Vecka 33

Min graviditet - BF Fre 23 okt 2009

Uträkning utgår från dagens datum: Sön 30 aug 2009.
Din graviditet startade Lör 17 jan 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Lör 31 jan 2009 (ägglossningen).
 
Du är på dag 226 av 280. (80,7%).
Du är i vecka 33.
Du har gått 32 fulla veckor och 1 full dag (v32+1).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Fre 23 okt 2009
Du har 54 dagar kvar till beräknad förlossning.

Kroppen: Trots att magen är stor är det bra att försöka hålla i gång musklerna så gott det går. Promenader, simning och yoga för gravida brukar kännas bra. Vissa kan inte vara aktiva på grund av olika besvär – för att inte gå upp för mycket i vikt kan man kompensera bristen på motion med att inte äta mer än vanligt. Graviditeten gör att du behöver ungefär 300 kalorier extra per dag. Det motsvaras av ett mellanmål med till exempel en tallrik filmjölk med lite flingor, en smörgås och ett äpple. Ju tyngre du blir desto vanligare är det att fötter och ben svullnar. Ligg gärna med benen högt en stund och använd stödstrumpor hela dagen. Det är bra att sätta på stödstrumporna redan innan du kliver ur sängen. Ett bad kan hjälpa.

Barnet: Barnet ökar snabbt i vikt och väger drygt två kilo. Om det skulle födas nu behöver det lite andningshjälp, värme och hjälp med att få i sig mjölk under några veckors tid. Det finns inte längre så mycket utrymme för barnet att vända sig i livmodern, barnet ställer därför slutgiltigt in sig i förlossningsställning. Vanligast är att barnet vänder sig med huvudet neråt. Tre-fyra procent förblir kvar i sätesställning.


Mattips!
Lika viktigt som annars är det att äta en varierad kost. På så sätt är det lättare att du får i dig det du behöver i form av protein, kolhydrater, fett, vitaminer och mineraler.

Ät gärna:
500 g frukt och grönt varje dag
Fisk 2–3 gånger i veckan. Fisk och skaldjur är rikt på vitamin D, jod och selen, som är viktiga nu när du är gravid. Fet fisk som lax och makrill innehåller också omega 3-fett.
Lättmjölk, naturell lättfil eller naturell lättyoghurt, cirka 5 dl per dag.
Kött, kyckling, ägg, bönor, linser eller ärtor varje dag.
Bröd och potatis, ris, pasta, bulgur eller liknande varje dag, helst fullkornsalternativ.
Drick gärna vatten till maten och när du är törstig.
Källa: Livsmedelsverket  


Helg

Ja de är ju helg nu och på måndag är vi tillbaka i verkligheten igen då, marcus börjar jobba och jag ska väl försöka hinna med att göra massa saker som borde göras.

Har en känsla som inte går att beskriva, den är både god och ont på samma gång. Vet inte varför den dyker upp titt som tätt men nått är det.

Ska snart hoppa in i duschen och ta ett varmt bad eller bara en varm dusch för just nu så har jag jävlit ont i ryggen. varm vattnet brukar lindra lite iallfall.Men alexander är smått vaken och vill inte riktigt sova så jag vet inte hur det blir med det men annars får han väl bada med mig då men de blir ju bara possetivt för han, då tror väl han att han ska få bada varje natt framöver =)

Sen blir det nog sängen för min del för känner att jag börjar bli en aningen trött åxå fast jag har sovit ganska mycket idag, men sånnt är livet jag känner mig jämt trött och häning så de spelar ingen roll längre om jag får sova ut eller inte för de görs ingen skillnad på mig ändå.

