Grattis

Är så glad för svärmors skull. Vill säga stort GRATTIS till hon som fixade sitt körkort idag! Tänk er att fixa ett körkort när man är 47år. Det tycker jag är otroligt bra gjort och med 3 st barn hemma.
Det där körkortet är hon verkligen värd, jag fattar inte hur dom klarat sig utan körkort och bil tills nu, men nu lär det ju bli lättare för dom i fram tiden åxå. Men stort Grattis än en gång!!!!

Anton fick sin sista måltid med mat igår eller ja i natt precis klockan 00.00 och sedan så somande han efter ett tag. Och han vaknade inte förens vid 9.30 nu på morgonen. Snacka om att jag blev paff som sjutton när jag kollade på klockan, stackarn som var så hungrig då när han vaknade. Men nu har han fått mat och ligger i sitt babygym och kollar på de roliga figurerna =)    Kan han inte somna typ vid 22 tiden om han får mat och sova till 7 -8  ja de skulle vara perfekt för då kan man ju få lägga sig innan tolv någon gång =)

 

Ska åka och handla om ett tag sedan ska alexander hämtas vid 2 som vanligt på dagis. Ska hämta pengar hos svärmor till busskortet till marcus. Hon hade inte pengarna på sig nu när hon var hit på morgonen. Men men de är ju bara att åka förbi där sen. För kortet lär ju köpas idag eftersom kortet går ut så imån kommer han ej till jobbet annars.

 

Sen efter allt är avklarat ska jag hem till Erica och prata lite skit och umgås. Det ska bli härligt det =) Allt brukar ju kännas så mycket lättare efter man varit med henne så kan ju hoppas på samma sak igen då !!!

Nej nu ska jag ta och umgås med våran lillfis här på golvet!<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0