Barnfri

Denna helg blev vi barnfri. Alexanders mormor och morfar ringde och undrade om dom inte kunde få ha alexnader från fredag till söndag.Och Alexanders trivs så bra där så varför inte. Så igår var vu uppe riktigt sent och idag känns det som jag sovit bort hela dagen. Jag var så trött att jag sov till 13.30---ja jag missade mycket av denna fina dag, men just nu känner jag åxå att jag inte kan vara ute så mycket i solen för jag håller alvarligt på att svettas bort då. Jag fattar inte hur jag ska klara denna sommar med denna värme. men men de får gå !!

har nyss grillat med svärmor och familjen. Och det var riktigt gott kan jag lova. Var ju bara tvugna att inviga naya grillen som blev inköpt idag eftersom att gallret på den andra grillen håller på att vika sig =)

Nu har vi spelat lite ps3 och jag kan säga att jag sög på hockey. marcus har ju köpt nhl09 idag för man kan köra mot andra då. och jag ville åxå prova spela så fick köra en match mot marcus. men stolt är jag för jag gjorde faktist 1 mål!!

Ska väl snart dra oss ner mot stan och lyssna lite på musik och kolla på folk. ska inte in på P&L men kan vara trevligt att kolla lite utanför. visst vi hör bra hem åxå men de skadar inte att komma ut åxå.

Nej nu ska jag kolla vidare så jag får väl försöka uppdatera er någon annan dag för nu är de alldeles för varmt för att sitta här.

ha en super bra sommarkväll!!

peace and love

Det finns en vecka om året då Borlänge inte är som de brukar och den veckan har precis börjat. Det är när själva festivalen peace and love sätter fart. Kan ju börja med att berätta att vi sover med öppet fönster under nätterna men i natt trodde jag att jag skulle få lov att stänga det för de var massa folk som sjöng hejjar ramsor och väsnades.
Sen idag när jag skulle lämna alexander på dagiset  så fick jag gå runt för dom har spärrat av hälften av skolgården för dom använder de som en parkering tror jag. de stog mass vis med bussar och bilar där och sean några vakter.
Sen hela cykelvägen mötte vi fulla och glada människor som sjöng och frågade efter vägen till campingen. Och var enda en hade tagit en kund vagn från lidl eller willys och hade berg av packning där i. Dom var som tokiga huliganer som ska ha bästa platsen.
Och massa bilar stannade efter vägen och frågade vart dom skulle, fulla bilar med packning och folk.
Ja de roder redan kaos hur ska detta sluta?? hur stort ska peace and love bli?
Stog massa sidor om de idag i tidningen åxå eftersom dom firar 10 år. Peace and love  var år 1999  helt nytt och endast några få människor kom då. så se idag!!!

Jaja annars då, jo magen den växer så de knakar och kan garanterat säga att denna lille krabat är vildare än alexander, de är absolut inte en lugn stund där inne. man börjar märka av att man inte orkar lika mycket som förut och att de verkligen tar på ryggen nu när man bär lite tyngre saker. men men ska nog överleva detta ska ni se =)


Ska gå ut och fixa lite nu, sen komme nog älsklingen hem och vi ska hämta alexander.

sen får dagen visa vad som händer.

ha en bra dag!

Midsommar

Idag är det verkligen en äkta midsommar eftersom de spöregnar denna dag. Inte blev det någon majstångsresning för våran del inte. Mellsta har ju slutat med det och hade inte så större lust att åka till gammelgården när det är sånnt här ruskväder ute. Marcus bror ringde nyss och undrarde om vi ville kom till dom och grilla och umgås. det lät ju ganska bra eftersom att dom åxå har en hund, så då kan ju Rillo och Ebba leka lite medans vi äter och pratar.
Men sen förstår jag mig inte på han som jag bor med, det var ett jäkla liv om att bara ha Rillo här och nu går de bra med 2 hunder huxflux. Och ja jaag förstår varför ingen vill bjuda iväg m till sina midsommar firande eftersom han alltid måste bli stup full. men de ligger ju i generna. sådan far sådana söner. tyvärr!  Och ringer inte telefonen igen och jag måste hämta jessica när hon slutat efter som M vill dricka. och då måste ju själv klart marcus de åxå. Jag vet hur denna kväll komme sluta.
Om jag bara hade planerat saker och bestämmt saker utan att fråga marcus, och sean sagt de till han så hade han blivit sur och sedan skitit i det. Är det de jag ska göra elle?? Varför ska jag rätta mig efter alla andra??

