14/12-2009

Anton somnade vid 2 tiden precis som jag trodde =) men just när han hade somnat ja då vaknar nästa skit unge. Så han höll vi på att lägga och få i säng till klockan var strax efter 3.40 i natt. Jopp sedan klockan 6 så vaknar en anton som ville ha mat. Snacka om att vara så trött att man knappt vet vad man heter längre =) Dom sa sedan idag åxå att han knappt sovit på dagiset heller. dom hade försökt¨å försökt så när vi kom när klockan var runt 14 tiden ja då hade han typ sovit 30 minuter - 45 minuter. Så först vaken typ halva natten sedan inte sova mitt på dagen, bara lite. Och sedan nu ikväll han var ju så trött redan vid  18 tiden så vi höll ut med han tills klockan blev 19 och tror ni han ville sova?? nej njje nej fast han är så trött att han kollar uppe i huvudet ibland. Så fick han i säng nyss med lite hot. Ja i dessa lägen är allt tillåtet =) så Marcus fick hota han med lite välling =) och vips så har han inte kommit upp nå mer =)

Anton fick sin mat vid 21 tiden och han har faktist sovit sedan 21.30 och jag hoppas han fortsätter med det.Men han lär ju vakna en gång till och vilja ha mat. Fasiken nu vaknade han, varje gång jag nämner att han sover så ska den ungen vakna. Vad är det som är fel???

Idag har vi varit in till BB och lämnat tillbaka bröstpumpen, för de lilla som finns kvar nu de kan jag pumpa för hand. Och det gick smidigt och bra!

Skulle baka pepparkakor med alexander idag men vi åkte förbi vid oskar och kollade in hans lägenhet.Fick fika där så det tackar vi för! Alexander höll väl som vanligt på att riva hela skiten =)

Kom inte hem förens efter 17 tiden och alexander fick äta lite rester sen igår. själva så blev det en varsin pizza för de visade sig att båda hade tappat orken av att göra någon mat. Efter maten så tog jag en snabb dusch, ja snabb å snabb så snabbt de gåt när man får sitta ner å duscha för att inte blöta ner alla nytvättade kläder som hänger på tork.

Sen kollade vi även lite på svenska hjältar på tvn men jag slog av efter ett tag för då brast det och tårarna kom. så där stog jag som ett fån inne med anton och jag skickade ut alexander till marcus i köket =) haha

Nu sitter jag här och mumsar lite på godiset som är kvar för igåt blev de varken glass eller godis för mig =( det glömmdes bort helt enkelt.  Fy sjutton vad onyttig jag är idag....

Nu ska vi försöka se på RENA RAMA ROLF! för han somnade visst om igen =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0