Torsdag

Har små plockat lite här hemma hela dagen och försökt fått saker gjorda men de gick inte så bra som jag hade tänkt mig så jag får ta nya tag imån när alexander är på dagiset. Måste ju försöka få något gjort annars kommer jag så småning om ligga begravd under alla sysslor här hemma =)
Har nyss kollat på lejon kungen=) ja marcus ville se den så det blev en tecknad barnfilm och ändå fick jag kämpa för att hålla imot tårarna. men jag lyckades!!
Marcus gick precis och la sig i sängen för att kolla på ett avsnitt av ja jag vill inte nämna den värdelösa serien. men men så jag sitter kvar här ett tag sedan går jag och lägger mig. kan ju bara hoppas på att  de är slut på tvn då.

Imån blir det att försöka hinna göra så mycket som möjligt för sen när marcus kommer hem så ska vi handla lite sedan hämta alexanders farmor som ska vara barnvakt här hemma.
För vi ska hem till Erica och Kalle på middag sedan blir det bio. Ska se filmen en sommar med göran. Jag tror den heter så de lär väl visa sig =) Längtar redan nu efter varma chips =)
Fast mäst av allt så är det sällskapet jag serfram emot faktist! Så låt dessa timmar ticka på som sjutton nu så jag få komma dit!

Jaja de var allt för denna gång, jag får väl skriva mer sen om hur bion och kvällen blev .

god natt!

Tisdag

Hej på er där ute!
Nu sitter jag här och tänkte skriva några rader igen, men som vanligt när jag slår ner min rumpa här i stolen så försvinner allr jag hade tänkt skriva så jag får väl försöka hitta på lite grann nu iallafall.
Hade fika bjudning i söndags eftersom jag fyllde år då och de kom flk och gick folk hela dagen så den kvällen var jag trött=)
Fick en videokamera,lotter,bidrag till datorn m.m och  är jätte glad och nöjd över allt. så tusen tackar till alla er!!!
sen på kvällen kom ekis hit en vända till eftersom vi skulle sätta oss ner och planera bilresan. Kom väl fram till ganska mycket men för mig känns det fortfarande som inget är spikat.
det verkar bara krångla med allt runt om kring tycker jag, så just nu känner jag att antigen stannar jag hemma och skiter i hela resan annars får de bli på några mindre dagar. men men de visar väl sig. för tillfället orkar jag faktist inte bry mig för jag har varit deppig över detta hela dagen.

I måndags så var vi till kupolen, gick in på babyproffsen och beställde vagnen.
en olivgrön syskonvagn. med ligginsats,skötväska och regnskydd. får hämta den om ca. 2 veckor och det blev billiagre än vad jag hade räknat med! =) jag kommer känna mig som en drottning när jag kommer få köra runt på den =)
Träffade även junior,linnea och deras son wille där åxå.
efter det så blev det donken eftersom vi alla var hungiga =)
Sen gick dagen fort, alexander sov middag, vi handlade sen fick vi besök av linnea,junior och wille dom var här ett bra tag. tyvärr så var väl alexander lite väl hårdhännt mot wille så han hade ett och annat märke när dom for här i från. Men det var kul iallafall att få besök.
Sen efter det kom Erica å kalle hit. Vi satt på grillen och grilalde kyckling med p.gratäng och beasås.
Efter det så blev det film tajm med chips och dip och godis.
Filmen vi såg hette Taken och den var bra enligt mig, lite förvirrad blev jag dock någon gång men annars var den bra i övrigt.Dom var kvar ända till mitt i natten så jag somnade på en gång efter dom hade åkt och jag hade fixat mig för kvällen. dock sov jag inge bra i natt. Har varit orolig,haft ont i magen och kännt mig almänt konstig. så de blev bara några få timmars sömn i natt kan jag lova.
Dagen i dag har både kännts bra och dålig så jag hoppas på en bättre dag imån. Men det är tur att jag har en sådan underbar sambo och son annars hade jag inte överlevt dagarna just nu.

Nej nu ska jag ta och kolla lite hur det gåt för mäset kocken marcus här hemma, för han fick ett ryck och började baka hemnlagade mini calsone. hoppas de blir gott för jag börjar bli lite små hungrig. sen efter det blir det nog lite spelning på wii. Det nya spelet wii sport resort verkar vara riktigt kul och vi har abra hunnit prova ett få tal aktiviteter.
så lite mer sånnt blir de garanterat =)

Ha en bra kväll!