Kunde lika gärna setat här hemma och käka tacos och godis, slå på en bra film och bara mysa.
Men nej står det på en burk att det är akohol så är det kört.
Så känns det, varför är de så lockande??

Har då kommit fram till att killarna i denna familj absolut inte klarat av att vara gravida så dom har väl en jäkla tur att dom har en snopp hela bunten. Men en sak är då klar. Jag ska göra allt i min makt att inte våra barn ska bli likadana.

Och inte bryr han sig om att jag ska upp tidigt och jobba hela helgen eller. Hur ska jag orka?

nej nu blev det för negativt från min sida känner jag, men jag ville bara få ur mig lite spänning innan de kokar över i grytan. för de kan ju åxå hända ibland.

Ha en bra midsommar!

18 juni 2009

Ska snart ta Rillo och gå till dagiset och hämta Alexander.
Har haft spränghuvudvärk sen igår och huvudvärkstabletter hjälper inte ett skit. SÅ jag la mig ner för att vila huvudet lite och jag slumrade till i ca. 30 minuter och nu gör de ondare än någonsin. Jag tror jag till och med föredrar att föda barn utan smärtlindring än denna huvudvärk. Jaja ska inte sitta här och tycka synd om mig själv nu eller.

Mamma och pappa har börjat resan mot stockholm för att sedan åka den nya båten till tallin. Så dom komme väl ha de kul i ca 2 dygn nu iallafall. Själv får man sitta här i ett pissväder. bara det inte regnar imån för någon  midsommarstångsresning vill man väl kolla på eftersom alexander tycker de är så kul.

Vi får se vad som visas för lite låst är man eftersom man är hundvakt åt Rillo. Skulle haft Erik åxå men ha fick följa med mormor och kenneht till sommarstugan istället.

samtidigt som jag sitter här och försöker bli av med värken så springer det i kroppen på mig, jag vill städa bilen så den blir ren och fin men den står ju i amsberg så de är kört. man kan ju alltid dammsuga och fixa här inne men nu flög orken iväg på en gång. MM så där är det  hela tiden för mig. På en gång när jag ska ta tag i alla saker som finns att göra då åker all lust ur mig och jag får inget gjort än de vanliga sysslorna som att jobba, hämta och lämna på dagis. Jo jag tog faktist tag i disken igår.

Har kommit in i barnorna med tänkande om då tiden och framtiden. hur jag ville ha det och hur jag fått det och vad jag vill ha.
Och även hur jag träffade marcus osv.
men jag lär ju som sagt hämta skitungen nu så får skriva om dessa tankar sen någon dag.

Ha de gött!

Söndag

har tänkt i över 2 dagar nu att jag skulle ha skrivit lite blogg och nu under 2 hela nätter har jag legat och funderat en massa, har liksom skrivit upp i huvudet på mig själv hur jag skulle skriva bloggen men sen när jag väl tar mig tid och sätter mig här så försvinner allt.
Har iallafall kollat på flera filmer och jag snyftar ju som vanligt till allt.

sen kan jag ju med ge att jag inte alls mått så bra den senaste tiden, men alla som är i livet nu vet väl att livet är somk en enda stor berg och dal bana. Ena dagen så är man hur lycklig som helst och någon dag senre så är man i ett helvete och man knappt kan ta sig där i från.

