Varmt

Det var riktigt varmt ute idag och helt vindstilla!! Och det gillas verkligen kan jag lova.Vi hade 39,7 grader på framsidan i solen när det var som varmast!!Och jag kna lova att svetten rann som bara den när jag och Alexander har hållt på och fixat med utemöblerna och alla sakerna på fram sidan =)
Vi började med att bära ut alla möbler och saker på gräsmattan och sedan tog jag sopen och sopade bort det värsta på plattorna.Sedan tog jag dammsugaren så det blev helt rent och inte nog med det jag tog fram hinken med vatten och skurmedel i och hällde det på plattorna sedan var det bara att skrubba på med soparna.Alexander älskade att få vara med och hjälpa till men flera flera gånger så fick man förklara att vi STÄDADE och inte LEKTE =) Så han inte får för sig att vi ska göra så här varje dag =)
Sedan kopplade jag ihop vatten slnagen och drog på full sprutt på den med och vips så fick utemöblerna en ny fin färg, allt damm och skit bara försvann som luft =)
Sedan fick det stå och torka samtidigt som plattorna/golvet också fick torka.Så vi gick in och käkade lite tacos som blev kvar sen igår. Och sen var det bara att gå ut igen och fortsätta.
Bar in möblerna och letade fram dynorna och letade på en duk att ha på bordet. Torkade rent vasen med rosorna som ska stå på bordet och satt dit en hållare med 3 st ljuslyktor. Det fick bli en liten förändring från alla andra år, känns faktist skönt att inte ha de likadant hela tiden!!

Sedan kasstade jag all kol som låg i grillen och spolade rent den så den blev fin och sen fick den också stå och torka =) Medans jag gick in och skrapde rent grillgallret...Och fy fan vilket jobb!!Nu har jag fan träningsvärk i armarna, eller ja den armen jag tog i med för att få bort all skit på gallret...
Sedan satt jag på ugnen och plockade iordning potatisgratängen.
Marcus kom efter ett tag och då satte han igång grillen som precis hade torkat klart och efter ett tag slängde vi på kycklingspetten.

Alexander tyckte det blev så mysigt med dynorna och kuddarna i soffan ute så han gick in och hämtade sitt täcke och la sig där han =) hehe ja tänk att när man är så där liten så tror man att man kan få sova ute på en soffa!! =)
Men nej han fick gå och lägga sig i sin säng på kvällen...

Men det blev iallafall kanon bra ute och vi satt ute och åt mat idag!!!
Maten bestog av: potatisgratäng med grillade kycklingspett med beasås till...Det var gott men jag har ätit godare mat om jag säger så. Så inge mer köp av en sådan potatisgratäng och ingen mer sådan kyckling. Kan säga att kycklingen smakade inte ens kyckling! =/
Mätta blev vi och Alexander fick gunga lite efter maten sedan fick han gå och lägga sig.Så han kom i säng vid 20.30 tiden idag.
Anton han somande runt 20.00 tiden som vanligt han =)


Sen ställde sig Marcus och diskade så jag sprnag ut med alla sopor som jag samlat i en stor sopsäck och efter det så sprang jag ut i förådet och lämnade pulkan och boben där.Eftersom att Alexander har försökt att åka bob och pulka hela dagen och blivit så sur och ledsen när det inte alls har fungerat. Så nu var det väl lika bra att få ut dom innan han vaknar och ser dom imorgon också. För hoppningsvis så har han glömmt bort dom tills imorgon!
Och för hoppningsvis så kan vi hämta hem Alexanders cykel imorgon och då lär ju han vara sysselsatt hela dagen =) han kommer nog inte kliva av den där cykeln utan tvång när den väl kommit hit igen =) Ja så mycket tycker han om sin nya cykel!!

Så idag känner jag att jag fick en hel del gjort fast det kändes så segt i början.Och sol det har vi alla 3 fått på oss idag.Både jag, Alexander och Anton. För Anton han var med ute på altanen han med och körde race i sin gåstol =)
Han jagar Alexander som en tok och Alexander springer runt och säger AJ AJ och AKTA..... =) Dom är roliga de där två små liven =)

lite bilder blev självklart tagna idag med fast jag glömde mobilen där nere och nu orkar jag inte springa ner efter den bara för att föra över några bilder så de får vänta tills imorgon!!

Nu ska jag läsa igenom alla bloggar jag följer och sedan kanske de blir en dusch för att få bort all svett som sitter kvar på kroppen...Det skulle ju vara lite skönare och fräschare =)

Ha de bra!!

Kommentarer
Postat av: Charlotte

fiin blogg=) besök gärna min.

2010-05-16 @ 10:07:22
URL: http://www.charlottee.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0