trötter

Denna dag blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men livet gnater vidare för det =)
Hade tänkt fixat och göra massa saker men så blidde det inte eftersom jag har varit som en  zombie hela dagen. Har varit trött,frysit och haft ont i huvudet hela dagen.
Sedan har jag sagt sen klockan 19.00 att jag skulle ta en dusch men den blev inte av förens efter 23.00 tiden någon gång eftersom att varje gång jag har tänkt gå in på toan så ska Aton ha mat annars dyker det upp något annat. Och på en gång efter jag duschat klart så var det bara att sätta sig i sängen och ge Anton mat igen! Ja han äter och äter hela tiden. Jag som tyckte Alexander åt hela tiden när han var liten, men nej vi lyckades få en som är värre. Vad ska jag kalla Anton för då??  Alexander kallade jag babianungen som hängde i mina babianpattar. Och nu hänger dom ner till knäskålarna. Om Anton fortsätter så här så kommer jag ha två st bröst släpandes efter mig istället.

Vikten har då rasat bättre denna gång än vad det gjorde sist så nu väntar jag några dagar till sen hoppas jag att några kilon till är borta. Annars ska dom fan bort på något sätt. För jag har massa  extra kilon som ska bort eftersom jag hade massa kilon från alexanders graviditet som aldrig ville försvinna =( Men men hoppas på bättre lycka denna gång och nu ska dom fasiken bort!!Men det har ju börjat bra för har ju inte kunnat promenera ännu och en snabb och frisk promenad hjälper ju till på traven den åxå. Men den dagen kommer den med,vi tänkte ta en promenad idag hela familjen men sen så blev det ju så slaskigt och blött nu när snön kom så det blev inte så. Istället var vi så onyttiga att vi köpte BK och åt idag. haha fan det lät ju bra, här sitter jag och skriver om att gå ner i vikt och sedan slänger man i sig sådan mat =)  men jaja jag är en gotte gris och kan inte mot stå sånna saker ibland. Och ibland får man unna sig saker, kanske inte varje dag men någon gång då och då är faktist ok tycker jag.

Anton somande för ett tag sen och Alexander var uppe och yrade runt i sömnen nyss, så nu snart ska jag slänga mig i sängen och hoppas på  någon timmes sömn, men det kan jag nästan slå vad om att det inte blir så. Anton ska säkert ha mat igen om ca. 30 minuter eller nått liknande. Men men huvudsaken är att han får i sig mat. Det ska bli intressant att få se imån om han hat gått upp eller inte. Jag har ju en svag känsla att det blir samma sak som med alexander. så vi får väl se om det blir att amma vidare eller börja med ersättning. Säger som jag brukar. den som lever får väl se!!

Anton är lite småförkyld, lite täppt i näsan är han, så har försökt siktat in bröstmjölken i näsan på han men det är inte det enklaste att få in  någon droppe  mjölk i dessa små näsborrar =) men men hoppas bara det inte blir värre. sedan ser inte hans öga någe bra ut,han får säkert ögoninflamation åxå, allt verkar vilja slå till nu på en gång. men dom på bvc får ta en koll på allt imån.

sedan ska jag även rådfråga hur jag ska göra med alexander för nu har han fått kallelse att vaccinera sig på torsdag, men han är ju inte ens 2 år och vaccinet är inte testat på barn under 3 år.
Men om jag frågar en som själv jobbar med barn och ger sånna sprutor så borde jag få ett korekt svar tycker jag. hon vet ju även hur alexnader är i vanliga fall med sin astma och hur vi får ligga på akuten titt som tätt. så han är ju verkligen i riskgruppen om han skulle åka på influensan och det vill man ju inte äventyra heller. Blev ännu mer skraj när jag läste i aftonbladet här om dagen att det var en 3 årig pojke som avlidit efter att han fått svininfluensan.

Nej nu ska jag ta och avrunda här så jag verkligen kommer i säng, annars kan denna natt och morgon bli rätt så kämpig.

God natt!

Kommentarer
Postat av: jannike

Fy va jobbigt för dej! Hoppas de löser sig för dej med Salvan då. Hur gick de på BVC idag? Har din Anton gått upp något?

Jo de är skönt att kunna traska ner till öppna förskolan. Har inte ni någon sån? Kram

2009-11-06 @ 14:03:27
URL: http://jannikejarlbrink.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0