Gått in i ny vecka idag åxå så nu är man inne i v.33 så de är inte alls långt kvar nu..... kommer väl ett sånnt där info inlägg om min graviditet om någon dag, de kommer när det finns tid till det rättare sagt =)

nu ska jag dra mig vidare så jag får något gjort av det jag ska annars slutar de väl med att jag sitter vaken hela natten och ingen dusch =)

sov så gott!


utvilad

Ja de ska man väl vara nu då, men jag som inte kan sova riktigt under nätterna känner mig inte så jäkla utvilad. men det har jag inte gjort på ett bra tag heller, så jag hoppas de vänder sen när lillskit har kommit ut till oss =)
fick iallafall sovmorgon idag och nu har jag läst tidningen,käkat frukost och sen har tuna byggen varit hit och fixat gångjärnen på luckorna under diskbänken. nu sitter jag i telefonkö till försäkringskassan för jag har ju inte fått mina pengar ännu, måste ju veta när dom kommer för vi har en hel hög med räkningar här som ska betalas så snart som möjligt. men om jag känner på mig rätt så har de säkert blivit nå trassel och jag blir utan mina pengar, men så kan de väl inte bli? jaja de får väl visa sig när jag kommer fram. det skulle vara 22 minuters vänte tid och jag har plats 54 i kön just nu, jag startade på 112 så lite framåt går det ju =)

Sen efter jag har ringt dit så ska jag ringa tunabyggen och höra hur de blir med våran kyl och frys, sen är dom ärendena klara, då är det bara alla bäbis saker som ska in från förådet sen ska vissa saker ut i förådet åxå. sen är det gräsklippningen som är viktigast iallafall, för städa osv de kan jag göra fast alexander är hemma och busar, visst de tar lite längre tid eftersom han ska dra fram allt man städar undan men han vill ju bara så gärna hjälpa till =)
Så ska hämta han om 4 timmar så får se om man hinner göra hälften av alla saker iallafall..

Fan är lite avis idag jag. För idag så åker mamma,pappa och erik till stockholm för att sedan sova på hotell 1 natt sen åka vidare till bulgarien i en hel vecka. jag som skulle följa med. Men så blev det inte för jag får inte flyga längre =(
men men hoppas på att få åka utmlands om något år ändå =)

nu kom posten åxå, vågar man hämta in den eller är dte mer räkningar??eller är det någe roligt kanske? jaja får hämta in den så fort jag kommit fram. för nu går de fort fram, jag har plats 20 i kön nu så jag får ta och av sluta här för klarar inte av att skriva blogg samtidigt som jag ska prata i telefon, för jag skriver de jag säger eller så skriver jag de dom säger =)

men får väl försöka slänga ihop ett inlägg ikväll om hur dagen gått.

ha en bra dag!

Barnfri

Alexander fick sova hos sin farmor i natt för att vi skulle få sova ut en dag och hinna göra saker innan marcus semester är slut. Men har jag fått något gjort idag då? nej absolut inget viktigt iallafall. Det enda som blev av var att vi for i väg på biopremiären på nya beckfilmen. Och alla som gillar beck ni ska se den tycker jag. För jag tycker alla beck filmer är bra och dom har då inte gjort denna någe sämre än dom andra. Men det där är även en smak sak.

Känner att kroppen börjar säga i från nu, den börjar bli trött och nu har jag enbart suttit stilla här vid datorn och fixat med det ena och det andra. och vad händer inte då? jo jag får massa sammandragningar som abra irreterar en, dom brukar ju komma när jag rör mig mycket eller om det blir stressigt. Så ska hoppa in i duschen och försöka få tankarna på annat och sedan blir det då sängen för min del. Får hoppas jag hinner göra massa saker imån innan vi hämtar hem skitungen igen =)
Det är skönt på ett vis att få vara barnledig, man kan göra saker som man annars inte kan. Men en sak blir man aldrig av med, från den dagen man blir en mamma så slutar man aldrig att oroa sig. FAST man vet att han har det bra och är i bra förvar så är man alltid orolig och jag till och med inbillar mig att jag hör han i sitt rum fast han ej är hemma. haha där ser man vad van man blivit.

