3/1-2010

Idag blir det en vända på kupolen med älsklingen och barnen. Ska lämna tillbaka alexanders julklapp som har gått sönder för andra gången nu så nu blir det att kräva pengarna tillbaka och köpa en annan sak han vill ha. Sedan ska vi kolla efter en pressent åt alexander åxå för han fyller ju år på onsdag.Han blir så stor vår pojk, helt otroligt att det har gått 2 hela år , jag kan inte fatta det och kommer nog inte fatta det på ett tag heller.
Får se sen om det blir en vända till barnens hus åxå, det visar sig.det beror helt och hållet på om vi hittar en pressent på kupolen eller inte.

Sen ska jag ta mig i kragen och börja med garderoben, ja fan vilket tjat men jag lär tjata lite på mig själv för att nått ska hända =)

Men jag kan ju inte sitta här och spilla en massa tid när det finns miljoner saker som ska göras här idag så det är väl lika bra att sätta fart med allt nu och sedan får jag sätta mig här vid datorn sen när det finns tid till det, eller ja rättare sagt när jag tar mig tid till det =) och det kommer jag göra för visst är det roligare och skönare att sitta här än att städa och fixa.

det blir nog att ta bilen i dag för såg att det är rätt kallt ute idag så går man så fryser väl barnen ihjäl i vagnen.

ha de gött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0