26 Mars 2010

Ja vad ska man skriva om denna dag då?? humm barnen vaknar bara tidigare och tidigare nu, eller ja Anton iallafall.Men har kommit på att det är för att vi inte har några persienner där inne och ingen rullgardin, så det är jätte ljust på morgonen och fönstret ligger åt solsidan =/  Så nu ska det inhandlas en rullgardin eller så sätter jag fasiken upp en mörk filt över fönstret =) haha är man desperat så är man.... Men det blev mys i sängen med båda små grabbarna och kolla på: Vakna med the voice!! Har blivit helt fast, det är alltid den kanalen  på varje morgon nu =)

Sen har de småplockats och tvättats kläder,sängkläder hela dagen.Nu bäddad säng fick vi åxå !!haha
Sen när marcus kom hem från jobbet så for vi och handlade så nu är man fattigare igen =/ Sedan var jag pizzabud åt far och bror som blev utan bil denna helg pga att mor for till systra si i österbybruk =) Men att ställa upp och köra 2 st pizzor till dom idag gör jag som tack för att dom tar våra skitungar imorgon medans vi ska på hockey!! Leksand - AIK!! Hoppas själv klart på vinst imorgon nu.eftersom dom förlorade mot södertälje igår =( men sånnt är livet....

Nu på kvällen har vi ätit lite mat och kollat på lets dance och enligt mig så vann fel person men så är det väl alltid??man kan ju aldrig riktigt vara helt nöjd =)

Nu sitter jag och kollar runt på olika tidningar,facebokk och skriver blogg. Funderar på att dra mig ner mot sängen i tid idag, så man orkar med morgondagen. Känns som det behövs!!

Så jag får återkomma imorgon med lite mer skriverier =)


God natt mina kära läsare!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0