5 Mars 2010

Hann ej skriva mer igår, jag hann inte ens klart med allt som jag skulle så marcus fick rycka in när han kom hem =) haha sedan blev jag så trött att jag somnade och ja så kan det bli!!

Lika idag med, hela dagen har gått så fort att klockan skulle lika gärna kunna vara 12 på dagen nu för mig. Men nej nej tiden vill inte som jag vill så därför är det bara att bita i och köra sitt race hela dagen. Jag kan lova att jag har hållt på hela dagen, började typ 7.15 med första tvätten,städning osv. Och allt var klart ni vid 21 tiden ..haha ja och har även hunnit tränat både igår och idag. skönt skönt. fast körde en ny maskin idag och tror fan att jag har träningsvärk i hela jäkla kroppen. jag som aldrig får träningsvärk.Men nu känns det som att hela kroppen trillar ihop, lyfte alexander innan han skulle hoppa i säng för kvällen och det kändes som han typ hade gått upp 10kg men så är det ju inte, de är nog mina armar som är spagettis just nu =) haha känner  mig ännu mer som en gammal handikappad kärring som inte orkar nått med denna kropp.

Är supertrött nu åxå så ska slappa ner mig här i soffan och glo på film med marcus, om jag somnar(Läs när jag somnat) så sover jag!!!! Så orkar inte skriva mer just nu för det VÄRKER i hela armarna och fingrarna =) ahha

ska försöka skriva mer om våra dagar imån!!!godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0