Lördag

Nu har änteligen vi fått upp våran nya byrå ute i hallen, vi har skruvat och pysslat i över 2 timmar nu och resultatet blev jävligt bra! så jag är nöjd fast jag kommer nog ha blåsor i handen i några dagar eftersom jag har skruvat i skruvar. Tror jag aldrig har skruvat så mycket  i hela mitt liv tidigare =)

Idag var vi även till leksand och kollade på hockey, det var leksnad vit som mötte leksand blå. Lite spelare från nya laget och sen gammla veteraner som fan kannpt kunde stå på benen.
skit kul var det att kolla på det iallafall, fick sig mycket gott skratt kan jag lova =)
Sen åt vi på en resturang i leksand innan matchen åxå och det var riktigt god mat där, men dyrt.

Har  fortfarande massa saker som ska göras men jag känner att de får ta den tid de tar för jag orkar inte stressa något mer för idag har jag haft ont i magen hela dagen och några sammandragningar.Inte bra inte bra.
Men man kan ju inte ge sjutton i allt här hemma heller, alexnaders rum är ju inte ens klart än och han har ju haft det rummet i över 1 vecka nu. och vårat sovrum är inte heller klart och vi har ju haft det över 1 vecka nu.
hallen,köket och över våningen är inte klart för fem öre och innan de är dags för lillskiten att komma ut till oss i världen så ska detta vara fixat!
Plus att de blir ett helvete att slå sig fram i förrådet ute för att få fram kläder och dylikt till lillskiten.
det ser ut som en bomb har exploderat där ute och själv klart ska väl alla saker vi ska ha in stå längst in i det smock fulla förådet.

Jo sen var det ju en sak till jag skulle nämna innan jag glömmer det.

Alexander sover ju numera i en vanlig säng fast i ett lite mindre format (barnsäng)
det är liksom som en liten trappa med 2 steg som man får gå på när man går i och ur.
I har gått jätte bra men alexander sitter jämt och skriker på mig eller marcus på morgonen för han vågar ej gå ur, och det tycker väl jag är skit bra för då behöver han inte ramla å slå sig och så tycker jag att man har lite mer koll swå han inte smyger upp och gör någe bus när man sover.
I morse vid fem tiden så vaknade marcus av ett ryck att han kände på sig att något inte stämmde och i hallen springer alexander runt.
han pickade på mig och sa: titta han är i hallen!
Jag:Va?! vem då?
marcus: Alexander!
Jag: kollar men trötta ögen och säger ja!

Så nu kan han komma både i och ur så nu är det bara att hoppas på att han kommer in till oss då när han vaknat eller att han sitter på sitt rum och leker. eller att vi hör han innan han gör någe bus!

Nej nu tänker jag göra mig iordning för natten sedan gå och sova och få några timmars sömn!

För imån blir det att försöka hinna plocka undan och städa så mycket som möjligt, sedan blir det födelsedags fika halva dagen. man blir ju 1 år gammlare imån =)

God natt!

Sent

Varför sitter jag här och skriver när klockan är mitt i natten som vanligt?? Jo för jag har väl inte mycket innan för mitt lilla pannben skulle jag kunna tro, vid denna tidpunkt borde jag ligga och sova sött i min underbara säng men inte jag inte nej.
Nej men jag skulle bara skriva några rader innan jag sätter igång med det sista som ska göras idag elle ja de skulle väl ha gjorts igår eftersom klockan är över midnatt och då är de ju ny dag =)

Men har hunnit med mycket iallafall, har tömmt ur alexanders pool och skrubbat den sedan tömt den på luft, nu ligger den och torkar för sedan ska den ner i en förvaringsbox som jag köpt på jysk här om dagen. 2 st boxar har jag satt ihop idag så nu blev det fint och bra. Sen har jag klippt syrenhäcken med en häcksax och sedan trimmat den andra busken med en häcktrimmer.Krattat ihop allt skit som blev och haft bort det i en skopa som står längre bort på gården. Ligger bara en pytte hög med löv och skit som ska dit imån.
Sen har jag skruvat upp en sänglampa i vårat nya sovrum för vi hade ju ingen lampa där så de var bäcksvart hela tiden =( men nu är det fixat!! =)
Sedan fick jag hjälp av marcus nu när han kom hem på kvällen att skruva upp hyllan på väggen i vårat sovrum.
Hade ju tänkt gått ut med soporna nu och sedan ta rästen av allt imån men jag skiter fan i soporna åxå för de vräker ner regn ute, de slår så hårt mot taket att man tror någon står och försöker banka sönder taket. Hur ska jag kunna somna i detta oljud?

