Tisdag

Hej gott folk idag är det tisdag och som vanligt denna årstid så regnar det här, ja det har väl gjort det i stort sätt hela dagen skulle jag tro. Hade miljoner saker jag skulle ta tag i och fixa med idag men som vanligt så blir de inte riktigt som man har tänkt sig. Nej för vi har haft en liten Anton som bara har velat sovit i min famn mot mitt bröst. Så jag har setat i sängen med han så  i stort sett från 10 tiden till 13.40 tiden.Så fort jag försökte lägga ner han i sin säng så vaknade han och skrek. Tur är det väl att han sover i sin säng på nätterna iallafall =) Annars skulle jag nog bli knäpp efter några nätter. Men kan inte låta bli heller för det är ju så mysigt med den närheten och kärleken.Så vid 14 tiden hämtade jag hem Alexander från dagiset och han var jätte glad och allt hade gått bra idag. Han hade sin astma medecin med sig utefall. Men den hade dom inte behövt använda idag inte.

Själv känner jag mig ganska bättre idag,lite små ont i kroppen men annars inte så mycket mer. Ena bröstet jävlas ju fortfarande men det känns som det blir bättre och bättre så jag hoppas på det, fast det har slagit mig nu att tänk om den hära sista knölen i bröstet som ej vill försvinna. JA tänk om det är bröstcancer!?Får man kolla det innan man blir 40år elle?? annars komme ju jag vara död för länge sen annars.... Men jaja jag får fråga A imån när hon ringer för hon ska ju ringa i morgon förmiddag för att höra hur det har gått. Men vågar jag fråga, tänk om hon idiot förklarar en!

Anton har fortfarande storlek 50 som fortfarande är en smula stort på han. Och vi som haar så lite kläder i den storleken och samtidigt vill jag inte köpa nått mer nu för de kan inte vara många dagar/veckor som han kan ha den storleken. Har försökt haft någon 50/56 och 56 bodys på han men han simmar verkligen i dom. Men men han växer väl till sig han med någon gång. Jag är glad så länge han är liten för tyvärr så går ju tiden så jäkla fort när dom är små.

Idag efter vi hämtat alexander så åkte vi och handlade och det gick kanon med båda barnen, Anton låg och sov  helatidenoch Alexander satt i vagnen och lekte med alla saker vi skulle köpa.

Sen när vi kom hem så blev det att pumpa bröst och göra mat. Ja jag pumpade och marcus fixade maten. Sen har jag diskat, kasstat i en tvätt i tvättmaskinen och nu skriver jag lite här medans jag har tid. För nu har alexander somnat för ett tag sedan och vi har fixat i ordning anton för natten så ska till och fixa maten till han åxå. Sen ska jag fortsätta plocka lite. får se om dammsugaren och moppen åker fram åxå annars får det bli imorgon.

får återkomma senare eller imån för nu är det någon som verkligen börjar bli hungrig,och han vill nog sova snart åxå =)

Hajsvejs


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0