peace and love

Det finns en vecka om året då Borlänge inte är som de brukar och den veckan har precis börjat. Det är när själva festivalen peace and love sätter fart. Kan ju börja med att berätta att vi sover med öppet fönster under nätterna men i natt trodde jag att jag skulle få lov att stänga det för de var massa folk som sjöng hejjar ramsor och väsnades.
Sen idag när jag skulle lämna alexander på dagiset  så fick jag gå runt för dom har spärrat av hälften av skolgården för dom använder de som en parkering tror jag. de stog mass vis med bussar och bilar där och sean några vakter.
Sen hela cykelvägen mötte vi fulla och glada människor som sjöng och frågade efter vägen till campingen. Och var enda en hade tagit en kund vagn från lidl eller willys och hade berg av packning där i. Dom var som tokiga huliganer som ska ha bästa platsen.
Och massa bilar stannade efter vägen och frågade vart dom skulle, fulla bilar med packning och folk.
Ja de roder redan kaos hur ska detta sluta?? hur stort ska peace and love bli?
Stog massa sidor om de idag i tidningen åxå eftersom dom firar 10 år. Peace and love  var år 1999  helt nytt och endast några få människor kom då. så se idag!!!

Jaja annars då, jo magen den växer så de knakar och kan garanterat säga att denna lille krabat är vildare än alexander, de är absolut inte en lugn stund där inne. man börjar märka av att man inte orkar lika mycket som förut och att de verkligen tar på ryggen nu när man bär lite tyngre saker. men men ska nog överleva detta ska ni se =)


Ska gå ut och fixa lite nu, sen komme nog älsklingen hem och vi ska hämta alexander.

sen får dagen visa vad som händer.

ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0