2/1-2010

Lördag idag då men det känns inte alls som det, nej alla dagar runt jul och nyår då blir jag förvirrad. Jag håller inte koll alls på vad det är för dagar just bara att det är julafton,juldagen,annandagjul osv osv  så om det är måndag,onsdag,fredag eller söndag ja det vet jag inte och det känns som helg dag var eviga dag tycker jag.  Onyttiga saker har vräkts ner i min mage och vi har gottat oss som aldrig förr så vågar knappt gå nära vågen på några veckor nu för jag känner det själv att jag lär ju fan minst ha lagt på mig 10 kg. Ojojoj inte bra, funderar till och med på att slänga ut den där vågen så man inte ska bli PÅMIND varje gång man går in på toaletten. Tänk vad en sådan sak kan få en att må så dåligt krppsligt. Nej nu vill jag träna!!jag vill verkligen det men det känns inge bra när vissa personer inte tror på en och jag själv knappt tror på mig själv. Ja det är som att en stor broms låser sig och man tar sig inte framåt. Så nu hoppas jag att jag lyckas få loss den där förbannade bromsen som är ivägen och att det börjar rulla framåt i en väldans fart.

Nu väntar jag på att tvätten i tvättmaskinen ska bli klar sedan ska den hängas upp på tork. Sen ska jag ge Anton lite mat och sedan blir det att försöka få alexander att sova middag. Men idag blir det nog inge större problem med det för han han varit trött och nere hela dagen. ja och otur hela dagen har han haft åxå.

Ska även försöka hinna med att rensa ut garderoben idag så de blir lite nya kläder till barnen i rätt storlek =)

Får återkomma när det finns tid och möjlighet till att skriva för nu ligger det en liten anton och gnäller i våran säng och en alexander som vinglar runt och slår i allt som går att slå i.

Nej nu lär sätta lite fart nu för nu fick jag ett samtal från annsofie att dom kommer om ett tag och hälsar på.

Ha en fortsatt trevlig dag!


Kommentarer
Postat av: jannike

Då är 2 st som har vräkt;)

2010-01-02 @ 11:36:04
URL: http://jannikejarlbrink.blogg.se/
Postat av: Anonym

JAG TROR PÅ DIG ! :D

2010-01-02 @ 12:58:24
URL: http://gazela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0