Ung Eller Gammal?!

Ungamödrar?? Ja det finns ett program på kanal 5 som heter så, och jag har hört så många pratat om detta program så jag var lite nyfiken av mig och satte mig i lugn och ro i soffan för att kolla på ett avsnitt.

Men vad fan är detta för vrickade människor som gjort detta pogram?? Är det ett skämt eller vill dom helt enkelt bara trycka ner unga mödrar helt?
Det var 3 st olika mammor dom följde och ingen utav dom kunde knappt ta han om ungen sin =/
Allt verakde vara problem och väldigt jobbigt. Ja visst är det väl kanske många unga föräldrar som behöver lite extra hjälp med ekonomi,boende eller annat pga olika omstädnigheter.

Men så som dom riktade hur en ung mammas liv ser ut via detta pogram gör mig fasiken förbannad!!
Ärligt talat så satt jag och var så arg och besviken på pogrammet att jag började gråta.
Jag kan vara bölig utav mig men att gå så här överstyr är det med meningen eller??

Ska dom inte ta och göra ett pogram om äldremödrar också?? Och visa deras vardags liv?
Nej för då måste ju dom hitta PERFEKTA mammor som inte har några brister alls, och vet ni vad
det finns inte!

Alla mammor i världen har iallafall en liten bristning i deras liv.Alla har inte perfekta dagar!!
Det kan vara trötthet,glömska,stress eller vad som helst, men man går inte runt med ett leende på läpparna dygnet runt och gör alltid rätt. Det finns alltid brister vare sig om man är ung eller gammal.

Nej jag tycker verkligen att kanal 5 ska tänka om innan dom fortsätter visa detta pogram, kan dom inte visa lite fler familjer som har det BRA också??

Vad tycker ni?? Har jag helt fel i detta??
Det finns både för och nackdelar med att vara ungmamma och givetvis så finns det både för och nackdelar med att vara en äldre mamma också.

Men är det rätt att trycka ner unga mammor ännu mer genom att visa ett pogram varje vecka med hur dåligt unga mammor sköter sina barn?? Vet dom hur många som ser detta pogram??
Som att unga mammor inte har nog med fördommar mot sig.

Är jag ensam i världen att tycka detta eller är vi fler??
Tyck till!!!







Kommentarer
Postat av: Charlene

Jag är inte säker på om jag har sett just det programmet men tv brukar vinkla verkligheten så att det förstärker redan existerande fördomar. Det är riktigt sorgligt. Det är precis som om dem är rädda för att förlora tittare ifall de bytar vinkling och visar lite mer av verkligheten istället.

2010-07-22 @ 10:10:45
URL: http://mangsysslaren.blogg.se/
Postat av: Linnea

Usch det programmet är hemskt. Det känns som det är ungdomar som får barn som inte vill bli föräldrar utan fortsätta vara ungdomar och sitter och röker på ungen och vill ut och festa. Det är ju så de flesta tror att det är på riktigt också, en fördom människor har. Men jag tror att de flesta unga mammor är bra mammor! Det handlar ju inte om vilken ålder man har, tror inte jag. Utan om man är beredd att ta ansvar.

2010-07-22 @ 13:27:44
URL: http://katinaheldine.blogg.se/
Postat av: lIZZ

jA ALLTSÅ.. VILL MAN FÅ FOLKS REDAN SNE UPPFATTNING OM UNGA MAMMOR ATT VÄXA SÅ ÄR JU DE PROGRAMMET PERFEKT.



Själv anser jag itne att en bra eller lämplig mamma har med ålder att göra.. de har med hur man är och sin livssituation att göra.



2010-07-25 @ 23:54:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0