Har setat och läst igenom alla bloggar jag läser och som vanligt så lär jag ju alltid stanna till och grina vid någons blogg.
En blogg som man är van att fälla tårar vid är ju bloggen om Victor och där gråter jag jämt.Blir liksom så förbannat ledsen att livet ska vara så orättvist, en sådan liten kille men sådan kärlek i kroppen, varför skulle han inte få vara kvar med sin familj här på jorden? Kolla bara på bilderna på den lilla stjärnan!! Han lyser av kärlek.

sen kom jag till en väns sida och jag kan inte mer än att beklaga sorgen. Tycker du har haft otur nu och jag hoppas de vänder så snart som möjligt.Var stark nu.

nej nu ska jag dra vidare annars blir de väl inge sova heller för min del =)

God natt sverige

Måndag

Ja nu är vi inne på sista veckan på marcus semester och jag vet inte vad vi ska hitta på men något skoj blir det nog. sen är det väl som vanligt massa miljoner saker som ska göras och måste göras här hemma åxå. men det får hinnas med i den takt det blir =)

Var till mvc idag och alla värderna såg bra ut och magen hade blivit hela 3 cm större nu... han växer så de knakar där inne. sen fick jag även veta att han är fixerad och är i start groparna så bm ville att jag skulle knipa i 3 veckor till iallafall för då är det ingen fara om han kommer sen =) Så idag blev det att prata om förlossning och allt som kommer inom en snar framtid.fick med mig en förlossningsplan hem åxå för att jag ska kunna tänka igenom hur jag vill ha det.

Så dag slog det mig att fan jag lär verkligen få in alla bäbis saker nu och tvätta upp alla kläder och sånnt, fixa hem vagnen så fort som möjligt osv. för hällre att det står klart någon vecka innan  han anländer än att man står där med värkar och har inget fixat.

Sen är det massa andra funderingar som nästa knäcker mig som tex,
vart ska alexander vara när det väl är dax?
är marcus hemma då eller inte? om inte kommer han hinna heem hit eller hur komme det att bli?
hur kommer alexander att ta allt?
kommer jag verkligen fixa detta?
kommer jag hinna in i tid?
kommer alla saker som ska göras innan bli klara innan det är dax?
Kommer bäbisen komma tidiagare eller senare?
ja massa saker som gör så huvudet sprängs på mig. men jag lär sätta lite fart som sagt eftersom man ej vet om han vill komma nästa vecka eller om 8 veckor.
jag hoppas på att han vill stanna där inne i ca. 6 veckor till iallafall men med min tur så får jag väl nästa vecka eller så gåt jag över 1 elle 2 veckor =)

jaja skriver mer någon annan dag, ha de så bra!

Älskar min underbara familj!


Snart kanske du sitter så där igen =)

NY vecka

Min graviditet - BF Fre 23 okt 2009


Uträkning utgår från dagens datum: Lör 22 aug 2009.
Din graviditet startade Lör 17 jan 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Lör 31 jan 2009 (ägglossningen).
 
Du är på dag 218 av 280. (77,9%).
Du är i vecka 32.
Du har gått 31 fulla veckor och 0 fulla dagar (v31+0).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Fre 23 okt 2009
Du har 62 dagar kvar till beräknad förlossning.Vecka 32

Kroppen: Man kan lätt bli andfådd när man gör något ansträngande trots att lungkapaciteten har ökat. Att man blir andfådd är helt normalt, barnet får lika mycket syre oavsett hur flåsig man känner sig. I slutet av graviditeten kan trycket på pulsådern bli för stort om man ligger på rygg, vilket kan göra att både du och barnet mår illa. Barnmorskan brukar därför rekommendera att man ligger på sidan när man ska sova. Det brukar även vara den ställning som känns bäst, det kan vara skönt att ha en kudde som stöder upp den tunga magen lite.
I vissa landsting görs ett extra ultraljud i vecka 32 för att kontrollera att barnet växer som det ska.

