Måndag

Då var vi inne på en ny vecka igen då, och ja dagarna bara springer iväg och jag känner mig som en levande död..haha ja det där lät men jag gör verkligen det. Jag kan inte sova för  5 öre längre. Ibland kanske jag kan somna till mitt på dagen och få vila lite men då är hela dagen förstörd sen för då är jag helt slut hela dagen. SÅ snälla lilla du där inne du får jätte gärna kika ut nu så det kan bli ändring på detta.
Har inte hunnit gjort så mycket mer än att ha legat i badet i 1 timme och käkat frukost. Sen har jag kollat runt lite här ute på internet och nyss hämtade jag in posten. Så nu blir det att öppna posten och fylla i lite papper för såg att det var ett brev från försäkringskassan. Sen tror jag att jag ska försöka plocka lite med små saker som jag borde gjort för flera veckor sedan. Sen vid 13.30 så ska jag vara hos bm för lite prover m.m får se hur allt ser ut idag då. Hon kanske kan trycka ut han genom magen =) hehe nej då så långt får de inte gå =)
Sen vid 14.00 ska alexander hämtas hem från dagis så de blir lite tajt  där imellan men det ska nog fixas.  shit vad sugen på pizza jag blev!!Grannen gick precis förbi med en pizzakartong och en dricka.
Just nu skule jag kunna döda för detta!!!!

Nej jag får väl skriva mer ikväll eller imorgon om hur denna dag har artat sig, för tänker inte skriva att jag ska göra det och det och det för så blir det aldrig ändå så =)

men ha en toppen bra dag!


Mina Älsklingar!!!

Kommentarer
Postat av: Petra

Guud vilken mysig bild....helt underbart! Tänk va pappor gör sej bra tillsammans med sina barn men sen en annan sak om dom fotas me kvinnan sin...haha dykrar på egen erfarenhet..hehe nä men, jätte gulligt kort på de två männen i huset.. puss på dejjgumman...förösk kniiip tes ja hommit hem.... sms a annas..pok

2009-10-19 @ 13:27:28
URL: http://LucasVardag

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0