17/12-2009

Idag så är det 9 minus grader ute och det blåser som tusan. så Anton han är verkligen inpackad i vagnen, gjorde liksom som en liten kojja åt han för när vi började gå till dagiset imorse så bläste det in till han så han låg ich chippade efter andan hela tiden och sen yrde det in snö hela tiden på han. Bilder kommer så får ni se hur mysigt han fick! Alexander packade jag in under en filt och sedan hade jag upp suffleten så han låg och myste där under tills vi var framme.  Själv så dommnade mina ben bort så nu när jag kom hem så blev det en kopp(den största i hela huset) varm chocklad och en smörgås! Och då kommer alla minnen tillbaka, som när man var liten och man hade skridskor och pulkor med sig till hockyerinken  mitt i byn, där man åkte runt och trodde man var en riktig konståkare för att man lyckades göra lite små trix utan att slå ihjäl sig. Och höjdpunkten var väl den när man satt sig i pulkan med fårpläden och drack varm chocklad och fick en smörgås till!!Och  hade man inte varm chocklad så fanns de alltid  varm saft. Ja det var längesedan man hjorde sånnt men kanske man får uppleva de igen nu när barnen blir lite större och då ska jag åxå sitta där och mysa!!

Vi bakade kola igår och det blev bra!! Själv så gillade jag chocklad kolan bäst!! men det är väl för att jag är en chocklad älskare. bilder kommer på det åxå.

Har inte tid att sitta här och skriva just nu för nu vaknade anton till liv i vagnen och jag ska försöka slå in julklappar och försöka mig på datorn och kort där uppe.

Här kommer kvällen igår och morgonen idag i bilder!

Gräddkolan
Chockladkolanså här var han inpackad =) Antons KOJAOch 2 st mössor fick han ha för vi har fortfarande inte hittat en bra vinter mössa åt han.

Kommentarer
Postat av: Anonym

åh det såg riktigt lyckat ut gumman. har du lust att baka med mig någon dag i helgen ?

2009-12-17 @ 19:05:20
URL: http://gazela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0