Barnet: Vid den här tidpunkten väger barnet cirka 1500 gram och är ungefär 40 centimeter långt. Nu har barnet något bättre kontroll över sin kroppstemperatur. Lungorna är färdiga och barnet ligger nu och tränar dem genom att andas ner fostervatten i dem, ofta med hicka som följd. Tånaglarna växer allt mer. Barnets sparkar blir nu mer som kraftiga knuffar och man kan lätt särskilja olika kroppsdelar från varandra. Ibland kan man kanske känna något spetsigt som rör sig hastigt tvärs över hela magen, det kan vara ett knä eller en fot. Genom att barnet hickar kan man också få en uppfattning åt vilket håll barnet är vinklat, hickningarna känns som mest från barnets rygg.

fullt hus

Ja det är väl det minsta man kan säga denna helg. Marcus alla 3 små syskon ska ligga här hela helgen så dom kom igår. Åker väl hem imorgon någon gång skulle jag kunna tro. Fast dom är ganska stora så märks det av. känner mig helt slut och helt efter med allt =) men det är väl jag som börjar bli gammal och inte kan hänga med i detta tempo längre =)
Vaknade med rygg ont så de heter duga till, känns som hela ryggen ska gå av i mellan åt just nu. så de blir att försöka ta de så lungt som möjligt idag. Ska väl ner på barnensdag och kolla lite idag åxå, få se om det finns något skoj som en karusell eller något som alexander skulle kunna åka.
Nu kommer mina två älsklingar ner iallafall. Jag orkar inte vara där uppe just nu för det är så himmla varmt där uppe så svetten bara rinner på mig så fort jag bestigit den där hemska trappen =) hehe ja de är fan drygt att gå i den nu och tyngre blir det för varje vecka som går.

Gick in i en ny vecka idag åxå så kommer ett inlägg om det efter detta så det kan läsas lite information för den som vill fast de står väl nästan samma sak som alla andra gånger. Men vet att det är vissa som tycker pm den infon och vill följa den så jag fortsätter med att lägga ut den. =)

Imorgon ska jag upp före tuppen för jag ska med mor min till stockholm på hundutställning. Jag blev så fast i det förra gången jag var med så  fler gånger ska det bli.Vid sånna tillfällen vill man verkligen ha en egen hund. ja det vill jag väl annars åxå men att få vara med där och värma upp rillo och allt och se alla fina hundar och priser, ja de gör så att de känns som en dröm.
Men jag kan ju bara fortsätta drömma om att ha en hund för jag väljer ju inte bort min älskade sambo =)

nej nu ska jag kolla vidare och skriva informations inlägget, sedan blir det väl att fixa lite här hemma innan vi ska fara ner på stan om dessa människor där uppe kan slita sig från datorer och tvspel.

ha en bra dag!

Skit om mig


Namn: Linda Carina HolEriks
Födelsedag: 26 juli
Hemstad: Borlänge
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Blond
Längd: 166
Höger/vänsterhänt: Höger
Värsta ovana: att inte ta mig tid till sånnt som är viktigt
Stjärntecken: lejonet
Skostrl: 37-39
Är dina föräldrar skilda: Nej
Din svaghet:godis..
Rädsla: Att förlora de jag älskar
Mest använda fras på msn: är aldrig där inne
Det första du tänker på när du vaknar: Jag vill sova mera


FAVORIT-
Färg: Svart
Mat: Tacos
Djur: Häst
Glass: piggelin
Godis: lös
Affär: HM,Lindex
Sallad: Hem gjord
Skådespelare: finns många
Låt: Finns många bra
Nummer: har en hel rad med sånna =)
Tuggummi: Extra
Helgdag: Lördag
Årstid: Vinter
Tandkräm: Pepsodent
Radiostation: mix megapol


VÄNNER OCH LIVET:
Vad vill du bli när du blir stor: Miljonär =)
Hur vill du dö: Somna in  kanske
Vem av dina vänner är mest lik dig: Annsofie tror jag
Vem är mest högljud: jag själv skulle jag tro
Vem har du känt längst: annsofie
Vem är blygast: vet ej
När grät du mest: finns många gånger
Vad är den bästa känslan i världen: när Alexander kom till världen..
Värsta känslan: att inte kunna hjälpa..
Vart vill du bo i framtiden: Jag vet inte i ett hus =)
Hur länge tror du att du kommer leva: länge får vi hoppas..


