Lördag

Och ingen bäbis som vill komma.... måste det bli minst samma resa som med alexander? trodde inte man skulle behöva gå över andra gången men jaja sånnt är livet. Känns som att det bara är jag kvar nu. massa som skulle ha efter en har fått och sånna som har föera veckor kvar har börja kännt värkar titt som tätt. Jag då som skulle haft igår, här känns det inte ett piss. eller jo förutom att det är så trångt i magen att skinnet spricker snart. kan ju säga att jag ser ut som en zebra efter alla sprickningar på magen. de kommer bli så läckert =) tur att man inte visar sig allt för ofta i korta linnen och bikini. Men så är det att ta klivet till att bli mor.

Man känner sig gammal,sliten och har häng pattar ner till knäna, massa bristningar över hela magen som nästan syns mer om man har solat. Har risit hår som man ej kan göra något åt för det är lika riset efter en dag ändå, man hinner ju ändå bara slänga upp det i en toffs varje dag. Man luktar svett,spya och stress. Man har massa extra kilon som man önskar sig bara skulle försvinna på en natt men kampen om att få bort dom är värre än man tror. ja det är massa saker som händer när man blir mamma. Man kan inte vara ett ego längre. Det är inte en själv det handlar om ens längre allt annat går före en själv. Man ska vara glad om man kom ihåg själv när man ens sist hann unna sig något speciellt och bara fått njuta av det alldelses själv.

Men jag ångrar inte en sekund att jag valde att bli mamma, jag behöver inte festa och hålla på som jag gjorde förut och utseendet har jag aldrig brytt mig i så jävla mycket som vissa andra människor gör. Och jag har ju än så länge världens underbaraste son och en till på väg. Så livet är tipp topp för mig och jag vill vara den dära tjocka bullmamman som  otroligt många är livrädda att bli. =)

Idag så for vi till amsberg där marcus har bytt till vinterdäck på bilen så nu är det fixat. det är ju lika bra att fixa det nu man vet ju aldrig när snön kommer. Sen åkte vi hem och packade lite saker till alexander sedan skjusade vi han till hans farmor för hon frågade igår om han fick sova där ikväll. Så åkte dit med han och fixade upp resesängen och var kvar ett tag. Sedan for vi hem och jag la mig i ett bad. och shit vad skönt det var att kunna ligga där och veta att jag inte behöver passa någon tid eller annat så jag använde det sista badsaltet jag fick från erica i födelsedags pressent och sen masserade jag även magen med oljan jag fick av henne, shit vad hett det blev ett tag där men skönt var det, just vid detta till fälle när det hettade till som värst så känndes det inte som hunden skulle spricka längre. =)  sen låg jag länge länge i badet. Tror det nästan blev 2 timmar. och ja mina fingrar är fortfarande som russin =) Marcus frågade om jag hade sovit där inne, men nej jag är inte som han och kan ligga i ett bad och somna. Speciellt inte nu för man ligger ju inte så jäkla bra med magen högt upp i vädret och brösten lika så. Sen efter detta så har jag snokat runt lite på internet och nu kom hungern tillbaka. SÅ nu fick jag ett ryck att plocka in disken, för ska diska det som behövs diskas istället och sen har jag kokat te så ska ta en kopp te och njuta lite. sen blir det nog att göra lite mat. får se om man ska göra ap stark mat då så man kanske skiter ut ungen =)

eller så drar jag fan igång att städa nu kanske men då ska man ha den där riktiga viljan och orken. men men det visar sig, först och främst så ska jag ta mitt te och dricka mig halv mätt på det så jag håller mig till maten =) sen får vi se vad som händer. jag får väl uppdatera med ett inlägg senare eller imorgon om hur det blev.

Ha en bra lördagskväll!


Kommentarer
Postat av: Anonym

du är en underbar människa trots att du är en bullmamma :) och du har så mycket som många andra inte har, tex en sambo som älskar dig och barn att leva för. tänk på det varje gång du känner dig ledsen ! jag hoppas att den där lilla ungen i magen kommer ut snart och att jag får veta så fort det händer :D och att jag får komma och hälsa på er så fort som möjligt. när du hade fått alexander tog det ju ett tag innan vi träffades tyvärr :S vill ju inte tränga mig på ! :) men som sagt, hoppas han (vem vet, det kanske är en hon ? hihi) kommer ut snart ! :D kramar

2009-10-24 @ 21:27:23
URL: http://gazela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0