Tisdag

Har hunnit med att lämnat alexander på dagiset, jag och marcus har handlat för det ekade lite smått i kylskåpet och allt man behövde är slut. Men nu är det på fyllt igen!!=) Åkte förbi vid subway och köpte en varsin macka till frukost.

Har kunnat läst tidningen i lugn och ro och kikat runt lite här på internet också. Tänkte göra mig en kopp te nu och ta en bit kladdkaka till det. Sen får vi väl se vad som hittas på idag men har lovat att marcus skulle få ta bilen idag också. Fan vad snäll jag börjar bli då =)

Lust att vara ute har jag inte för då blåser man väl bort, det är ju storm ute nu med andra ord. Det låter ut som att tak och hela rubbet ska lossna imellan åt.

Får se om jag ska kaka lite kärleksmums och sånnt idag eller om jag tar det en annan dag, men lite saker vill jag då ha  gjort.

Nej nu ska jag kolla vidare och sedan sätta lite fart på denna dag!!

Ha de gött!


Kommentarer
Postat av: jannike

Så du har också fått ett otroligt sötsug nu på slutet? Jag har vart så jäkla duktig tycker jag hela min graviditet! Men nu har jag gett upp:P Små äter och äter skit HELA tiden:D

Tror jag ska baka en kladdkaka jag med:) Kolla in på min blogg på Lördag så får de se tårtorna jag bakat till Antons 2-års kalas:) De är browniébotten med två lager chockladmousse, ett lager mjölkchoklad och ett lager vitchocklad:D

Jo men upp till dalarna hade ju vart roligt att åka och träffa er. Tycker de verkar fint där, sen ÄLSKAR jag dialekten.

Ne nu är de inte allt för länge kvar, men de känns som en evighet:s Du har ju inte heller så länge kvar:)Har du fattat vad som faktiskt ska hända? De har inte jag, hihi.

På namnfronten har jag och sambon inget gemensamt alls, jag gillar Felix och Alicia. Vad har du för namn? Kankse kan ge mej lite inspiration?

Kram

2009-09-29 @ 15:08:49
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0