22 Mars 2010

Ja nu är jag hemma igen och båda barnen sover så gott så =) Inväntar Marcus nu så att vi kan mumsa i oss lite käk! Det är ju så tråkigt att äta själv så därför äter vi så pass sent. Dagen idag har gått lika fort som alla andra, man hinner vakna sedan ska man gå och lägga sig igen, varför är inte dygnet längre för?? Hur ska man hinna med allt på 24 timmar?? Jag hinner då inte!!

Idag då, jo jag lämnade Alexander på dagiset och sedan for jag till stan där jag som tidigare skrivet satt sminkmodell åt Erica på makeup studion. Skjusade hem henne till sig efter att vi var klara och sedan for jag hem. Hann precis säga hej då till marcus som for till jobbet och sedan klädde jag på Anton massa kläder och packade ner han i vagnen. Sen hämtade vi Alexander på dagiset och gick hemmåt. Var ute ett litet tag och lekte och sedan gick vi in och lekte i Alexanders rum. Sen medans han satt där själv och lekte så snällt och Anton vilade lite så sprang jag upp och skrev ett snabbt blogginlägg och la in bilderna på datorn och sedan in här på bloggen =) Så bildbevis fick ni!! =)
Sen klädde vi på oss och åkte upp till barnens mor föräldrar och var där till ca. 19.00 det bjöds på lite mat och efterrätt och sedan blev det kortspel och en massa prat. Bokade lite barnvakt medans vi ska på hockey vissa dagar, Så svärmor och dom delar på 5 st dagar! Är dom inte helt underbara?? JO TUSEN TACK TILL ALLA ER!!<3 Känner inte så många fler som skulle kunna ta hand om våra två skitungar!! Jo en till iallafall men hon är förtillfället väldigt upptagen med sin utbildning!!Och jag vill verkligen inte störa i den för jag tror på henne!! <3

Kom iallafall hem hit efter 19.00 nån gång sedan blev det kvällsmål för Alexander och bums isäng och sedan mat för Anton och bums i säng. så vid 20.00 så sov båda barna!! Efter det har jag lagt i en tvättmaskin och hoppas jag hinner en till för idag sket alexander igenom blöjan så tröjan,byxorna och overallen är ner bajsade. Och på dagiset hade han blivit skitig så det finns tvätt kan jag LOVA!!
Sedan diskade jag av den disk som var skitig och nu skriver jag detta, Och i detta ögonblick så kommer MArcus in genom dörren så nu springer jag ner för min mage ropar efter mat....

He de gött!


Kommentarer
Postat av: Anonym

vad gullig du är gumman :) men jag ställer gärna upp och är barnvakt åt era småttingar en annan gång :)

2010-03-22 @ 22:05:38
URL: http://gazela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0