18/1-2010

Idag har det varit fullt upp så det slog mig nyss att jag glömmt att äta idag.haha kanske därför humöret inte är på topp just nu, alls känns så surt, varför ska det kännas så här?

Andra dagen på inskolningen gick kanon, fick till och med gå i från ich sätta mig i personalrummet den sista timmen. och han ville väl inte alls förlja med hem sen =) så de där går nog kanon.

Svärmor var här hemma med anton medans tiden, sedan kom vi hem och aöexander fick äta tacos rester sen igår. Sen bliev det en middagslur för hans del.

Gav anton mat sedan var det läkar besök med han på borlänge sjukhus och det gick faktist ganska bra. dom behövde inte undersöka hans rumpa eftersom han nu bajssar utan problem.och därför undersökte dom det senaste problemet, det med att han bara vill ha huvudet åt ena hållet..men han har faktist blivit bättre och vi skulle nu bli skickaade till falun till en sjukgymnast och nått mer. men vi skulle inte oroa oss för han blir ju bara bättre och bättre!!!!

Nu tänkte jag skriva klart här sedan fixa disken  och lite smått och gott, får se om jag försöker pilla i mig nått att äta men jag har dessvärre tappat suget för maten idag för idag känner jag mig otroligt nere.

Jaja tänkte ta och handla sen idag så man får det fixat åxå, så de blir en tripp till ludvika och hämta upp marcus  samtidigt...2 flugor i en smäll...


skriver kanske senare, men känner att jag vill inte skriva för mycket heller för då kanske jag skriver nått opassat, vill prata med marcus först om allt som rör sig i mitt trånga huvud!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0