Ska väl ta och göra mig iordning för kvällen och sedan lägga mig bredvid marcus och kolla  på lite svensson svensson för då kommer jag garanterat somna =) Sen får jag ta nya tag och ryck imån och försöka hinna så mycket som möjligt. Fast jag känner redan att min kropp inte kommer må så bra imån efter allt ståhej idag. Men men de är smällar man får ta, jag lugnar ju ner mig när de blir som värst för här ska det inte födas några barn än inte =) det har jag inte tiden med=)


Får väl skriva mer imorgon eller i över morgon om vad som hännt och inte hännt.

Oj nu kom jag på att jag skulle ju ringa runt och bjuda folk till födelsedagsfikat på söndag här ju.. får göra det imorgon!

Jag blir ju gammal kärring på söndag. elle jag tycker de känns som jag blir det iallafall =)


Ha de gött!


Bm

Var till bm i morse och tog massa prover och värderna var väl inte så bra som man hade hoppats på så nu är det väl bara att blicka framåt och vila lite extra.
Tycker jag bara vilar å vilar hela tiden jag får ju fan inget gjort och de kanske är de som gör att kroppen mår dåligt åxå. men de fattar ingen elle.
Jag har miljoner saker som växer på berg som ska göras, men vem gör det när inte jag kan och får??
jo ingen. och vem vet med sig då att hela berget kommer rasa efter ett tag. jo jag!

Nu ska vi ta och fixa i ordning oss för vi ska ner på stan och beställa biljetter tills på lördag sen ska jag till jysk och kolla lite för här har jag planer och mamma skulle ändå ut och fixa lite ärenden hon också. så får se vad som händer med denna dag men något bra hoppas jag.

Alexander sitter och knaprar på sin rostade macka för jag har fått tjatat på han i över 1 timme att han skulle äta frukost men han har kommit in i någon protest ålder just nu så man måste  tvär vägra ett tag först.

Ska ta och fixa disken så länge medans han äter klart sen får jag väl se om tvätten hinner bli klar annars får jag ta och hänga den sen.

Ha de gött!


>Du är mitt allt!<

Ledsen

Någonting inom mig är så trasigt att det rinner tårar av blod, jag har själv insett hur mycket jag har sårat vissa och hur ska jag kuna gott göra detta eller kunna fixa till detta? Samtidigt som jag känner att det är mitt fel allt ihop att det blivit så som det blivit. Så säger vissa att det inte bara är mitt fel utan ett sådant fel kan bara uppstå om  minst 2 st har gjort fel.
Men som sagt jag känner att det största felet ligger hos mig och visst jag är lat för jag har inte lagt 100 % på att fixa detta och nu känns det som att det har gått för långt för att kunna fixas. Men jag vill av hela mitt hjärta att de ska kunna fixas för jag saknar det. Försökte med ett försök här om dagen men inget svar så då kändes de helt kört men men de lär väl visa sig.

Själv så kan jag inte sova för jag är nervös inför besöket till Bm imorgon bitti. Ska kolla alla värden igen och jag hoppas för guds skull att dom är bra. Men jag känner mig konstant trött och illa till mods hela tiden så jag tvivlar på det. Men det är väl en sak att hålla tummarna för iallafall. Ska väl försöka sova vilket fall eftersom jag skaq vara där redan kvart över åtta imorgon bitti och jag vet redan nu att jag komme vara en sombie hela förmiddagen imån. Och det är ju inte så bra de inte om man ska försöka visa sig på bättrings väg =)

Alexander har precis blivit feber fri, han har ju legat med över 40 graders feber över en vecka och  vi har fått byta medecin osv för inget hjälpte, men den här som var lite starkare hjälpte nog så nu är det bara 5 dagar kvar med den sen ska han vara helt ok. Så eftersom han är piggare nu så for jag upp till amsberg med han och så hjälpte mor och far till att trimma håret på han, så nu är han snaggad och fin =) Stackarn hade ju så långt och tjockt hår att han var alldeles blöt av svett när han vaknade på morgonen. Men nu är det nog mycket skönare skulle jag kunna tro, för jag kan ju själv vilja raka av mig håret när de är som varmast ute.

