ingen rubrik

Kunde inte komma på vad jag skulle ha som rubrik.Varför lär man ha en sådan varje gång?? räcker det inte med all text man skriver?? jaja det är väl någon dum  och osmart liten person som kommit på detta för att jävlas med sånna som mig som verkligen har det svårt för att komma på en rubrik till varje inlägg man skriver. Kanske ska man skriva samma rubrik på alla inlägg?? Nej de skulle bli helt fel och tjatigt till slut.

Det var iallafall en riktigt bra kväll tycker jag. Började med att gå på kina och äta och det var hur gott som helst, fast tyckte dom blivit snåla med både maten och efterrätten. men men  då vet man det tills nästa gång. Sedan bar det iväg till bion och vi såg den 3.de och sista filmen "luftslottet som sprängdes" Om jag själv får ta och säga min mening så tyckte jag att 1.an och 2.an var bättre men 3.an är ju absolut värd att se om man sett de 2 andra filmerna. Och som vanligt så  gick tiden fort, trodde man skulle trötta efter ett tag eftersom bion var 2,5 timmar lång men dom bara for förbi.

Sedan skulle vi handla men varken jag eller marcus orkade storhandla så sent så vi åkte förbi affären och köpte det viktigaste bara(ersättning). Så imån på dagen blir det att handla..haha de skriver jag varje dag nu känns det som. men imån blir det ett måste. sedan ska vi hämta alexander hos hans farmor åxå.

Har köpt ersättning(lamolac) nu för att prova om anton blir nå bättre, annars är det nog kolik, för svärmor beräöttade att så var ju marcus när han var liten. det började vid 3 veckors ålder och höll på tills 3 månader, och det var åxå  från kvällen och under natten. Så kolik behöver ju inte vara under hela dagen. Men hoppas på att det inte är det för då kommer vi få ett helsike framöver.

Nej nu blev det tomt där uppe i verkstaden igen så får väl ta och avsluta innan det blir för mycket gojja i inlägget =)


Kommentarer
Postat av: Anonym

strunta i att skriva rubrik, skriv datum ist :D

2009-12-06 @ 11:22:13
URL: http://gazela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0