6/12-2009

Tack för tipset Erica!!Ska nog skriva datum hädan efter om det inte ploppar upp en klockren rubrik någon gång. Men med min dåliga verkstad där uppe så lär det väl aldrig ploppa upp en sådan klockren rubrik. =)
I natt har det nästan kännts som ett paradis här hemma, Anton somnade redan runt 1 tiden inatt och sov fram tills 6 tiden, då fick han mat sedan somnade han om till 11 tiden. Så nu har både jag och marcus fått sovt ut.men jag är inte ett dugg förvånad men jag är ändå TRÖTT!! Ja när ska jag få känna mig pigg och utvilad?? haha ja jo jag vet svaret på den frågan. När alla barnen är 18 år och flyttat hem i från jo då kan man koppla av. så nu vet jag att om ca. 18 år så kanske det vänder =)
Men det gör inget att jag får vänta så länge för det är ju ändå mina 2 skatter som jag skördar med kärlek och trygghet.

Inatt drömmde jag om att vi flyttade, så nu vill jag flytta ännu mer, jag trivs verkligen inte längre i denna lägenhet.Trångt och ofräscht. det är nog därför jag tappat hoppet om att städa och ha de fint åxå, det känns ingen mening med det längre när man ändå aldrig får det så som man vill. Men men jag lär väl ta tag i det där med städningen någon dag framöver.ser verkligen inte fram emot det!!!

Som jag skrev tidigare så var det en bra kväll igår, men enligt mig så hade den faktist fått avslutas på ett annat sätt. Men nej det är väl som vanligt innan för dessa väggar. =(
Det kanske blir så efter 7,5 år tillsammans.Älskar man inte varann lika mycket då?? Eller varför är det så??
Jag vill ju ha de som när vi träffades den där sommaren år 2002!! När vi bara kramades,pussades, höll varann i handen och sa mass vis av gånger att vi älskade varann!! Ja bara kunna mysa och finnas där för varnn. Men nej nu är det sten dött.....ibland känns det verkligen som att det inte alls finns något  kvar.

Jag är en person som verkligen behöver MYCKET kärlek och att få känna mig älskad och omtyckt. Varför har detta försvunnit?? Jag har gett upp att försöka jag med för det verkar som att det bara finns en sak som kommer på 1.a plats för dig just nu. Jaja ska inte skriva mer om det nu för då blir det väl ett sånnt dära depp inlägg och det vill vi ju inte.

Ska väl ta och fixa iordning oss här hemma och sedan ska vi åka och handla, för sen ska vi hämta hem Alexander åxå. Han sover säkert middag  just nu och det lär han få sova klart innan vi kommer iallafall annars blir det grinit.

Idag så blir det att fixa iordning julskinkan om vi kan lyckas byta ut lampan i ugnen så den fungerar. så ikväll kanske man får avnjuta årets första julskinksmacka!!! =) Sen sätter vi kanske upp granen åxå för den plockade jag in från förådet igår iallafall. Väntar med spänning tills den har kommit upp och jag får lägga alla paket där under..MYS!!!

Nej nu ska jag ta och försöka äta lite FRUKOST!!haha ja jag vet mitt på dagen =)

/
Linda

Kommentarer
Postat av: Maria

Hej! Nej, så ska det inte behöva vara bara för att man vart tillsammans länge, tråkigt att det blivit så :/ Hoppas det blir bättre för er! / Maria

2009-12-06 @ 13:10:06
URL: http://o0misa0o.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0