13/1-2010

Har varit och lämnat Alexander på dagiset, och precis när jag skulle gå så kom U och sa att alexander skulle bli helst själv idag. Stackarn tänkte jag men han hade redan börjat leka där inne så visst han får väl vara kvar. tur att vi ska hämta han tidigare idag då...Kanske blir att hämta ännu tidiagre än planerat vad vet jag. För han skulle inte få sova  nå middag idag eftersom att de skulle krocka när vi kommer tidigare, så kanske ska hämta han ännu tidigare så han får sova i bilen eller nått, jaja det visar sig. Anton och Marcus ligger och sover så får ta en snack med han sen när han vaknat till liv!!

I morse var en sådan där morgon som man är kanon trött och bara ställer om alarmet på mobilen för att få sova lite längre. Men vi hann till dagiset i tid ändå!! =) allt går bara man vill, och jag är så van att stressa nu så mig går det ingen nöd på i sånna lägen.

Nu ska jag sätta mig och läsa tidningen medans jag äter lite frukost.sedan skulle jag nog behöva börja plocka ner  lite julsaker =) men med min tackt så kan ju allt sitta uppe till nästa jul!!haha

Det blev Saw 7 igår och nej de gick inte att käka pizza till den filmen, så vi fick kolla på nått annat trök på tvn medans vi åt och sedan när vi ätit klart kunde vi sätta på filmen. Och den människan som kom på alla de där saw filmerna, ja han kan inte ha haft en bra uppväxt som ens kommer på sånna där saker...Det gör ju för  sjutton ont i kroppen att kolla på de där filmerna. Så ekis blev väl kvar till strax efter 00-tiden.

Nu måste jag väl sätta lite fart om vi ska hinna idag för det är ju idag vi ska in till Falun på ÖNH-kliniken med Alexander. Få se vad dom säger där om man blir nå vettigare.

Nu börjar jag höra en liten Anton inne från sovrummet så snart kommer väl kanske 2 st grabbar upp hit åxå =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0