ZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZzzzzzzzz

Trött trött trött trött ja så där kan jag fortsätta i evigheter om ni vill =)  men nej då här sitter jag med en liten Anton som inte kan sova fast att han är så trött. Men ska ge han mat igen nu efter 2 så hoppas jag på att han kan somna och sova i SIN säng. Men de slutar säkert med att han sover PÅ mig i natt med.
Köpte ett nytt babygym till Anton idag men tror nästan att Alexander var mer nyfiken på det än han. Men nu ligger han där så snällt så =) Det andra var ju så trökigt så där vägrade han ligga....

Sedan köpte vi spelet ALFAPET och vi har själv klart spelat en omgång och marcus vann den, men tror han FUSKADE för han hade datorn bredvid sig och det var alltid han som fick kolla alla ord som vi var osäkra på.Och då såg han ju miljontals med ord varje gång.

Idag så har vi kunnat bockat av 4 st julklappar till, så nu återstår det bara 11 st men jag börjar bli en aningen stressad.Tänk om jag inte hinner!!!!

ska nog försöka få upp julgranen imån medans Alexander är på dagiset, för man kan inte ha han med sig och klö den för han plockar ur allt  efter en och sen så välter han säkert granen. Han välte ju ekis gran förra julen så han fick den över sig, men som tur var så hamnade han mellan kvisstarna =) man skulle fan ha tagit kort för de såg bra roligt ut =)

Har märkt på senare dagar att jag har blivit jätte dålig på stavning och allt sånnt, men det är för  jag har fuskat med språket sedan man gick ur skolan. haha jaja de viktiagste 'är ju att man förstår vad jag skriver och det gör ni väl?? Annars får ni hojta till!!

Alexander har börjat FÖRSÖKA prata mer och mer, men tyvärr så förstår varken jag eller marcus kinesiska eller japanska!! Ska försöka få hans pratstunder på film och lägga ut dom här.... Låter verkligen ut som ching song jong pong =)

Nej ska väl ta och fixa mig på toan och sedan fixa mat å sånnt till anton för sedan hoppas alla vi på att få sova.... för imån blir det dagis för alexander, och  vi vuxna har lite samtal att ringa och lite andra saker att fixa. Och ja anton han får väl bara hänga med =)

Om 1 månad så fyller storskiten 2 år åxå, liten blir större.... oj redan 2 år...snart flyttar han väl hem i från åxå....

/
Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0