fullt hus

Ja det är väl det minsta man kan säga denna helg. Marcus alla 3 små syskon ska ligga här hela helgen så dom kom igår. Åker väl hem imorgon någon gång skulle jag kunna tro. Fast dom är ganska stora så märks det av. känner mig helt slut och helt efter med allt =) men det är väl jag som börjar bli gammal och inte kan hänga med i detta tempo längre =)
Vaknade med rygg ont så de heter duga till, känns som hela ryggen ska gå av i mellan åt just nu. så de blir att försöka ta de så lungt som möjligt idag. Ska väl ner på barnensdag och kolla lite idag åxå, få se om det finns något skoj som en karusell eller något som alexander skulle kunna åka.
Nu kommer mina två älsklingar ner iallafall. Jag orkar inte vara där uppe just nu för det är så himmla varmt där uppe så svetten bara rinner på mig så fort jag bestigit den där hemska trappen =) hehe ja de är fan drygt att gå i den nu och tyngre blir det för varje vecka som går.

Gick in i en ny vecka idag åxå så kommer ett inlägg om det efter detta så det kan läsas lite information för den som vill fast de står väl nästan samma sak som alla andra gånger. Men vet att det är vissa som tycker pm den infon och vill följa den så jag fortsätter med att lägga ut den. =)

Imorgon ska jag upp före tuppen för jag ska med mor min till stockholm på hundutställning. Jag blev så fast i det förra gången jag var med så  fler gånger ska det bli.Vid sånna tillfällen vill man verkligen ha en egen hund. ja det vill jag väl annars åxå men att få vara med där och värma upp rillo och allt och se alla fina hundar och priser, ja de gör så att de känns som en dröm.
Men jag kan ju bara fortsätta drömma om att ha en hund för jag väljer ju inte bort min älskade sambo =)

nej nu ska jag kolla vidare och skriva informations inlägget, sedan blir det väl att fixa lite här hemma innan vi ska fara ner på stan om dessa människor där uppe kan slita sig från datorer och tvspel.

ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0