Lördag

Alexander ligger fortfarande och sover, han somnade strax efter 2 tiden för annsofie med familj kom hit på besök. Så de blev lite julklappsbyte och fika för barnen. Fick även se annsofies lilla gravidkula på magen =) å jag längtar tills maj nu så jag får se deras nästa tös!!Och snusa bäbis för anton börjar ju redan bli stor och då vid den tidpunkten så är han nog väldigt mycket större än en bäbis. Så ska passa på att njuta av denna bäbis tid som vi får med anton nu. Tyckte det gick alldelses för fort med alexander så vad kommer det inte göra denna gång då??

Anton ligger vid sitt babygym och klämmer och snart kommer det nog en fin doft stigandes i köket och då ropas det att man ska in på toan och byta blöja =)  Och nu är tvättmaskin nummer 2 klar åxå så det ska hängas lite mer tvätt åxå. sedan ska jag börja med rensingen som jag typ skulle ha börjat med för någon vecka sedan =) haha ja är man fullt upptagen av två små liv så ja då får man väl ta allt annat i huset när man har tid, och ja den tiden den kommer aldrig så man får försöka hinna med det fast det inte finns tid till det =) men ja de löser sig alltid.....

Gud vad jag känner mig glad,lycklig ja jag svävar verkligen i ett lyckorus och detta år har börjat bra. Känns som jag har så mycket possteiv energi att det kan räcka för hela detta år och det hoppas jag. eller ja mäst av allt så hoppas jag på att inte få några motgångar alls men de går ju inte, det vet ju vilken som hellst. Men ja jag kör på denna energi så länge och hoppas på att jag kommer långt. det har ju hjälpt mig 2 dagar in på året iallafall utan problem.

Nej ska man kanske gå och väcka alexander så han får lite mat i sig och japp det är dags att byta blöja åxå för nu kom den dära välkända doften som sprider sig över hela köket. Stackars marcus som pratar i telefon och ska FÖRSÖKA  äta mat!!haha jag var ju smart och slängde i mig maten =) Eller ja jag slänger alltid i mig maten nu för tiden annars hinner man ju inte få i sig någon mat alls i detta hem =) men det där är ju en vana jag har fått!

Lika så springer jag med disktrasan i högsta hugg hela tiden, och det är åxå en vana för det spills ju saker över allt.Så därför har man den med sig =) Och har man 2 st små barn ja då kan man inte vara pedant för då skulle man fan ta livet av sig hur det ser ut =) haha iallafall innan för dessa väggar, här ligger det dammråttor och skit i höga berg på golvet =) och tar man bort det så kommer det nya inom någon minut så då tappar man hoppet och modet till att städa, så nu städas det inte allt för ofta här inte. Brukar väl försöka städa men jag hinner oftats bara med plocket som är innan. så här är det ostädat hela tiden. Tur att man inte är pedant och hoppas ingen pedant jäkel kommer på besök för då tippar den av stolen =)

Nej jag får väl fortsätta skriva om allt och inget senare för nu MÅSTE blöjan bytas och tvätten hängas och alexnader väckas och..... ja jag kan fortsätta i timmtal om ni vill =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0