27 April 2010

Idag är jag pigg och det känns kanon skönt!! Ändå så tycker jag att jag sovit som en kråka inatt. Det har varit varmt och sedan kallt osv osv. Alexander tar upp hela dubbelsängen så man får ju ligga längst ut på kanten för att inte ligga på han och då när man ligger där ute så får man ligga  och spänna sig och göra allt för att inte ramla ner på golvet =/ Kanske ska man ha en stärre säng? Finns det större sängar än 180 * 200??

Alexander är iallafall på dagiset och han var lika glad idag att komma dit som igår.Och barnen blev lika glada idag att Alexander kom =)  Anton ligger och sover sin lilla sovlur som han brukar göra på morgonen. Jag sitter här och försöker bli klokare på hur fasiken man gör med allt inom bloggens värld.Men är man oteknisk och okunnig som jag då får det ta den tid det tar. Och till slut kanske man ger upp och då blir det då.

Frukosten är äten och tvätten´är i full gång att bli ren. Ska försöka fixa iordning lite mer här uppe idag och hoppas på att de blir att se lite finare ut snart =) Men men det är ju bara vi som ser hur det ser ut just nu =)

Nej om jag skulle ta och sätta lite fart på denna dag också då så man hinner få något gjort iallafall!!

See you soon.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback