Onsdag

Nu är vi på onsdag igen och halva veckan har gått. Ja vart tar dessa dagar vägen? Vad gör vi på dagarna?? Vad hinner man med på dagarna?? ja själv tycker jag att jag inte gör ett skvatt och jag tycker självklart att jag inte hinner göra nått vettigt alls. Och vart dagarna tar vägen ja de har jag inget svar på för den frågan ställer jag mig själv åxå!

Idag fyller ju som sagt Marcus 24år och i och med att han jobbar tills ikväll så har vi bestämmt att det blir fikabjudning på söndag istället. Vi tänkte lördag eller söndag men sen så blir det så mycket om man skulle haft det på lördagen. För i pressent av sin mamma fick han att vi ska ut och äta på kinaresturang och där efter gå på bio.Själv klart blir det sista delen av stiegs filmer!!!!Hoppas innerligt att den sista filmen är minst lika bra som "Män som hatar kvinnor" och "Flickan som leket med elden"  Men det tror jag nog.Synd bara att det bara blir 3 filmer, tycker de kunde bli några fler =) jaja är man fast så är man!

Så medans vi ska gotta oss och mysa ner oss i en biosalong så blir farmor till barnen barnvakt,dom skulle få vara där och sedan efter bion ska vi hämta hem Anton.Alexander skulle få sova kvar där han.Så de blir säkert kanon!!!

dagen idag då, jo har nyss lämnat av Marcus på tågstationen för han skulle till jobbet, sedan for jag till dagiset med Alexander och nu är det lungt i huset.Anton sitter i bilstolen och sover, men ha vaknar säkert snart för han ska väl ha mat runt 10 tiden. Hoppas bara på att han vill sova sen igen för då tänkte jag försöka fixa lite här hemma. Som att få ut lite saker i förådet och få in granen. Ställa in cyklarna i cykelförådet osv. Skulle behövt sy min vinterjacka åxå som det är hål i varje ficka.så för tillfället så går jag runt med en tunn höst jacka bara och det kändes idag när det är -8 ute. Fan om det ändå ska vara så här kallt så ge mig vit vit snö nu!!!

Men samtidigt så säger kroppen att den vill vila/sova om Anton sover så får väl se vad som blir gjort här hemma. Som vanligt inget alls kanske.

Nu ska jag leta på en tjockare tröja att trä på mig för jag fryser som en lort just nu =)

Hörs sen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0