HAR DU NÅGONSIN:
Varit kär: Jajamensan..
Moonat någon: tror jag inte..
Blivit dissad: Ja de många gånger
Rymt hemifrån: japp
Föreställt dig ditt ragg naken: haha ja
Skolkat: Ja, jag har ju det.
Tänkt på självmord: ja
Sovit utomhus: de har man..
Gråtit i skolan: Ja
Spytt i skolan: ja
Velat bli modell: haha vem har inte velat det ?
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: HAHA! mycket..
Sett en död människa: ja
Druckit alkohol: för mycket =)
Ätit sushi: faktiskt inte..
Varit på scen: mm ett antal gånger (mindre scener)
Snattat: ja
Retats: ja, tyvärr
Blivit nerslagen: tror inte de


DU:
Svär: Ja allt för mycket...
Sjunger bra: nej
Duschar dagligen: ja om  de hinns med
Vill gå på högskola/universitet: kanske de
Vill gifta dig: Ja
Tror på dig själv: nej
Kommer överens med dina föräldrar: alltid
Gillar åska: nej livrädd
Spelar/har spelat något instrument: spelat flöjt,gittar
Äger en iPod: nej
Ber: aldrig
Går till kyrkan: nej
Sover med gosedjur: Nej
För dagbok: Nej, bloggar :)
Dansar i regn: nja
Sjunger i duschen: nja


THIS OR THAT:
Pepsi/cola: Cola
Mcdonalds/burger king: McDonalds
Choklad/vanilj: vanilj
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar
Kött/veg: Kött
Tv/film: film
Gitarr/trummor: gitarr
Adidas/nike: Adidas
Kinamat/mexikanskt: kina
Kakor/paj: Paj
MTV/VH1: MTV
Blind/döv: Döv


KAN DU:
Gå ner i splitt: nej
Skriva med båda händerna: ja fast med vänster ser de fördjävligt ut =)
Vissla: Ja
Blåsa en bubbla: Ja
Rulla din tunga i en cirkel: ja
Ha dina ögon i kors: Ja
Nudda näsan med tungan: ja
Dansa: jo da fast de va ett tag sen
Äta vad du vill utan att oroa dig: oj verkligen inte..


VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN:
Du nuddade: alexander
Du pratade i telefonen med: mamma
Du fick sms ifrån: angelika
Du kramade: alexander
Du kysste: marcus
Du skällde på: alexander
Du sov med: alexander
Du sportade med: marcus


SENAST DU:
Skrattade: idag
Grät: igår
Tuggade tuggummi: igår
Drog ett skämt: vet inte


VAR ÄR DU:
Vad ser man utanför ditt fönster: träd,buskar
Lyssnar du på musik nu: nej
Vad har du på dig: skit kläder som ska tvättas


TROR DU PÅ:
Liv på andra planeter: ja kanske de kanske..
Mirakel: Ja
Magi: Nja
Kärlek vid första ögonkastet: Ja
Gud: något men inte de kanske
Satan:  ?
Spöken: Ja
Tomten: ja för barnens skull =)
 

RANDOM:
Vilket land skulle du vilja besöka: Thailand
Hur många plattor äger du: oj inte många...
Hur många kuddar sover du med: 5
Dricker du mjölk: nej
Personer du hatar: hatar är ett starkt ord.
Tror du gud är en tjej: Vet inte
Vad borde man uppfinna: mer tid
Är du ett hälsofreak: verkligen inte...


Så nu har jag blottat mitt liv.. vågar ni åxå göra det??


Förvirrad

TREDJE TRIMESTERN (månad 7-9)

Kris: In i dimman

Allteftersom förlossningen närmar sig börjar ditt undermedvetna att fokusera på den kommande uppgiften och tränga ut vardagen. Kvinnor kan bli mer instinktiva under graviditeten och mindre duktiga på att exempelvis räkna på månadsbudgeten och att komma ihåg vart hon lade bilnycklarna. Detta beror dels på hormonella förändringar och på dålig sömn.

Överlevnadstips:

Känner du dig inte som dig själv? Det är du inte heller. Du är dig själv - och bebisen. Försök att ta det lugnt. Ta långa promenader, meditera och för en graviditetsdagbok.


