snart

ja snart så kan man väl säga att det mästa är klart. belysningen ute är upp satt och dom 2 första mattorna är tvättade. ska till tvättstugan om 20 min och hämta resten av mattorna. Dock tyvärr med min otur så var den där stora grovtvätten trasig idag, så jag har mölat ja MÖLAT in dessa jäkla mattor som bara får plats en åt gången i dessa tvättmaskiner. Och eftersom detta var tvungens att göras med våld så har jag ett fint hello kitty plåster på min tumme nu. för det kom massa blod efter lite våld. Och ena maskinen strejkande till en början och visade att det var för tungt, men med lite slag och våld så startade den med =) haha tur att det inte är mina maksiner =)

Försöker få tag på mamma och ska höra om hon kan komma och hämta de förbannande mattorna när hon slutar idag. men inget svar där inte.

Och jag som var så snäll idag och tog alexander imorse, marcus skulle få sova ut. ja men då lär man fan ställa klockan om man ska jobba åxå. eftersom jag har varit ute och haft upp lamporna och varit i tvättstugan så kollade jag på kjlockan å den var 11.30 ojdå marcus tåg går väl om 30 min tänkte jag. gick in och försökjte väcka han men som vanligt sover han så jävla tungt så de slutar med att jag får ta en kudde och dunka i huvudet på han. ja och efter ett bra tag så inser han att han ej kommer hinna med tåget så japp då blev man utan bil idag då..tack så jävla mycket!! Ska fan aldrig mer vara snäll och låta han sova ut när han ej kan ställa klockan osv.

nej nu ska jag åter gå till alla sysslor här hemma. och ta upp en ledsen anton som grinar för fullt!

Ha de gött!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0