Måndag

Ja nu är vi inne på sista veckan på marcus semester och jag vet inte vad vi ska hitta på men något skoj blir det nog. sen är det väl som vanligt massa miljoner saker som ska göras och måste göras här hemma åxå. men det får hinnas med i den takt det blir =)

Var till mvc idag och alla värderna såg bra ut och magen hade blivit hela 3 cm större nu... han växer så de knakar där inne. sen fick jag även veta att han är fixerad och är i start groparna så bm ville att jag skulle knipa i 3 veckor till iallafall för då är det ingen fara om han kommer sen =) Så idag blev det att prata om förlossning och allt som kommer inom en snar framtid.fick med mig en förlossningsplan hem åxå för att jag ska kunna tänka igenom hur jag vill ha det.

Så dag slog det mig att fan jag lär verkligen få in alla bäbis saker nu och tvätta upp alla kläder och sånnt, fixa hem vagnen så fort som möjligt osv. för hällre att det står klart någon vecka innan  han anländer än att man står där med värkar och har inget fixat.

Sen är det massa andra funderingar som nästa knäcker mig som tex,
vart ska alexander vara när det väl är dax?
är marcus hemma då eller inte? om inte kommer han hinna heem hit eller hur komme det att bli?
hur kommer alexander att ta allt?
kommer jag verkligen fixa detta?
kommer jag hinna in i tid?
kommer alla saker som ska göras innan bli klara innan det är dax?
Kommer bäbisen komma tidiagare eller senare?
ja massa saker som gör så huvudet sprängs på mig. men jag lär sätta lite fart som sagt eftersom man ej vet om han vill komma nästa vecka eller om 8 veckor.
jag hoppas på att han vill stanna där inne i ca. 6 veckor till iallafall men med min tur så får jag väl nästa vecka eller så gåt jag över 1 elle 2 veckor =)

jaja skriver mer någon annan dag, ha de så bra!

Älskar min underbara familj!


Snart kanske du sitter så där igen =)

Kommentarer
Postat av: jannike

Fy va tråkigt. Men skönt att ebbisen har börjat ladda för att komma ut. Jag har ju svårt för att tänka mej att min sjunker ner helt, de gjorde ju aldrig Anton, men vem vet. Ska till min BM om en timma, så får se hur mycket jag har växt, och gått upp i vikt och sånt hemskt:P Va roligt att du också ska ha sån gissning. Jag akn säga redan nu att jag tror den kommer 22oktober:) kram

2009-08-25 @ 09:49:05
URL: http://jannikejarlbrink.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0