Vår

Hej på er alla glada läsare. Fick en shock när jag gick in och kollade min mail idag och jag har fått några anonyma mail om att jag måste skriva blogg. Inte visste jag att det var så spännande att läsa vad jag skriver.
Har varit lite mycket runt om kring ett par dagar nu och tiden har inte fnnits till att skriva blogg.
Passar på att skriva lite nu innan jag ska ner och äta lite middag medans alexander ligger och sover middag.
Men de blir inget långt inlägg för jag vill verkligen hinna äte för jag är verkligen hungig =)

Vi har varit ute å vår solen varje dag nu och de är så underbart att se hur alexander springer runt och leker.
Vi var även till amsberg och där var vi ner på isen och pimplade och grillade korv. Det uppskattades verkligen av alexander, ja mig med fast jag satt och solade på en stol. Är ju livrädd för fiskar men om man har det där pimpelspöt på fel nivå så nappar inga fiskar =)

Sen är jag duktig, jag har slutat druckit dricka, jag var ju beroende av cola, drack minst 50 cl cola om dagen och det är inte bra. Nu håller jag mig till loka eller vanligt vatten. Jo  saft och jucie går bra ibland.

Börjar bli lite nojig för glukosbelastningen jag ska på. men hoppas på att de komme gå bra och att de blir fina värden. hoppas kan man ju alltid göra.

Är i v. 13 nu och jag mår tipp topp. Är fortfarande så där himla trött men de borde gå över inom någon  vecka. Väntar bara till slutet av maj så man får veta lite mer. För då blir det rul.


Jo igår blev det grill premiär här, vi grilalde fläckfile och potatisgratäng. Det smakade undebart kan jag lova!

Idag blir det att hämta upp marcus när han slutat och sedan handla för sen ska vi till Marie och Lars med barnen och där ska vi sedan grilla hamburgare. för det är ju så att hamburgare är ju alltid godast när dom är grillade =)

Sen har Moster Malin fyllt 30 år den 1 april så stort grattis till henne!! blev ju ett litet firande iallafall =)
sen blev Ekis 23 år den 2 April så grattis än en gång till han med =)
Och idag är det faster Annakarin som blir 41 år, så grattis till henne!

Ja och så där fortsätter det. =)

Nej nu ska jag dra ner till köket och fixa käk innan de blir försent.

Ha en bra dag!

RSS 2.0