Torsdag

Ja idag är det då torsdag och det visste inte jag förens marcus sa det =) haha ja det där med att hålla reda på alla dagar är inte min starka sida just nu, för tycker timmarna dygnet runt ser likadana ut hela tiden nu och jag svävar fortfarande i ett ltckorus av massa kärlek till mina barn och sambo. Igår så blev Anton 1 vecka gammal, shit nu börjar man märka hur jäkla fort den där förbannande tiden går igen. Var det liksom inte här om  dagen vi var inne på bb?? ja du hur ska detta sluta...snart är väl båda skitungarna 18 år och  vill flytta hemma i från. Det gäller att ta till vara på tiden man har tillsammans med sina nära kära. Ibland kan saker förändras fort och man får inte all den tid man trodde man skulle få tillsammans.

I går kväll började det snöa lite grann och det har hållt i sig hela natten, och gör det fortfarande. Så nu är det vitt på marken och små små flingor faller ner. Det är vid sånna här tillfällen jag vill fram med ljusstakar och julpynt. men hallå det kan jag ju inte ta fram redan nu.... då blir jag nog först med att julpynta skulle jag tro =) Men lite mysit med snön är det ju, iallafall att få se alexanders nyfikna min om att det är något vitt på marken. SÅ nu när alexander vaknar så ska vi klä på oss och gå ut en sväng. Får se om jag överlever detta för jag fryser snart händer och fötter av mig känns det som. Lika i natt, marcus låg utan täcke och säger fy fan vad varmt det är.  Jasså?? där ligger jag under mitt täcke och skakar för att jag fryser så mycket. Kanske börjar bli sjuk, vem vet!

Skulle åka in till falun och ta kort idag till tidningen men vi skjuter upp det till nästa vecka iallafall för alexander var så trött och sen har anton blivit så torr runt ögonen så han ser nästan misshandlad ut. Vet inte vad jag ska göra, smörjer med bodylotion och även bröstmjölk men inget vill bita på det riktigt. Jaja hoppas det inte blir värre bara. Kommer ihåg att alexander åxå fick sånna perioder när han var nyfödd och liten, ibland så var han mer röd och prickig än en prickigkorv =)

Anton,s navel har ju trillat av men det verkar som att det blev en liten infektion längst ut på kanten för det är väldigt rött och luktar illa där. så nu har vi fått någon sprit att göra rent naveln med 3 gåbger om dagen för att se om det går bort. annars blir det nog medecinering sen. Men tycker redan nu att det ser bättre ut, det har säkert bara blivit väldigt irreterat när blöjan lagat och skaft.

I natt så spydde  Anton för första gången åxå. Han vaknade kl. 2 och ville ha mat och sedan satt jag och pendalde mellan brösten ända till 4 tiden då jag kände att nu finns det inget kvar i brösten längre. Så tog fram den lilla nappflaskan med bröstmjölken från bröstmjölksuppsamlaren och värmde på den. Och han drack och drack men antigen så drack han för fort eller så är det bara så att han är för glupsk helt enkelt för  kort där efter så kommer det spyor som en fontän från hans mun.

Det blir nog samma problem denna gång som det blev med alexanader. Jag har jätte mycket mjölk i brösten. Dom nästan sprängs om han inte ätit på 2 timmar. Men jag tror inte jag har tillräckligt fetmjölk för att han ska bli mätt och gå upp i vikt. för så var det med alexander. Men det visar sig för imån ska vi till bvc och väga han för att se om han går upp något. För om han inte går upp nog i vikt så går jag över till bröstmjölksersättning på engång. För så som vi höll på med alexander innan vi gav upp förra gången det vill jag inte göra om igen. Hellre att både anton och jag är nöjda. Och jag tycker inte att ammningen är hela världen. Bröstmjölksersättning är minst lika bra som bröstmjölk, annars skulle dom inte sälja det!!

Nej nu ska jag ta och kolla vidare här lite, men får se om jag skriver mer senare om det finns tid annars återkommer jag imorgon!

Ha en bra dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0