Sen kan jag väl skriva att det är  en riktig buse som plaskar om kring där inne i magen. Han rör sig konstant hela tiden, ja om han inte sover när jag sover då är han vaken 24 timmar om dygnet. Och de är inte lite rörelser heller man tror man ska bli av med både  urinblåsa,revben och ibland kan man tro att de ska kika ut en fot genom skinnet på magen. Hela magen rör sig och jag säger då det. Han har både disco och gympa där inne.Men de är ju bra att man vet allt är bra åxå annars skulle man väl vara nervös och må dåligt över att inte det rörde sig också.
Men kan de verkligen vara så att denne blir vildare än Alexander?
jag som tyckte han rörde sig jätte mycket i magen, men han låg fan still mot detta =)


Nej nu lär jag avsluta annars komme jag bli uppe allt för länge och de komme jag inte orka med, för jag har ju en skit glad busunge att busa med hela dagen imån. De är ju tur att man kan sova middag när han gör det =)

får väl se om de finns tid till att blogga lite imorgon annars får det bli när man har tid och ork.

Ha de gött!

Ut

Ja ska göra mig iordning för sen ska vi ut å göra massa ärenden. apotek,biltema,ica ja massa saker ska göras..alexander sover fortfarande middag så jag har plockat lite här hemma, men sen började klicka i ryggen så jag satt mig här och lyssnade på massa musik på youtube...

drömmer mig bort i min egna lilla värld kan jag säga =)

Sen måste jag bara skriva att han är ju så barnsligt snygg.

jaja ha en skön dag!

Nu börjar det

Min graviditet - BF Fre 23 okt 2009

Uträkning utgår från dagens datum: Ons 15 jul 2009.
Din graviditet startade Lör 17 jan 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Lör 31 jan 2009 (ägglossningen).
 
Du är på dag 180 av 280. (64,3%).
Du är i vecka 26.
Du har gått 25 fulla veckor och 4 fulla dagar (v25+4).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Fre 23 okt 2009
Du har 100 dagar kvar till beräknad förlossning.



Vecka 26

Kroppen:
Det är vanligt att man får häftig kramp i till exempel vaderna när man är gravid, ofta när man sover. Undvik att sträcka på tårna. Om man trots allt känner en begynnande kramp kan man motverka det genom att vinkla foten uppåt eller trycka den mot fotändan av sänggaveln. Det är inte ovanligt att du får ryggproblem och måste vila mer. Be din partner om massage, avlasta genom att ligga på golvet med underbenen på en stol.

Barnet: Nu är barnets hud lite tjockare och inte lika genomskinlig längre, skelettet hårdnar alltmer och lungorna utvecklas. Barnet kan nu öppna och stänga sina ögon. Huden är ganska röd och skrynklig men skyddas av vernix-lagret.







Sjuk

Ja nu är det Alexanders tur att vara sjuk, elle ja han har varit de
sen i fredags och det kom bara pang på så vi var helt
paffa när det bröt ut.
Så här hemma har vi en slö och grinig son som pendlar
mellan 40,2 -39,2 graders feber.
Ont i halsen verkar han ha eftersom han ej vill svälja
så de är med en liten spruta vi sitter och tvingar i
han välling och vatten.
Ringde sjukvårdsupplysningen och hon bad oss
åka in till falun på en gång.
Så ska bara hoppa in i duschen och duscha av mig
all svett och lort som blivit sen i fredags =)
Jag luktar urk!

Så sen blir väl våran söndag till för att spenderas på akuten
inne i falun som vanligt känns det som.

jaja har inte så mycket tid att sitta här och skriva om
jag ska göra mig iordning för att få reda på vad det är
för fel på min lilla kille.

ha en bra dag!


God Natt

Nu säger jag god natt sverige!
Tänkte försöka sova lite nu efter några yatzy rundor
mot marcus som förlorade det mästa =)
Tror han blev ganska putt där ett tag för han svarade
inte på mina frågor till han =)
Men så kan de ju vara, alla lär ju få vara sura
någon gång i livet.

