22/12-2009

Endast 2 dagar kvar och det är verkligen nedräkning och peppar peppar så har vi mycket snö kvar, dessutom så står det i tidningarna att ett snöoväder ska dra in över oss i natt, ja man får väl se imån när man vaknar. Man vet ju hur de brukar vara när dom säger en sak =)

Idag då, jo vi var till amsberg och åt mat.Sedan hade vi julklappsbyte med mamma,pappa,farmor,mormor eftersom vi ej kommer träffa dom nått under jul. Och barnen fick massa saker som verkligen behövs eller ja mest pressentkort men då kan man ju köpa de dom verkligen behöver.Vi fick pengar och fina saker vi med. Så de tackar vi för.

Nu snart ska jag ta det näst sista rycket med julklapparna som är kvar att fixa så det inte blir allt för mycket att stå i imorgon. Jag hoppas bara att man hinner klart allt. Nästa år ska jag fan börja med julklapparna redan i juni tror jag. =)

funderar om vi ska göra mat nu eller om de blir varm chocklad och en macka. men de lutar åt mat för marcus verkar jätte hungrig. och han som varit så duktig och bakat en slags kladdkaka nyss med vitchocklad i.ska bli intressant att smaka på den sen =) Är den god så äter jag upp den i natt!!! =)

Nej ska väl ta och hjälpa till och börja fixa annárs blir man ju helt körd för nån gång vill mna ju sova åxå!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0