Fredag

Ja nu är helgen kommen och det får visa sig med tiden vad som händer och sker under den. men det blir nog lungt på alla front skulle jag tro.

Jag och Alexander har käkat lite frukost och lekt lite. Sedan tog jag tag i disken och fixade lite i köket medans han fick en pepparkaka att mumsa på, de behöver han för nu börjar han bli riktigt hård i magen. Vill ju inte behöva ge han laktulos åxå.Men men får ge det någon dag till så får vi se hur det blir.Han skiter ju fort farande iallafall.Nu sitter jag här och ska kolla om det står nått intressant i aftonbladet och sedan ska jag åter gå till yrvädret här hemma =)

Igår fick Alexander sin andra dos av vaccinet mot svininfluensan. Och det är jag glad över för fick veta igår på föräldra mötet att det är 3 st barn som haft svininfluensan på hans dagis och antagligen låg en eller två st till hemma med det just nu. Hon som stack han igår berättade att dom flesta får feber av den andra dosen, att 9 av 10 får 39-40 graders feber. På dos ett så hade han inga biverkningar alls. men ingen feber än så länge..så peppar peppar låt de fortsätta så!!!

Ja som sagt så var det föräldramöte igår men inte blev amn nå klokare för det eller..fick veta att det är 10st somaliska barn, 5st kurdiska barn och 3st svenska barn på dagiset.Och det är endast dom där 3 svenska barnen som kan och förstår svenska. Hur fan gör man då som personal?? För någon tolk har dom inte där under dagarna. Jag skulle vara livrädd att hamna på ett sånnt dagis, hur förklarar man för dessa barn och hur ska dom kunna göra sig förstådda?? Fan flyttar man hit till sverige får man väl för fasiken anpassa sig.det är ju livsviktigt för BARNENS SKULL!!!!

NU ska jag åter gå till vårat här hemma återkommer senare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0