Får se om vi ska kolla på Sandra när hon spelar
fotboll imån på sportfältet.
Dom lyckades ju vinna idag så dom gick vidare
till kvartsfinal eller vad det nu heter.
Skulle ju vara ganska kul om de inte regnar då
vill säga, för då är de nog inte lika kul längre.

Alexander trivs jätte bra med sin nya säng.
Han sover hela nätterna och han vågar klättra i den
men inte ur den så än så länge behöver jag inte
oroa mig för att han ska klättra ur fel och slå sig.
Men den dagen kommer den åxå.

Tiden går verkligen fort!!!
Alexander är redan 1,5 år gammal och han växer så de
knakar för varje dag som går.
Fast man är med han varje dag så känns
det nästan som att man missar en del ändå.
Dom som inte ser han så ofta säger att han växer
jätte fort och blir en lång och stor grabb.
Jaja de får tiden utvisa hur det blir med den saken
Men min blondhet har då ärvt =)
Och Marcus vackra ögon!


Nej men nu blev de ju massa rader skrivna
fast de inte skulle bli så =)
Hehe när jag ska skriva så kommer jag
aldrig på något att skriva om eller så har jag
tappat bort allt jag hade i huvudet några minuter innan.
Nu när jag inte skulle skriva utan bara skriva god natt,
ja då ploppar de upp de ena efter det andra som jag
skulle kunna skriva om =)

jaja får se om de blir nått inlägg imorgon istället,
för jag behöver verkligen sova.
Hoppas bara att de går för skiten
i magen har disco för jämnan nu =)
Vaken hela nätterna är han åxå.

God Natt!


Sjukskriven

Var på återbesök till läkaren idag och de hade bara blivit värre och dom kan inte sätta fingret på vad det är så nu blev jag sjukskriven minst en vecka till och sen får vi se efter det.
Har varit väldigt trött och väldigt off dessa dagar plus att man har ett helt släp efter sig som ska göras men de hinns inte.
Så ska försöka ta tag i det i min egna tackt och beta av lite pö om pö hade jag tänkt, men inte hur lätt som helst de inte =)
Nu ska jag klä på mig lite varmare kläder och sedan ska jag hämta alexander på dagiset, han går på eken just nu eftersom hans dagis är stängt några veckor. Men mamma är så snäll och skjussar eftersom marcus har våran bil nu till jobbet. De är ju massa problem med buss och tåg tiderna så marcus komme knappt hem efter jobbet.

Satt och läste igenom massa bloggar nyss för jag har ju missat massa dagar kan jag ju säga och när jag kommer till en blogg och läser 2 st inlägg så blir jag ledsen och får en stor klump i min mage.
Det är som att jag själv skulle suttit och skrivit detta och jag känner igen känslan så enormt.
Och att jag sedan vet att jag är en del av detta problem gör att jag får sådana skuldkänslor så att jag var tvungen att få grina ut lite av den stora klumpen som samlades i mig. Men inte känns de bättre för de inte.

Vad ska jag göra  av mig? Känner mig både ivägen och samtidigt bort glömd.
Minnet sviker mig redan nu hur kommer de vara om några år? Är jag dement då elle?

Jaja nu ska jag åter gå till mitt här annars glömmer jag väl alexander åxå =)

Ha en regning dag!

säng

Hej hopp uti lingon skogen =)
Nej men här hade jag tänkt mig att skriva om lördagens bravader men de går inte alls som jag hade tänkt mig för jag har en busig skit unge här hemma som ska leka fast att han är trött.
Vi har ju hämtat hem den nya sängen till han, en vanlig säng fast i barnformat. Som både jag och erik har haft när vi var små. Så nu är det Alexanders tur att få ha den.
Och igår så somande han på en gång och han gick inte ur den på hela natten.Fick till och med väcka han i morse =)

Men nu ikväll så är han super trött och jag trodde verkligen att han skulle somna på en gång för han orkade inte ens dricka upp vällingen han fick. Men nej nej han ska stå upp och tända och släcka lyset ovan för sängen. han sitter och kasstar ur han snuttefilt och napp på golvet, sen sitter han bara och skriker. ett glatt skrik som han skriker när han leker. Så idag blir de nog andra bullar =)
Men men det tar väl ett tag innan man blir van, så är det ju för alla när något helt nytt kommer.

