Lördag

Nu har änteligen vi fått upp våran nya byrå ute i hallen, vi har skruvat och pysslat i över 2 timmar nu och resultatet blev jävligt bra! så jag är nöjd fast jag kommer nog ha blåsor i handen i några dagar eftersom jag har skruvat i skruvar. Tror jag aldrig har skruvat så mycket  i hela mitt liv tidigare =)

Idag var vi även till leksand och kollade på hockey, det var leksnad vit som mötte leksand blå. Lite spelare från nya laget och sen gammla veteraner som fan kannpt kunde stå på benen.
skit kul var det att kolla på det iallafall, fick sig mycket gott skratt kan jag lova =)
Sen åt vi på en resturang i leksand innan matchen åxå och det var riktigt god mat där, men dyrt.

Har  fortfarande massa saker som ska göras men jag känner att de får ta den tid de tar för jag orkar inte stressa något mer för idag har jag haft ont i magen hela dagen och några sammandragningar.Inte bra inte bra.
Men man kan ju inte ge sjutton i allt här hemma heller, alexnaders rum är ju inte ens klart än och han har ju haft det rummet i över 1 vecka nu. och vårat sovrum är inte heller klart och vi har ju haft det över 1 vecka nu.
hallen,köket och över våningen är inte klart för fem öre och innan de är dags för lillskiten att komma ut till oss i världen så ska detta vara fixat!
Plus att de blir ett helvete att slå sig fram i förrådet ute för att få fram kläder och dylikt till lillskiten.
det ser ut som en bomb har exploderat där ute och själv klart ska väl alla saker vi ska ha in stå längst in i det smock fulla förådet.

Jo sen var det ju en sak till jag skulle nämna innan jag glömmer det.

Alexander sover ju numera i en vanlig säng fast i ett lite mindre format (barnsäng)
det är liksom som en liten trappa med 2 steg som man får gå på när man går i och ur.
I har gått jätte bra men alexander sitter jämt och skriker på mig eller marcus på morgonen för han vågar ej gå ur, och det tycker väl jag är skit bra för då behöver han inte ramla å slå sig och så tycker jag att man har lite mer koll swå han inte smyger upp och gör någe bus när man sover.
I morse vid fem tiden så vaknade marcus av ett ryck att han kände på sig att något inte stämmde och i hallen springer alexander runt.
han pickade på mig och sa: titta han är i hallen!
Jag:Va?! vem då?
marcus: Alexander!
Jag: kollar men trötta ögen och säger ja!

Så nu kan han komma både i och ur så nu är det bara att hoppas på att han kommer in till oss då när han vaknat eller att han sitter på sitt rum och leker. eller att vi hör han innan han gör någe bus!

Nej nu tänker jag göra mig iordning för natten sedan gå och sova och få några timmars sömn!

För imån blir det att försöka hinna plocka undan och städa så mycket som möjligt, sedan blir det födelsedags fika halva dagen. man blir ju 1 år gammlare imån =)

God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0