Kris: Att boa in sig

Den gravida kan börja städa, pynta och göra i ordning inför barnets ankomst, av ren instinkt. Det kan handla om att taktiskt fokusera på något praktiskt istället för att våndas inför förlossningen. Det kan också skapa en känsla av kontroll. Men paniken kan komma krypande.

Överlevnadstips:

Ta det lugnt och försök att ha roligt. Kom ihåg att du inte måste få allt klart innan bebisen kommer.Här har man förklaringen till varför jag är som jag är just nu. känner inte alls igen mig själv längre och värre lär det ju bli.
Var nyss hos doktorn och det blev förlängd sjukskrivning så får se hur det blir sen då.

nu ska jag mysa med min familj!


Semester

Nu är vi hem kommna från våran semester. Eller ja vi kom hem natten mellan torsdagen och fredagen men jag har inte haft så mycket tid att ssitta här och skriva så jag tänkte passa på att skriva lite nu medans alexander sover middag.
Vi bilade ända ner till Paris, så vi fick se danmark,tyskland,holland,belgien och frankrike. Har säkert missat något ställe men de är väl inte hela världen för huvudmålet var ju paris och där var vi i flera dagar.Har sett väldigt mycket intressant och fy sjutton vad stort det är. Känns som  man skulle behöva åka dit igen för att verkligen hinna med allt.
Vi har sovit i tält på en camping ca. 15 minuter från själva city annars under resans gång så blev det att sova i bilen.

Vi skulle även ha åkt till ullared när vi kom hem men de gick åt lite mer pengar än vad vi räknat med eftersom det är så pass dyrt att äta osv där. Så vi fick skippa ullared. Men vi svängde in och åt på avenyn i göteborg iallafall så lite mat fick vi i oss inanna vi for hem.

Så de blir en tripp till ullared och ikea så fort det finns pengar till det =)och det hoppas jag blir snart.

jaja nu ska jag kolla vidare här sedan ska jag vara social med min älskade familj!!

Vecka 31

Min graviditet - BF Fre 23 okt 2009

Uträkning utgår från dagens datum: Sön 16 aug 2009.
Din graviditet startade Lör 17 jan 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Lör 31 jan 2009 (ägglossningen).
 Du är på dag 212 av 280. (75,7%).
Du är i vecka 31.
Du har gått 30 fulla veckor och 1 full dag (v30+1).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Fre 23 okt 2009
Du har 68 dagar kvar till beräknad förlossning.Vecka 31: 15 aug - 21 aug 2009


Kroppen: Det är vanligt med besvär från ryggen under senare delen av graviditeten. Livmodern är tung och belastningen blir stor på både ben, rygg och bäckenbotten. För att undvika att få trötthetsvärk i ländryggen är det bra att ha en bra hållning och motverka svank. Personer som tidigare haft problem med ryggen löper större risk att drabbas av besvär.
Förutom den naturliga belastning som blir av den ökade tyngden gör graviditeten i sig att ledband, höfter och ryggrad luckras upp genom ett hormon som heter relaxin. Hormonet vidgar bäckenet och underlättar på så sätt förlossningen. Vissa känner stora besvär av foglossning och kan då behöva hjälpmedel i form av till exempel stödbälte. Undvik asymmetriska rörelser som exempelvis att gå i trappor och bära tunga saker.
Om du har extra tungt arbete kan du ansöka om havandeskapspenning nu. Det gör du hos försäkringskassan.

Barnet: Barnets proportioner påminner mer och mer om ett barn som är fött, huvudet är nästan åtta centimeter i diameter och fötterna knappt sex centimeter. Hjärnan växer sig större och börjar få allt djupare veck för att få plats. Barnets hud som tidigare varit skrynklig börjar nu fyllas ut med fett och slätas ut.


paris

nu har vi fat upp taltet sk ata mat nu skiver en annan dag haj da 

Stress

Nu är det mycket som ska göras och mycket som är på g. Har fullt upp hela dagen kan jag säga och ändå så blir det hela tiden fler och fler saker som ska och måste göras. Fick en akut tid till bvc för alexander idag eftersom han ej är bättre i magen. han är aldelles skinflådd på rumpan nu så mitt mammahjärta gråter fullt ut.
Känns inge bra att åka på semester en vecka utan våran lilla älskling men jag får hoppas jag klarar det.
Nu ska vi åka ner på stan och fixa massa ärenden så får skriva senare!

ha DE gött!