Så nu i denna stund kan jag inte skriva ett så långt inlägg och därför skrev jag bara ihop detta ganska snabbt men ändå så har jag nästan kramp i fingrarna. det är jag som har blivit lat på att sitta vid datorn och att skriva blogg.
Men det ska bli skärpning på de nu eftersom jag kan sätta mig vart jag vill och när jag vill. ja nästan så =)

Nu ska jag kila iväg och kolla vad han gör för de blev oroligt tyst där inne och då brukar de vara hyss på G.
Nej då ha har somnat!!!=) fast med huvudet åt fel håll och utan täcke, men de fixaar vi senare.

Men nu orkar jag ändå inte sitta kvar här och skriva en massa så de få bli en annan gång.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Fest

Nu sitter jag här med både lite ångest och illamående. Var på 50 års fest i Amsberg igår och allt såg så bra ut.
Men allt kan ju vända fort åxå och som tur är så är de inte jag som gjort bort mig helt denna gång, men jag skämms så enormt mycket ändå.Fick väl kanske några slag underbältet under går dagen och det mästa har man kunnat skrattat åt.
Men marcus med andra ord han mår nog inte alls så bra idag.

Hinner tyvärr inte skriva om allt som hännt för ska hämta in alexanders nya säng och sedan handla å äta mat innan vi ska hämta alexander.
Men jag lovar en uppdatering senare idag eller imån så ska ni få läsa allt smått och gott från lördagens 50 års fest.

Ha en bra dag allesammans!!!

Läkarbesök

Ja nu är jag tillbaka som jag lovat och i tisdags under jobbet så hade jag kraftiga sammandragningar hela dagen så jag fick stanna till flera gånger. Ett tag var jag riktigt vrädd för dom gjorde riktigt ont i mellan åt. Sen efter jobbet cyklade jag hem och skulle fixa lite här hemma innan jag skulle gå vidare till dagiset och hämta alexander.
Men så fort jag satt mina fötter hemma i hallen och hade greppat telefonen för att kolla om någon hade ringt så blev jag som förlamad i benen och föll om kull på golvet i hallen. där låg jag och hade ingen känsel från midjan och neråt. Jag försökte få tag på mamma för jag ville inte ligga där och alexander skulle ju hämtas, men inget svar. sen kunde jag inga fler nummer í huvudet så jag låg kvar. jag vägrade ribga 112. Pinsamt tyckte jag. efter ca 15 minuter så började de stickas i fötterna och uppåt och efter några minuter så hade jag känsel igen. Ringde min barnmorska i går och hon tyckte att de lät illa så fick en tid till en läkare idag. Så kom på besöket imorse och de stog inte riktigt rätt till. så blev sjukskriven 1 vecka till att börja med sen får jag absolut inte jobba hel tid under sommaren. Jag som behöver dessa pengar!! jaja så nu ska jag försöka vila mig så mycket som möjligt och inte stressa så mycket. Men de är inte världens enklaste när man har en vilding här hemma =)

nej nu ska jag åter gå till mitt och sedan dunka huvudet mot kudden.

ha en bra natt!

Mitt i natten

Nu är det den 1 juli 2009 och jag vill då passa på att skriva Stort Grattis till pappa som fyller hela 50år idag då!!!
Hoppas du får en bra dag och att den blir minnes värd. Hipp hipp hurra hurra hurra hurra!!!!!!

Sen då bara 25 dagar kvar tills man blir ytterliga 1 år äldre då och nu har sista datumet på kroppen gått ut.Ja alla fall som de känns just nu men men man kanske kan rycka upp sig och få ett längre datum i framtiden =) haha
ja jag vet jag är knäpp men så blir de när man sitter och skriver blogg mitt i natten och man är en smula över trött.

Jag sitter faktist i köket och skriver för jag har införskaffat mig en bärbar dator idag!!!!Min alldeles egna dator som jag får göra vad jag vill med, så slipper vvi bråka om datorn där uppe hela tiden. Men men är nöjd iallfall.
Svärmor med familj bidrog med en summa till datorn som jag fick som tidig födelsedagspressent =)
Så där bugar jag och bockar jag. Och tackar så hemskt mycket.

Nej nu är de dags att gå å sova lite för imån blir de saker att göra hela dagen tror jag och det börjas redan tidigt på morgonen.

Hände massa saker idag som verkligen var obehgligt både på jobbet och hemma men de får jag ta och skriva om en annan dag för nu är de så mörkt att jag knappt ser vad jag skriver längre. =)

sov så gott!!

RSS 2.0