16 Mars 2010

Oj redan inne i halva Mars månad och snart är väl denna månad slut också.Då kommer April sedan Maj och sedan är det nästan sommar, ja tiden går fort. Anton är snart 5 månader!!Ja snart är han väl 1år och springer runt för fullt på sina små fötter.Varför ska tiden gå så förbaskat fort?? Man hinner ju inte med och NJUTA av alla ögonblick....Tyckte det var nyligen som vi berättade att jag var gravid för första gången och ja Alexander är redan över 2 år!!!Han är stora grabben här hemma.

Igår kom det ett tjockt brev till Alexander!!Ja det var information om operationen.Så nu är det klart!!Den 16 April så är det Alexander som ligger på operationsbordet inne i Falun. Jag är helt kluven, på ett sätt känns det skönt.Ja han kommer ju antagligen slippa  det onda och att slippa vara sjuk hela tiden.Han kommer HÖRA!! Men ja jag blir vettskrämd av bara tanken på att mitt barn ska bli opererat!!Varför ska han bli tvungen att genom gå en operation i sådan pass ung ålder?? Jag är livrädd att nått ska gå fel.Visst det är en liten operation men allt kan gå fel ändå.Och det är bara en anhörig som får vara där med han. Marcus vägrar eftersom att han säger att det är jag som kan allt om han. Ja men kommer jag palla av att sitta där när han somnar in??det ser ju för fan ut som att dom DÖR!! Jag kommer skaka,jag kommer fan svimma om jag fan inte dör!!! och lika vid uppvaknandet!!Hur fan ska detta gå?? Jag har en stor sten i min kropp som inte vill släppa. Snälla låt detta bara bli överstökat!!

Har setat och försökt få tag på vårdcentralen ett bra tag nu.så nu ska jag ta en liten paus och försöka senare igen.Fick precis reda på att Petra och Lucas är på väg hit så vi följer med dom till kupolen en liten sväng vi!! Sen blir det hem och fortsätta ringa vårdcentralen.

Åter kommer senare!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

det går säkert jättebra gumman :) men kom ihåg att hålla god min så du inte skrämmer alexander oxå :) men det kommer gå super och snart kommer han vara en frisk och glad liten 2 åring:)

2010-03-17 @ 07:53:48
URL: http://gazela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0