21/12-2009

Idag är det bara 3 dagar kvar till julafton och idag så var vi och handlade massa mat och saker som saknades här hemma. Var även in till onoff och fixade en del av ett par julklappar. Men till min fasa så är ju det mästa jag behöver slut eller väldigt utplockat just nu så börjar få smått panik nu.
Så ska snart pallra mig upp på övervåningen  och fixa 3 av julklapparna som är kvar för dom ska jag ge bort imorgon. Så blev en aning mer stressad när mamma ringde idag och sa att de blir lite middag där imån på dagen  och även mormor och farmor kommer dit då. För kommer ju inte träffa dom runt jul sen så lika bra att få allt överstökat på den fronten då!

Idag då eftersom jag inte hittade vissa julklappar här i bolränge så hängde jag med mamma till smedjebacken och ludvika för att hitta dom. men nja hittade kanske bara hälften av det jag behöver. Så kanske det måste bli en julklapps letar runda imorgon åxå =(  snälla låt mig slippa det!!
Vi åkte även förbi till Petra och Daniel i smedjebacken eftersom Anton skulle ha mat osv. Så blev lite fika där och en massa prat,för de är ju inte allt för ofta man träffas nu för tiden. Och Lucas hade växt en del han med.

Kom hem hit och Erica kom så vi började vårat bak, och kan säga att det är inte lätt att baka med 2 st barn som inte vill som jag vill =) så de slutade med att typ halva köksgolvet var blött av vatten eftersom alexander skulle "diska" och ja han hade väl kissat  några gånger åxå. för han fick ha kalsonger på sig bara. så det var 3 st blöta fläckar på hans matta i rummet och 5 st blöta fläckar på matten i hallen och ja någon kisspöl i köket =) så tillslut satt jag han på toaletten och sa att nu får du sitta här tills du kissar. och japp han kissade på toaletten!!!! Och vad glad både han och jag blev!! =) han är så duktig våran pojk, bara han vill!

Knäcken som jag gjorde ska kasstas för den är så mjuk att man får verkligen SUGA ur den ur knäckformarna =) fan vad jag ska misslyckas med allt..så ska inte prova mig på detta nå mer för de stog att de skulle koka i ca. 20 minuter och jag lovar att jag kokade det minst 1 timme och ändå så blev det pajjas av allt. erica hon låg i och fick 2 hela plåtar med kola gjorda... så  när alexander hade somnat så slängde jag ihop en kolasmet så den ska snart klippas och has in i papper.

Men först lär jag väl ta tag i julklapparna som MÅSTE bli klara idag/natt!!

För imån på förmiddagen har vi bvc besök med Anton och sedan börjar marcus jobba och sedan ska vi vara i amsberg på middagen. Så de kommer inte hinnas med att göras imån.

funderar på att kassta in en tvätt i maskinen också men såg nu att klockan var jävligt mycket så får spara det tills imån istället. Och dammsugningen och torkningen av golven får åxå vänta för nu blev det ju stressigt och kaos i mitt huvud..

¨Så bilderna som togs idag får jag lägga in en annan dag och även inlägget om anton får komma en annan dag. för nu måste jag bege mig här i från om nått ska hända.

Ha de gött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0