Måndag

Bf+3 och det är ny vecka och nya tag. och än på några dagar kommer det nog ingen bäbis för det är så lungt i magen så man kan tro att man har blivit lurad på att det är någon där inne. jag har liksom bara ätit lite mer och svullnat om magen =) haha fan tänk om de skulle vara så =)
Var hos bm idag och allt såg då bra ut, han är så start klar man kan vara så hon fattar inte varför han jävlas så med oss att inte vilja komma ut nu. men men han kommer när han kommer. fick en ny tid till nästa måndag om de inte hännt något innan de vill säga, och sen blir det falun på tisdagen och kolla vatten och vikt på bäbisen om inget har hännt. ja med min otur så blir det väl igång sättning som slutar med kejsarsnitt. fan det fasar jag verkligen över. så snälla snälla sätt i gång nu!!=)

Nej känns som jag inte kommer få något hjort idag som vanligt, blir så less på mig själv. ska försöka ta mig i kragen liksom och fixa saker och ting men som vanligt skjuter jag det framför mig istället. Fan är det för beteende jag har?? bort bort med det nu!!

Får så vad som händer idag då, har inte planerat nått för dagen så den får vi ta så som den kommer. men hoppas vi kan hitta på nått iallafall för att sitta här hemma hela dagarna gör bara att allt känns ännu mer tråkigt och lång draget. Och man ska ju försöka tänka på annat för då brukar de sätta fart sa bm idag! så ja få mig på andra tankar nu!!

Nej ska väl springa in och slå en pinkelink som typ är för 100.de gången idag och sedan ta och göra lite te tror jag. men hur fan kan man pissa så mycket, jag dricker ju knappt vatten men ändå så springer man där på toan hela tiden, och sedan in igen efter 10 minuter =) ahha ja det är mitt nya liv de =)

Nej får skriva mer sen annars så händer det en liten olycka här snart.

ha de bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0