Jag vet varför jag mår som jag gör och det enda är väl en stor bekräftelse som behövs just nu men hur jag än vrider och vänder på det hela så kommer jag bara på massa negativa svar på mina frågor. det är liksom som jag får mina svar svart på vitt fast de inte är svaren. Ä jag ger upp det är verkligen för invecklat att förklara för någon som inte är i min sitts.
det enda jag verkligen behöver är just dig. Jo en person att kanske prata med åxå då .

Neh´ska nog ta och skriva blogg en annan dag när jag känner att jag har mer lust och ork att sitta här och skriva ner allt som skulle skrivas ner.

Ha en bra natt!

Juni 2009

Ja vi är ju redan inne i juni månad och halva detta år har snart passerat. Vart tar tiden vägen, blir rädd för hur fort allt går. Snart sitter man väl där på ett ålderdomshem och spyrgalla över den stackars personalen =)

Igår så var det den 10 juni 2009 och inte för det blev något firande men vi skulle kunnat fira våran 7 åriga dag tillsammans. Shit vi är fan som ett pensionärs par snart ju, 7 hela år och vad har vi gjort??

Vi har flyttat 5 gånger.
Bytt jobb massa gånger.
Haft uppförsbacke och ned försbacke.
Har fått en underbar son tillsammans och en till är på väg.
Vi har byggt upp vår egna lilla familj.

Jag är lycklig med min familj!
Det enda som saknas nu på ett litet hörn de är ju det där huset och det lilla giftemålet.
Jag gjorde ett test på facebook och det stog att jag skulle gifta mig den 27 juli 2010. Tror ni på de? haha de gör då inte jag för man lär ju vara två om det =)
Sen stog de att jag skulle få 2 killar och 1 tjej. de är ju vad jag alltid ha velat haft och hälften är ju avklarad!! =)

Funderade på om vi skulle gå och äta på kina idag för att fira våran dag lite iallafall men så lär de ju inte bli för vi har miljoner saker som ska göras. och vi komme nog bara skjuta allt framför oss som vanligt.

Idag var jag även till barnmorskan på ett besök och värderna såg då bra ut och helt underbart att få höra hjärtljuden på busfröet där inne som sparkade på luren 3 gånger så de bara small till =) Men värre än alexnader får han inte bli för då låser jag in mig =) Folk komme säga: Nej där kommer A & A akta er!!! =)

Men hon ville att jag skulle stressa ner och ta de lungt för annars skulle de gå utför nu. Men jag sa att jag inte tycker att jag stressar och så men han sa att sånnt syns. så vet inte vad hon menade med det. Hur ska jag stressa ner då?

Jaja nu ska jag försöka göra någon nytta här faktist!

Ha en sånn bra dag som möjligt i detta hemska väder.

Hemskt trött

Ja då har denna helg passerat åxå. Alexander har sovit hos sin mormor och morfar sen i fredags eftersom både jag och marcus har jobbat hela helgen, bra med massa slantar men drygt på samma gång. Hellre hade jag myct ner mig här hemma med min underbara familj och bara njutit av en helg, men de får väl bli någon annan gång fram över istället tycker jag.
Alexander verkar fortfarande ha lite små ont i munnen och det ser inte riktigt bra ut så imån blir det att ringa till en tandläkare och råd fråga vad vi ska göra, dom kanske vill kolla hur det ser ut och så. För jag tycker inte att det ska typ vara vitt och grått. Ser liksom ut som att hela allt ihop är dött.

Annars är vi i full gång med att planera en liten semester ju och de komme nog bli skit bra, men jag har börjat tveka lite för de känns inte som att alla är 100% på. Och för att kunna genomföra detta så måste alla vara på och inte bara ta detta med ett skämt. Men de lär väl visa sig. de skulle vara väldigt skönt och välbehövt med en sån semester kan jag lova. Det dryga i det hela är väl att det är ca. 7 veckor kvar till beräknad förlossning när vi ger oss av så med andra ord så komme jag vara lika stor som en flodhäst och sen vet man aldrig vad som händer .

