18 juni 2009

Ska snart ta Rillo och gå till dagiset och hämta Alexander.
Har haft spränghuvudvärk sen igår och huvudvärkstabletter hjälper inte ett skit. SÅ jag la mig ner för att vila huvudet lite och jag slumrade till i ca. 30 minuter och nu gör de ondare än någonsin. Jag tror jag till och med föredrar att föda barn utan smärtlindring än denna huvudvärk. Jaja ska inte sitta här och tycka synd om mig själv nu eller.

Mamma och pappa har börjat resan mot stockholm för att sedan åka den nya båten till tallin. Så dom komme väl ha de kul i ca 2 dygn nu iallafall. Själv får man sitta här i ett pissväder. bara det inte regnar imån för någon  midsommarstångsresning vill man väl kolla på eftersom alexander tycker de är så kul.

Vi får se vad som visas för lite låst är man eftersom man är hundvakt åt Rillo. Skulle haft Erik åxå men ha fick följa med mormor och kenneht till sommarstugan istället.

samtidigt som jag sitter här och försöker bli av med värken så springer det i kroppen på mig, jag vill städa bilen så den blir ren och fin men den står ju i amsberg så de är kört. man kan ju alltid dammsuga och fixa här inne men nu flög orken iväg på en gång. MM så där är det  hela tiden för mig. På en gång när jag ska ta tag i alla saker som finns att göra då åker all lust ur mig och jag får inget gjort än de vanliga sysslorna som att jobba, hämta och lämna på dagis. Jo jag tog faktist tag i disken igår.

Har kommit in i barnorna med tänkande om då tiden och framtiden. hur jag ville ha det och hur jag fått det och vad jag vill ha.
Och även hur jag träffade marcus osv.
men jag lär ju som sagt hämta skitungen nu så får skriva om dessa tankar sen någon dag.

Ha de gött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0