15/1-2010

Idag var det första inskolnings dagen på det nya dagiset för alexander och det gick kanon bra. Vi var där mellan 9.00-11.00 idag och han var helt överlycklig över alla fina leksaaker dom hade där =) så de där kommer nog bli  kanon bra. det är väl det där med talet  eftersom att de bara är 2 st svenska barn på 15 ungar. Och alexander som helst ska höra så mycket svenska ord som möjligt...jaja de visar sig hur de blir.

Anton ligger och sover just nu och Alexander sitter och kollar på nått med Marcus vid hans dator. Och jag passar på att skriva lite blogg och läsa lite strunt =)  haha är man beroende så är man. Skulle nog inte klara av att vara i från datorn mer än en dag =) man känner att man inte har samma koll på allt längre.

Snart ska marcus till läkaren, får se vad som händer och sker där och framöver. de kan väl bara bli bättre??

Sen ska vi hämta biljetter och åka till leksand, för ikväll blir det hockey med osten och marcus. De blir säkert bra!!! Kanske man skaffar sig en matchtröja åxå de lär vi se då..... Marcus skulle väl ta någon öl så de blir jag som är chaffis som vanligt...jag är van nu..

nu vakande lilla skitungen så ha de gött!

Kommentarer
Postat av: Anonym

berättar när vi ses ist :)

2010-01-16 @ 09:53:53
URL: http://gazela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0