Augusti 2009

Det är redan Augusti och själv känner jag att tiden går för fort för mig. Jag hinner inte med att njuta av allt jag vill kunna njuta av, kan man bara inte få stanna upp tiden lite eller trycka på en knapp så den går lite segare??
När jag väntade Alexander så gick allt så segt och det kändes som man var gravid i flera år innan dagarna började närma sig. Denna gång tycker jag att det har gått ruskigt fort istället, jag hinner liksom inte med att njuta fullt ut. Och jag känner mig som en dålig mamma vissa dagar eftersom jag är sjukskriven och kan inte leka och ha kul fullt ut med Alexander så han får ju lida  av detta tycker jag. Jag vill ju kunna finnas där för alla och kunna leka fullt ut med min lilla grabb. Istället är det jag som ber om att få sova middag med han istället.
Men det är mysigt det också, att få ligga där bredvid han och mysa i sängen och bara ligga och sniffa på min lilla skit unge som  bara blir större och större.
Ibland slås jag av tanken att vad har jag gett mig in på. Kommer jag verkligen fixa detta?? En busig kille på inte ens 2 år och en nyfödd liten bäbis i famnen. Det låter otroligt mysigt men det skrämmer mig samtidigt väldigt mycket.
Hur kommer Alexander att ta det? Kommer allt gå bra och hur kommer allt se ut i framtiden? Ja de är många frågor och funderingar som pendlar runt i huvudet på mig dagligen. Men jag ska nog klara av det, för andra gör ju det.

Känns som att sommaren snart är slut, vart tog juli månad vägen? Elle ja vart tog Sommaren vägen? Nu hoppas jag på lite sol och värme  de sista veckorna för sedan kommer hösten.

I fredags så åkte vi hem till Erica och Kalle, där blev vi bjudna på tacos och sedan spelade vi något spel som jag inte kommer ihåg namnet på. Men det spelet vill jag fortsätta spela sen iallafall för lite kul var det ju =)
Sen drog vi oss mot bion och vi kollade på en Sommar Med Göran. Jag kan lova att den är värd att se, jag och marcus ska till och med köpa dvdn när den kommer ut.
Och idag känner jag faktist av att jag skrattade så mycket igår så lite träning har då magmusklerna fått =)
Ett tag skrattade jag så mycket att jag grinade, och det var ju  inte bara själva filmen man skrttade åt heller så allt blev bara värre =)
Jaja vi kom hem efter 23.00 någon gång och då skjusade jag hem svär mor som hade varit här hemma med Alexander, sedan var det bara att åka hem och kolla lite på datorn sedan sova, så hann tyvärr ej skriva något då. Och det blev sent idag med, men jag ska försöka med en skärpning.

en sak har då jag kommit på, jag saknar våran diskmaskin som vi hade. Fast den är ju för liten just nu och det skulle inte funka. Men jag skulle inte tacka nej till lite extra pengar så vi kan gå och köpa en normal stor diskmaskin och ha här under bänken. Fy fan vad de skulle underlätta min vardag. Skulle ju bara behöva skölja av sakerna och ställa in dom i maskinen sedan plocka ur den bara. Skulle kunna göra så mycket annat nödvändigt medans den tiden. Jaja det är väl något vi får sätta oss ner och disskutera här hemma. Sen gäller de väl att få tunabyggen att vilja koppla in skiten. Eftersom dessa kök är så fel planerade så man lär dra skarvsladdar över hela golvet och sedán ha vatten slangen dragen över hela bänken. jaja de får visa sig vad de blir av detta. men jag hoppas på att få en diskmaskin iallfall =)

Nej nu ska jag göra mig klar för natten sedan dunka huvudet mot kudden och försöka sova.

God natt!

RSS 2.0