29/1-2010

Halva dagen har gått och det känns som att vi har massa saker ogjorda. Men snart kommer Marcus hem med lite mat och efter vi ätit ska Hela familjen ner på stan. för antagligen så blir det att vi klipper oss idag. Jag har så slitet hår att jag knappt kan borsta ut det längre =( och marcus har blivit lång hårig. Visst alexander åxå men han tar vi nog trimmen på här hemma sen när det börjar bli lite varmare ute annars blir han väl sjuk på engång.

Har varit iväg och handlat lite tvättmedel och sköljmedel.det går ju åt som smör i detta hushåll =) dock hade dom inte allt annat jag skulle ha och det värsta var väl att dom ej hade ersättning så vi lär åka till willys eller ica sen och handla igen ändå...men men sånnt är livet.

Just nu ligger barnen och sover middag, anton i bilstolen och alexander i våran säng =)  de var skönt att åka i mormor och morfars bil tror jag, dom slockande en efter en där bak =)  haha

Ska väl mysa in denna helg med marcus, efter som att nu är han ledig!! så de blir nog kanon de här, eller ja man kan ju alltid hoppas. Det börjar ju bra med att få lite kinamat så här på fredagen =)
Sen blir det nog att träna på lördag eller söndag, eller ja kanske båda dagarna till och med!!! det visar sig det med, alltså med andra ord så har vi inte planerat nått under denna helg och det kan faktist vara ganska skönt, men jag är ju samtidigt en sådan människa som kan bli att må djävligt dåligt av att bara sitta hemma åxå. Peppar peppar låt detta bli BRA!!

Nej nu ska jag fixa vidare här för snart kommer ju älsklingen med maten!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0