7/12-2009

Har idag gjort våran julskinka här hemma, så nu har vi ätit goda mackor med julskinka på. Och finns det något godare än en macka med varm/ljummen julskinka?? nej tror inte det .... har även kört lite alfapet idag med och marcus vann igen så nu väntar jag på en revanch innan det blir sängen.

Hoppas allt vänder nu men Anton somande faktist vid 22.30 och han sover än!!!Kan han inte sova  nu då till imån bitti!!! =)
Fick en schok när jag kollade på klockan idag imorse. för anton fick mat vid 2 tiden på natten sedan somande han inte förens vid 4 tiden i min famn, så la ner han i sängen och han sov!! Sen vakande han inte förens vid 11 tiden på förmiddagen. Så han klarade sig utan mat i 9 timmar. Han som Alltid har ätit var 4 timme ibland har de gått 5 eller 6 timmar men inte mer. Så därför hoppas ja på att han sover typ till 7 eller 8 imån bitti =)

Fick en sådan fin kommentar att jag fällde några tårar för den medans jag var inne på toan och hängde upp tvätten. Hörde att moster hade läst mitt blogg inlägg i ca. 1 timme för min mor =) hehe

Nej nu ska jag kolla fejjan sedan hoppas jag på lite spelrevanch!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0