lucia

De har inte blivit någe luciafirande för oss alls idag. nej istället har vi haft en dötrisst och seg söndag. Marcus kom hem tidigare från jobbet pga dom lägger nytt golv där och hans ögon svullande upp rejält pga allt damm. Så han kom hem och vilade och ja inget alls har gjorts idag förutom att bråkat med Alexander, för idag så har han bara jävlats.

Nu sover Alexander och anton och marcus ligger på golvet =) Ja han halv sov nyss  och nu är han vaken igen. Ska snart byta om till pjamas och fixa till han för natten. Får väl se när han vill somna sen då =) Jag tippar på 2 tiden som vanligt jag =)  Det possetiva med denna dag är att Anton har ´bajsat 2 gånger utan problem och ingen laktolos på 2 dagar =) han som hade sådana problem att skita igår. hoppas de fortsätter så här nu!!

Idag har jag varit en gottegris eller jag är väl det än åxå för snart blir det en glass och sen blir de nog lite godis. inte bra inte bra, men gott!!!!!

Nej jag fick helt blackout så ger upp att komma på vad jag skulle skriva om.


Kommentarer
Postat av: Petra

Saknar er.. hur är de med dig sötiz?? Nu tycker ja du tappar fan i dig själv o skiter i karln som styr o ställer. börja gå o träna med oss nu då....så ska du se att allt bli bra osv... bara man ge fan på sig själv o ge sej fn p saker o ting...=) kan vi ta en dag nuinnan jul med alexander o lucas?? bestäm du..i hegen kanbske?? pls..saknar er...puss i massor

2009-12-14 @ 09:00:51
URL: http://lucasvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0