11/12-2009

Ja vi har kommit halv vägs in i december och det är massa plusgrader ute och grönt gräs. Vad kommer detta bli för jul då?? Ingen julkänsla alls vill jag då säga. Spelar ju ingen roll om man har julpyntat eller om man spelar julmusik eller ja vi ska prova på att baka pepparkakor någon dag, men vad ska de hjälpa till med. Det är ju fortfarande den där vita julen jag vill ha. det är liksom inte en riktig jul om det inte är snö och vitt ute!! Och min magkänsla säger att det inte  blir mycket snö i år inte. så vi kan väl lika gärna ställa fram solstolarna på gräsmattan och tända på grillen på julaftonen. Ja vad spelar de för roll om man står ute på gräsmattan med tofflor och grillar på en flintastek?? det är lika mycket julkänsla i det som det är nu.

Marcus låg nyss i sängen och åmade sig att han blev dålig efter att han har tagir svinsprutan idag =)
Visst man blir lite öm i armen sa jag, men han är öm och nu fryser han som sjutton =/ hoppas han klarar sig från att bli super sjuk iallafall. Men han är väl så dum att han åker och jobbar fast han är dålig. Det är väl kanske semester för han att åka till jobbet och slippa höra skrik,grin och gnäll här hemma.

Nu ska jag nog bege mig in på toan och fixa till mig inför natten, sedan blir det ett försök till att lägga sig. Får se om lille man vill acceptera detta nu då. Han ligger då i sin säng nu men sover de gör han nog inte.

Ska plocka ur tvätten som ligger i tvättmaskinen och blir torktumlad först sedan god natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0