Nyss kollade vi klart på
I taket lyser stjärnorna  och jag kunde som vanligt inte hålla mig borta från tårar och där satt jag och snyftade så tyst som möjligt för att inte visa hur hysterikst det känns.
Så nu sitter man med en stor klump kvar i bröstet och det känns som den måste bort. Hur får jag bort den ? Måste jag stor tjuta för att bli helt slut och tömd, och då slutligen försvinner den hemska stora klumpen.

Jaja nu ska jag hitta på nått annat, typ gå och sova eller gå och kolla på ett avsnitt av oth sedan sova.det l'r väl visa sig det med faktist.
Så jag får ta och skriva ett annat inlägg någon annan dag.

ha en bra kväll!Ont ont ont

Att  se sitt eget barn göra illa sig är som att skära sig själv, för det gör så förbaskat ont i hela kroppen att se dom små lida.
 Har haft fullt upp för vi har varit in till Falun fler gånger än sist så ska väl försöka uppdatera lite nu då.
Alexander fick kraftig astma förra helgen så astma medecinen hjälpte inte så de bar iväg till akuten och där hjälpte inte deras inhalator heller så vi blev inlagda och fick sova på barnavdelningen  och han fick andas i inhalatorn med adernalin och nått mer var tredje timme  hela natten  och morgonen. Han blev bättre och vi fick åka hem på söndagen på middagen.
Sen åkte vi till min och marcus mamma och gav dom sina morsdag pressenter och jag tror båda blev glada =)

Sen har Alexnader gått på dagis och både jag och marcus har jobbat under veckan. Har med andra ord haft fullt upp.
Ekis och happa har varit förbi 2 kvällar och diskuterat våran bilresa.
Vi ska bila lite i europa. det står mer på Marcus sida om ni vill läsa.

Sen igår händer det som inte får hända. Både jag och marcus hade slutat jobbet, hade hämtat hem alexander och vi skulle till att åka och köpa pizza till oss. jag skulle bara gå upp och fixa det sista vid datorn. Sen ropar marcus att jag ska skynda mig ner,
Där står marcus med blod över hela kläderna, alexander lika så och ur hans öppna mun rinner de massa blod.
Sen säger marcus jag tror han tappat en tand, mej för fan inte nu elle.
det som hade hännt  var att alexander sprang ute på verandan på baksidan och han snubblade på en matta och for rakt ner med munnen i stenplattorna.
Och visst där i munnen ser man hans 2 framtänder sticka rakt in i munnen.
ringde direkt sjukvårdsupplysningen  pga alla tandläkare hade stängt.
Dom sa att dom skulle ringa till en käkspeciallist och sedan ringa upp. Knappt 3 minuter senare ringer en doktor från käk och kirurg avdelningen  och frågade om vi kunde trycka upp tänderna igen så dom kan limma fast dom. Då ser marcus att hela tandköttet är borta och att hela rötterna och allt är framme åxå, så dom sa att de inte går att rädda tänderna och att vi skulle komma in till falun på en gång.
Åkte in på en gång och dör fick han lugnande och sedan bedövning sedan röcks båda tänderna ut.Så dom har vi här hemma nu i en ask. Och min fasa nu är att alexander inte komme må bra av detta.
Hans tänder under kan ha tagit skada plus att dom kommer inte kunna komma upp förens han är 9 år. Hans tal komme drabbas, han komme läspa om inte ännu värre. Han kan inte äta nu för han änvände ju sina framtänder till allt.  Jag måste alltså försöka få tag på en tandläkare och få lite råd för kan man inte sätta din något provisorist då tills dom andra kommer upp??
Än idag känner jag mig helt svimfärdig när jag ser hans mun dock så har då blodet avtagit mer men på en gång han försöker äta eller har något i munnen så blöder det =(  fläsk läppen har gått ner det 3 dubbla iallafall så nu har han väl en "normal" fläskläpp.

Nu ska jag ringa försäkringsbolaget och anmäla detta sedan kolla vad man ska ringa för tandläkare.

Ha en bra dag!

RSS 2.0